Téma na měsíc leden 2014:
Best of 2013
Jednou už tu takové téma bylo, ale myslím, že není špatné zavzpomínat na nejlepší snímky loňského roku.
Vkládejte tedy jen fotky pořízené mezi 1.1.2013 a 31.12.2013, neomezoval bych to jen na nepublikované fotografie, takže klidně vložte foto, které jsme zde už měli možnost vidět...
Termín vkladáni fotek: od 1.1.2014 do 31.1.2014
Bodování bude probíhat 1. 2. - 12. 2. 2014
Každý může libovolně rozdělit 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však může dát maximálně 3 body.
Body pošlete na E-mail: soutez@pentaxfriends.eu
- do předmětu mailu napište svůj NICK tady na PFS, čili "kdo ty body dává"
- do zprávy napište NICK toho, kdo fotku vložil a POCET BODU
- při rovnosti bodu rozhoduje počet trojkových bodů u fotky. Pokud se bude shodovat i počet trojkových bodu, pak rozhoduje počet dvojkových bodů ...
Vítěz vyhlásí březnové téma měsíce.
Adminy prosím o založení nové složky v Galerii.
Téma měsíce - Leden/Január 2014
Moderátor: Moderátoři
Téma měsíce - Leden/Január 2014
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Re: Téma měsíce - Leden/Január 2014
nádherné téma a už se těším na účast, ta prosincová mně potěšila
takže jen založit téma a sypat fotky
takže jen založit téma a sypat fotky
Sony A7R III
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky
Jdeme do finiše, posledních 15minut!
Zatím máme slušnou účast 16 fotek, je fajn že jsou pěkně různorodé...
Zatím máme slušnou účast 16 fotek, je fajn že jsou pěkně různorodé...
Jan67
Opět se blíží termín (12.2), do kdy je možné hlasovat pro fotku z lednového tématu "The best of 2013"
Tentokrát se sešlo 16 fotek. Abych Vám hlasování maximálně urychlil, připravil jsem rekapitulaci soutěžících, v pořadí, v jakém poslali fotky.
luciet
Guitarist
Marselus
Mara42
vjacesslav
bedo
liska1982
machy
Antonin Hladik
cocik
BenaCZ
zbyna
honzik1
k.e.n.
Jan67
P@vel
A znovu, pro připomenutí osvědčený postup hlasování:
1) udělejte copy/paste jmen soutěžících do mailu (zachování jejich pořadí zrychluje vyhodnocení)
2) za jména , kterým chcete udělit body, napište mezeru a hodnotu [1 až 3]
3) součet všech udělených bodů nesmí přesáhnout 6
3) nemusíte mazat soutěžící, kteří zůstali bez bodu
4) do předmětu emailu uveďte svůj NICK (neboli jméno, pod kterým zde vystupujete)
5) mail odešlete na : soutez@pentaxfriends.eu
Tentokrát se sešlo 16 fotek. Abych Vám hlasování maximálně urychlil, připravil jsem rekapitulaci soutěžících, v pořadí, v jakém poslali fotky.
luciet
Guitarist
Marselus
Mara42
vjacesslav
bedo
liska1982
machy
Antonin Hladik
cocik
BenaCZ
zbyna
honzik1
k.e.n.
Jan67
P@vel
A znovu, pro připomenutí osvědčený postup hlasování:
1) udělejte copy/paste jmen soutěžících do mailu (zachování jejich pořadí zrychluje vyhodnocení)
2) za jména , kterým chcete udělit body, napište mezeru a hodnotu [1 až 3]
3) součet všech udělených bodů nesmí přesáhnout 6
3) nemusíte mazat soutěžící, kteří zůstali bez bodu
4) do předmětu emailu uveďte svůj NICK (neboli jméno, pod kterým zde vystupujete)
5) mail odešlete na : soutez@pentaxfriends.eu
Jan67
Výsledky hlasování
1. místo - BenaCZ- 14 b
2. místo - liska1982- 9 b
3. místo - cocik - 7 b
Blahopřeji Benovi k vítězství a děkuji všem soutěžícím a hlasujícím za účast. Stále je méně hlasujících než soutěžících. Už ani nemusím psát nová jména, stačí pozpřeházet ta z minulého kola...
Detailní výsledky v příloze.
1. místo - BenaCZ- 14 b
2. místo - liska1982- 9 b
3. místo - cocik - 7 b
Blahopřeji Benovi k vítězství a děkuji všem soutěžícím a hlasujícím za účast. Stále je méně hlasujících než soutěžících. Už ani nemusím psát nová jména, stačí pozpřeházet ta z minulého kola...
Detailní výsledky v příloze.
Jan67
Mno dekuji vsem za hlasy, vypada to ze jsem si vypsal tema pro sebe Gratuluji ostatnim na bedne.
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
gratuluji benovi a děkuji za body. už v létě jsem u jeho fotky psal, že to je fotka roku a tak mně potěšilo že jsem se nemýlil. ty emoce tam byly nádherné.
Sony A7R III