baterky a SDHC karty
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
bigfoot:
hele podívej se, jak jsi zareagoval ty na mě. Já jsem se pokusil autorovi diskuze poradit a ty mi odpovíš tak že dle tebe píšu bludy, jsem mudrc že se očividně v ničem nevyznám. To neumíš odpovědět a jednat alespoň trošičku slušně? Co takhle říct trošku slušněji, že se mýlím a opravit mě - to nedokážeš nebo co? Ale asi ty jsi dle tvé reakce naprosto všeznalý a dokonalý...
Nejvíce mě na tom irituje to, že TY jsi do této diskuze nenapsal ani tečku, já jsem se snažil autorovi alespoň trošičku poradit a za tuhle radu na mě tady zaútočíš a snažíš se ze mě za každou cenu udělat naprostýho vola který ani neví co je to baterka.
Opravdu bát se tady už něco napsat...
hele podívej se, jak jsi zareagoval ty na mě. Já jsem se pokusil autorovi diskuze poradit a ty mi odpovíš tak že dle tebe píšu bludy, jsem mudrc že se očividně v ničem nevyznám. To neumíš odpovědět a jednat alespoň trošičku slušně? Co takhle říct trošku slušněji, že se mýlím a opravit mě - to nedokážeš nebo co? Ale asi ty jsi dle tvé reakce naprosto všeznalý a dokonalý...
Nejvíce mě na tom irituje to, že TY jsi do této diskuze nenapsal ani tečku, já jsem se snažil autorovi alespoň trošičku poradit a za tuhle radu na mě tady zaútočíš a snažíš se ze mě za každou cenu udělat naprostýho vola který ani neví co je to baterka.
Opravdu bát se tady už něco napsat...
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Miroslav1 >> prepac, ale to co si tam popisal boli fakt blbosti. Hlavne to, ze baterky nemaju vplyv na nabijanie blesku. Precitaj si moju prvu reakciu prosim pozorne a neurazaj sa koli poslednej vete. Ak ti stale pripada moja reakcia prehnana, v tom pripade - Miroslav1 prepac ze som chuj, druhyraz budem s pravdou jemnejsi aby som neurazal.
Lokaj Stanislav >> aspon niekto sa neuraza a berie moje dristy tak ako by sa mali brat vsetky prispevky vo vsetkych forach a to s nadhladom
TU KONCI OFF TOPIC
Lokaj Stanislav >> aspon niekto sa neuraza a berie moje dristy tak ako by sa mali brat vsetky prispevky vo vsetkych forach a to s nadhladom
TU KONCI OFF TOPIC
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky
-
- Nový uživatel
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
To máš dosť podobné ako s českým výrazom "utkání". Slovenský priamy ekvivalent neexistuje. Kto by už len hovoril na zápas "utkanie", že?ďaur píše:vím, nepatří to sem, ale když už jste se tady vy dva prezentovali jako slovako-čech a čecho-slovák, tak mi prosím přeložte do češtiny "podujatie". to slovo se mi moc líbí, dovedu si představit co vyjadřuje, ale přesný překlad by mě opravdu zajímal - není to žádná provokace
-
- Nový uživatel
Alfa computer
Zdravím
Chtěla bych se jen zeptat, jaké máte s http://www.alfacomp.cz zkušenosti.
Rozhodla jsem se pro zakoupení Sanyo Eneloop a základní nabíječky
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000TYR. Co jsem tak vyčetla z příspěvků, měla by to být dobrá volba?!
Předem děkuji za odpovědi.
Chtěla bych se jen zeptat, jaké máte s http://www.alfacomp.cz zkušenosti.
Rozhodla jsem se pro zakoupení Sanyo Eneloop a základní nabíječky
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000TYR. Co jsem tak vyčetla z příspěvků, měla by to být dobrá volba?!
Předem děkuji za odpovědi.
Myslim ze na Alfacomp.cz jsem jeste neslysel zadne vazne stiznosti. Nakupuji tam velmi casto a zrovna zitra rano si tam jdu vyzvednout dalsi vec.
Jinak ty baterky jsou dobra volba...
Jinak ty baterky jsou dobra volba...
K10D + grip; smc DA 18-55mm; smc F 50/1,7; smc DA 18-250 mm; Sigma 24-135 mm F2.8-4.5 IF;smc FA 100 mm f/3.5 Macro; Samyang 8mm f/3,5 IF; velbon sherpa 750N; metz 58
-
- Nový uživatel
-
- Nový uživatel
Měl jsem u AlfaCompu také problém s dopravou / PPL (rozbité zboží - IPC-1L), ale bylo to podle mě špatným zabalením. Zatím mi od nikoho nepřišlo zboží zabalené jen v originální krabici omotané pouze smršťovací fólií - a i po druhé, když jsem první zásilku reklamoval jako pytlík plný plastových střepů...
Dobré ceny Eneloopů měli také na www.xcomputer.cz.
Dobré ceny Eneloopů měli také na www.xcomputer.cz.
Alfa
s Alfou mám ty nejlepší skušenosti , nakupuju tam naprosto vše od PC po Pentax Kx . Mohu jen doporučit , ostraváci si mohou zboží objednat v E shopu a vyzvednout v Hrabové, je tam sleva a v podstatě ráno objednáš a odpoledne vyzvedneš.
-
- Nový uživatel