K-7 problem s displejom

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
vojtech_demes
Nový uživatel
Nový uživatel

K-7 problem s displejom

Příspěvek od vojtech_demes » 09 črc 2013, 16:36

Zdravim, vedel by mi niekto z vas poradit co s fotoaparatom ak mi ho trosku pofrkala voda a teraz mi nefunguje displej.Displej svieti na cierno, fotoaparat foti a vsetko ostatne funguje. Nemate nejaky tip ako ho rozobrat a skontrolovat mozno kontakt, lebo mam pocit ze pri tom ako som sa uhynal vode tak som s nim trhol a mozno mi len povolilo kontakt..dakujem za pomoc

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Jan67
Moderátor
Moderátor

Re: K-7 problem s displejom

Příspěvek od Jan67 » 10 črc 2013, 17:16

Pokud to nepřejde samo po "vyschnutí", tak bych to dal do servisu.
Jan67

duves
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duves » 10 črc 2013, 19:42

vojtech_demes píše:Zdravim, vedel by mi niekto z vas poradit co s fotoaparatom ak mi ho trosku pofrkala voda a teraz mi nefunguje displej.Displej svieti na cierno, fotoaparat foti a vsetko ostatne funguje. Nemate nejaky tip ako ho rozobrat a skontrolovat mozno kontakt, lebo mam pocit ze pri tom ako som sa uhynal vode tak som s nim trhol a mozno mi len povolilo kontakt..dakujem za pomoc
Čo je to - " som s nim trhol"?
Možem trhnuť s mojim a nič sa nepokazí.
Skadial si? Rozoberam zrkadlovky, lebo ich prerabam na IR. Môžeme niekedy večer na to pozrieť.

bigfoot
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigfoot » 12 črc 2013, 12:40

pojem "trhol" a "trosku pofrkala voda" mi pride smiesny. Si si isty, ze si nic ine s fotakom nestvaral? Ja mam skusenosti s asi najhorsim zaobchadzanim - citaj mojim :D - sneh, lad, voda, pust, plaz, hory... casto sa mi podarilo nie trhnut ale fotakom doslova mrdnut, vodne kupele ma pravidelne a telo sa mi v dosledku toho nikdy nepokazilo (nepocitam vytrhnuty bajonet :D)
Inac odporucam kavicku s duvesom ;)
...K10+K5...
a rozne serepeticky

vojtech_demes
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od vojtech_demes » 15 črc 2013, 17:07

nazdar duves som z nitry..no a trhol znamena ze som s nim prudko poholl aby mi ho neoblialo...a pofrkala znamena ze kamaratovi praskol pohar s drinkom v ruke a zneho vysplechla voda dokopy bol obliaty asi len objektiv :)

Odpovědět

Zpět na „Pentax K-7, K-5 (II (s))“