Nastavení ISO
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
Nastavení ISO
Ahoj, dá se na K10D nastavit ISO jinak než přes nabídku Fn? Někde jsem četla, že se má podržet tlačítko OK a točit předním kolečkem, ale mně to tak nejde. Díky
Re: Nastavení ISO
Musis si "upgradnut" firmware, v novom firmware je kopa uzitocnych veci... Kukni sem http://www.pentaximaging.com/customer_c ... Id=8793673, tam je kompletny zoznam vsetkych rozsireni v jednotlivych verziach firmware a tiez link na download ako aj navod ako urobit upgrade... Samozrejme, v poslednej verzii (1.30) su obsiahnute aj predchadzajuce, takze instalaciou verzie 1.30 ziskas vsetky funkcnosti aj predchadzajucich verzii... teda nastavenie ISO pomocou tlacitka OK a tocenim predneho koliecka ako aj moznost nastavovat ISO priamo niektorym kolieckom v rezimoch Av a Tv (nastavuje sa v Custom funkciach) a pod.Veronika M píše:Ahoj, dá se na K10D nastavit ISO jinak než přes nabídku Fn? Někde jsem četla, že se má podržet tlačítko OK a točit předním kolečkem, ale mně to tak nejde. Díky
K20D, KP
DA 35/2.8 Macro Limited, DA 16-45/4 ED AL,
Sigma 17-50/2.8 HSM, Tamron 70-300/4-5.6
DA 35/2.8 Macro Limited, DA 16-45/4 ED AL,
Sigma 17-50/2.8 HSM, Tamron 70-300/4-5.6
Re: Nastavení ISO
Tim by se to vysvetlilo, ja mam K10D z te limit. serie takze jsem firmware nemusel resit.....lubo píše:Veronika M píše:Ahoj, dá se na K10D nastavit ISO jinak než přes nabídku Fn? Někde jsem četla, že se má podržet tlačítko OK a točit předním kolečkem, ale mně to tak nejde. Díky
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM