Makrokroužky MASSA
Moderátor: Moderátoři
Makrokroužky MASSA
Uvažuji o tomto kupu http://hudla.cz/obchod/index.php?main_p ... cts_id=390 .Nemáte někdo s nimi zkušenosti?
K10D,Pentax ,Tamron 90/2,8,Tamron 17-50/2.8,Sigma 70-200/2.8
Na nějaké první seznámení s makrem to asi může stačit. Být tebou, tak to objednám rovnou z Hongkongu pře ebay, vyjde tě to levněji a ten Hudla to odjinud nemá.
Připrav se na to, že budeš ostřit ručně se zacloněným objektivem, takže pokud nemáš zrak sokolí, neuvidíš v hledáčku ani ň. Ale taky jsem tak fotil, než jsem si koupil rozumný mezikroužek od Kenka.
Připrav se na to, že budeš ostřit ručně se zacloněným objektivem, takže pokud nemáš zrak sokolí, neuvidíš v hledáčku ani ň. Ale taky jsem tak fotil, než jsem si koupil rozumný mezikroužek od Kenka.
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a to máš medzikrúžky na Canon, alebo na Pentax? Lebo pre Pentax som u Kenka nenašiel. Dostal som od slovenského zástupcu Exapro info, že dodávajú medzikrúžky:elho_cid píše:Na nějaké první seznámení s makrem to asi může stačit. Být tebou, tak to objednám rovnou z Hongkongu pře ebay, vyjde tě to levněji a ten Hudla to odjinud nemá.
citujem:
Čo sa týka prenosu dát z objektívu do tela fotoprístroja cez medzikrúžok, tak meranie expozície funguje bezproblémovo. Avšak zaostrovanie je možné iba manuálne.
- medzikrúžok č.1 (12mm)...... 38,22 € s DPH (1.151,42 Sk s DPH)
- medzikrúžok č.2 (19mm)...... 52,65 € s DPH (1.586,13 Sk s DPH)
- medzikrúžok č.3 (26mm)...... 60,75 € s DPH (1.830,15 Sk s DPH)
Michal
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze na Pentax budes potrebovat "Pentax" mezikrouzky.
Automaticke ostreni nefunguje snad u zadnych mezikrouzku tretich vyrobcu (pro Pentax). U tech lepsich se alespon prenasi clona.
Nevim jak je to u original Pentax mezikrouzku, ale ty asi budou hure k dostani a budou to "jen" stare kinofilmove... ale nemam s tim osobni zkusenosti.
Automaticke ostreni nefunguje snad u zadnych mezikrouzku tretich vyrobcu (pro Pentax). U tech lepsich se alespon prenasi clona.
Nevim jak je to u original Pentax mezikrouzku, ale ty asi budou hure k dostani a budou to "jen" stare kinofilmove... ale nemam s tim osobni zkusenosti.
Pentax K-3, K-S2 + P DA 18-55 II; P DA 12-24; P DA 20-40; P DA* 60-250; P DA 35/2,4; P DA* 55; P D-FA 100 Macro; P DA* 200/2,8;