POMALOST

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
milanf
Nový uživatel
Nový uživatel

POMALOST

Příspěvek od milanf » 04 lis 2006, 11:54

Lepší napsat IC(tečka)cz do předmětu a bylo by to totéž, ale lepší nějaký hosting, než žádný a o to nejde, ale jen jsem chtěl navrhnout, jestli by i díky častým technických "nedostatkům" jejich hostingu "free" služeb nebylo PŘEDEVŠÍM pro fórum lepší využít RYCHLEJŠÍHO poskytovatele, jako je například známé :arrow: http://www.highforum.net/cz/ :idea: :?: Možno zvolit alias domény z mnoha možností (ani jediné mínus) a hlavně rychlý a stabilní phpBB hosting :!: Taky se mi nepozdává příliš šťastné řešení, chtít cpát fórum do rámu stránek a "celoobrazovkový" režim by byl jistě vhodnější... tolik mých pár námětů na zlepšení :wink:

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alf » 04 lis 2006, 17:00

Co se týče serveru ic.cz nemám slov je to děs dneska to spadlo snad na hodinu. Pokud budu přesouvat stránky nak na kvalitní server. Ze dvou důvodů: 1.Spolehlivý server 2. Větší prostor pro stránky - umožní nám to, aby všichni členové měli svoje vlastní alba na fotky. Jak to udělám? Sháním partnera pro naše stránky, který nám jednak poskytne nebo zaplatí server za reklamu. Doufám, že to všechno vyjde a dobře dopadne (jednání už začala). Snad se s partnerem dohodnem i na zapůjčení různých objektivů na testy (popřípadě i fotoaparáty). Takže v budoucnosti na 100% dojde k přesunu. Jen prosím o strpení, samotná procedura započne jak to jen bude možné.
Co se týče fóra v rámu, tak za prvé fórum je spjato se základní strukturou stránek (viz registrace, často i změna barvy pozadí), takže odstranit a přesunout je problém pro ostatní moduly v těchto stránkách, které vycházejí z databáze registrovaných členů tohoto fóra.
Za druhé nevšiml jsem si jediného problému co se týče čitelnosti nebo zobrazení jednotlivých diskuzí. Tak proč to měnit. Máš pravdu že by byl celoobrazovový režim vhodnější, ale vhodnější pouze pro stránku, která je jen o diskuzi. Tato webová stránka je snad něco víc. Možnost nahrávání obrázků je velkou výhodou, která by to tu ochudila, kdyby byla jen stránka o povídaní a odkazech... nebo se mýlím?

milanf
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od milanf » 04 lis 2006, 17:32

Ale vůbec ne. Já jen, že je všechno díky ic(tečka)cz smrtelně pomalé, ale to se nelze divit a jen jsem myslel, že dát fórum - třeba i "záložní" (pro další z nečekaných výpadků hostingu) jinam by nebylo zas tak od věci. Jinak mít za sponzora nějakou osvědčenou prodejnu by ale nemuselo být špatné.

Lapkin
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Nový hosting

Příspěvek od Lapkin » 16 lis 2006, 20:13

Je fakt ze je to tady zoufale pomale. Dopoledne to celkem jde ale vecer je to hruza. :? Chystam prevod nekterych svych domen na http://www.station.cz/ maji super ceny, podporu napr. te Joomly o ktere jsem kdysi psal na diskuzi a velky prostor. Pokud by se zvolila varianta bus.station za 50,- mesicne s 1GB prostorem do zacatku tak si myslim ze za tu cenu by se to dalo zkusit. :D

Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alf » 16 lis 2006, 22:01

děkuju za tip prověřím
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art

Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alf » 16 lis 2006, 22:05

No musi se nechat dobrá práce... je vidět, že čím více lidí tím více nápadů. Ještě dnes dám do ankety volbu nové domény.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art

Lapkin
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Rychlost SUPER!

Příspěvek od Lapkin » 26 lis 2006, 12:56

Tak bych rad poblahopral k uspesnemu presunu domeny :wink: Vse beha svizne a vypada to i spolehlive. Takze at stranky pentaxfriends.eu nerusene vzkvetaji a jsou bohatou inspiraci pro pratele Pentaxu. :D

Lemur
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Lemur » 26 lis 2006, 19:21

tak gratuluji k vylepšení.teď je to fičák.

milanf
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od milanf » 29 lis 2006, 11:37

Velká gratulace i ode mne!

Tohle je přesně to, jak jsem si představoval. Rychlý a (doufejme) i hodně stabilní server a stejně dobré připojení. Prostě na jedničku a mám radost! :D
Navíc koukám, že i banner se doutvořil k obrazu svému a vůbec ta stránka nabrala velmi rychle dost až PROFI vzhled. Takže znovu velká 1 a pochopitelně neusnout na prvních vavřínech ;)

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

zvířátka ???

Příspěvek od jir_ist » 30 lis 2006, 01:18

Já nevím, ale není těch pejsků, kočiček, slepiček atp. už trochu moc na to, aby to representovalo "tvorbu" fotografa ??? To, že se podařilo dobře zaostřit a exponovat ještě nedělá fotku...... neškodila by trocha soudnosti, nějak se ti "naši malí mazlíčkové" zajídají......
jir_ist

Lapkin
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lapkin » 30 lis 2006, 07:27

Ber to prosim tak, ze K100D je preci jen stale jeste novinka a tenhle site je podle meho nazoru hlavne o tom co Pentaxy a jejich objektivy dokazou. Nehlede na to ze netusim co by se melo davat jineho do sekce Fauna kdyz uz je zrizena nez zviratka. Navic na prezentaci "umeni" fotografu je plno jinych specialnich serveru, ktere jsou k tomu primo urceny. Tak snad tech par zviratek prezijes :wink: Dobre svetlo.

jir_ist
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

zvířátka

Příspěvek od jir_ist » 30 lis 2006, 14:03

Fajn, beru to sice dost nerad, ale respektuji tedy vkus a úroveň i takových námětů...... budu se snažit sem tam něco nevidět.... :-)
Omlouvám se zároveň těm, kteří si v takové fotce libují.....
jir_ist

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“