som sa zaprisahal že do žiadnej takejto debaty nepojdem, ale keďže mám zopár dní k3 doma tak môžem povedať že toto je telo ktoré mne vyhovuje a keby takto fungovala už k5, tak k3 nekupujem. V k3 sú odstránené všetky neduhy ktoré som k5 vyčítal. Naopak pribudol ten lag pri pttl meraní blesku

. Môj najsveteľnejší objektív začína na clone 2. Ostrí rýchlo a presne. Škoda že húka jak motorová píla. SDM objektívy v AFC režime, no cez víkend som mal na stole rozobranú 60-250, tubus sa nejak kyvotal tak som uťahovel zopár skrutiek vo vnútri, som pochopil že táto konštrukcia sa rýchlejšie hýbať nebude ani keď neviem aké telo príde trebárs aj s mimozemským AF. Niekedy skúsim test zo psom, veľmi obľúbená disciplína na fóre

, potrebujem už len dve veci, pekný slnečný deň a živého psa. k3 a dc sklo mám.
Ale asi to nechám až na jar, v zime sa mi do toho nechce. V live režime to ostrí kam chce, nie kam chcem ja, budem trpezlivý možno robím niekde chybu, v manuále s prepáčením píšu prd a nie ako veci fungujú tak budem skúšať metódou pokus omyl. Konečne tomuto režimu neholdujem takže ma to netrápi.
Viac nemám teraz čo haniť na k3, po troch rokoch bojovania s k5 som dobojoval a toto telíčko hádam vydrží aspoň na pätročnicu