Sice to není nějaké světoborné vylepšení stránek, ale myslím, že by vůbec neškodilo při zápisu komentáře přemýšlet, zda je nutné používat tlačítko CITUJ!. Když to udělají tři čtyři lidi po sobě začne být vlákno poněkud nepřehledné protože se několik předchozích komentářů neustále opakuje a přibaluje se k tomu vždy další a další. A jsou tu i tací, kteří reagují na bezprostředně předchozí komentář a klidně ho citují do svého - a celý. Na různých fórech na to administrátoři výrazně upozorňují a někdy i zbytečné části textu mažou. Zabírá to místo jak na obrazovce tak asi i na serveru a je to nepřehledné.
Pokud reagujete přímo na předchozí komentář je citace úplně zbytečná. A pokud reagujete na nějaký starší komentář, mělo pro orientaci stačit ocitovat jen jednu dvě věty, na které reagujete - stačí při psaní na vhodném místě použít DELETE...
Citace komentářů
Moderátor: Moderátoři
-
- Moderátor
Citace komentářů
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
Jsem rád za toto vlákno, docela mi mluvíš z duše. Na ty násobné citace jsem v diskusích alergický, ale nejsem tu na PFS zase tak dlouho, abych si mohl otevírat ústa
A jsem dvojnásobně rád, že jsi přidal návod na korekci citací, protože někteří diskutující třeba ani tuto možnost neznají (o to zase můžou být lepší fotografové - žádný učený ještě z nebe nespadl )
A jsem dvojnásobně rád, že jsi přidal návod na korekci citací, protože někteří diskutující třeba ani tuto možnost neznají (o to zase můžou být lepší fotografové - žádný učený ještě z nebe nespadl )
Voigtländer Brilliant, Exa 0, Px MZ-6, Px K20D
Px 50-135/2.8 SDM, Tamron 17-50/2,8 Di II
Giottos Carbon, Lowepro Computrekker Plus AW
Px 50-135/2.8 SDM, Tamron 17-50/2,8 Di II
Giottos Carbon, Lowepro Computrekker Plus AW
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No problém je, že když člověk reaguje, tak neví jestli ten příspěvek bude hned pod tím původním nebo mezitím tam stihne někdo jiný nandat pět příspěvků. A pak už bez citace nikdo nebude vědět na co to je reakce .
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150