Odkazy na Px stránky a jiné povedené fotogalerie
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Odkazy na Px stránky a jiné povedené fotogalerie
Odkazy na většinu ze seznamu spřátelených Px stránek a jiných zajímavých fotostránek a galerií jsou v odkazech neaktuální.Stojíme o jejich znovuoživení?
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
V sekci odkazy by stacilo jenom par zakladnich - jako treba Dimitrov, photozone, dpreview, par ceskych, zbytek si stejne kazdy uz umi vyhledat sam - kdyz se hleda neco konkretniho tak mi prijde google dostatecny
Ted je tam zbytecne moc kategorii, ze kterych je stejne spousta prazdych - to mi prijde zbytecne...
Ted je tam zbytecne moc kategorii, ze kterych je stejne spousta prazdych - to mi prijde zbytecne...
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak ako hovoris..Zakladne... A popripade odkazy na stranky celnov a nic viac...Nejake ze shopy alebo tak je zbytocne kazdy si najde ked bude potrebovat:)zbyna píše:V sekci odkazy by stacilo jenom par zakladnich - jako treba Dimitrov, photozone, dpreview, par ceskych, zbytek si stejne kazdy uz umi vyhledat sam - kdyz se hleda neco konkretniho tak mi prijde google dostatecny
-
- V.I.P člen
Vím chápu vás.Na druhou stranu možná nejvíce času trávíme na síti hledáním - žere to čas i energii - takže by se nám hodilo vytvořit si nějaký seznam akčních odkazů,když už tady ta možnost a v současné chvíli nevyužitelná je.Možná by to někteří tady přivítali.Necháme ještě vyjádřit ostatní.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.