Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- Významný člen
Re: Krajinný detail
aldova farebná je moc podarená!
Celá industriálna séria je super ( pridám sa ) ...
Chlpaté výhonky sa mi páčia, práve tak i Ostrihom ...
Tie kožené puzdra netuším čo sú zač
Pridám jednu z čakania keď polovička kvety kupovala v záhradníckom centre ...
Celá industriálna séria je super ( pridám sa ) ...
Chlpaté výhonky sa mi páčia, práve tak i Ostrihom ...
Tie kožené puzdra netuším čo sú zač
Pridám jednu z čakania keď polovička kvety kupovala v záhradníckom centre ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Pánové, zjistil jsem, že jsem kecal.
Našel jsem a mám!!!
POZADÍ.
Sice ne tak pěkná jako ta vaše (myslím na fotkách ), ale jsou.
Dokonce si můžu nazvané
" Mít hlavu v ..."
dovolit očíslovat jako I. a II.
Takže I.
A II.
Jsa poněkud klaustrofobický, aldo, do tak úzkého tmavého tunelu bych asi nevlez, zato představa kráčení po té původní lesní cestě je lákavá.
atti, to je nějaká chemička?
Našel jsem a mám!!!
POZADÍ.
Sice ne tak pěkná jako ta vaše (myslím na fotkách ), ale jsou.
Dokonce si můžu nazvané
" Mít hlavu v ..."
dovolit očíslovat jako I. a II.
Takže I.
A II.
Jsa poněkud klaustrofobický, aldo, do tak úzkého tmavého tunelu bych asi nevlez, zato představa kráčení po té původní lesní cestě je lákavá.
atti, to je nějaká chemička?
hombre" Pěkná industriální...
like: Montérkové pozadí je též zajímavé, i když v těch gatích nejsou
ženské zadnice...
Já tu mám ze včerejšího focení, také jednu dívčí dupenku...
like: Montérkové pozadí je též zajímavé, i když v těch gatích nejsou
ženské zadnice...
Já tu mám ze včerejšího focení, také jednu dívčí dupenku...
-
- Významný člen
likelayk - Drevospracujúci závod Bučina ( Kronošpan ) ... monterkové prdelky mám radšej nežnejšie
aldo- presne takéto bo i rifle sú montérky ...
aldo- presne takéto bo i rifle sú montérky ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Dva živé detaily.
Jeden mrtvý detail...
-
- V.I.P člen
Hrábnul jsem do šuplete...
V oblastech s výskytem prachu, smradu, hluku, horka, studených průvanů, počůraných zákoutí mnohapatrových železocelových oblud a prostředí společných sprch montérky vyplňuje bohužel skoro vždy jen materiál uvedený výše
Myslel jsem si, že M16 je americká flinta a vida, ono i kůň...
Dám něco z domácí série:
Poněkud zmatené chaotičnosti
Korbáčiky
Kam se poděla ta gorila!?
Myslel jsem si, že M16 je americká flinta a vida, ono i kůň...
Dám něco z domácí série:
Poněkud zmatené chaotičnosti
Korbáčiky
Kam se poděla ta gorila!?
Naposledy upravil(a) likelayk dne 03 čer 2022, 19:10, celkem upraveno 2 x.
-
- Významný člen
živí i mŕtve zaujalo ...
Ratolesť na skale tiež ...
Likelayk - to sú prádne fotos ...
Ja dám pokračovanie Industrial Bučina... keď ju už mám v zóne
Ratolesť na skale tiež ...
Likelayk - to sú prádne fotos ...
Ja dám pokračovanie Industrial Bučina... keď ju už mám v zóne
like: Zmatený chaos má něco do sebe...
hombre: Noční industriál...
...jedna proklatě nízko zavěšená kájednička...
hombre: Noční industriál...
...jedna proklatě nízko zavěšená kájednička...
Bučina atmosférická
aldo, tu kájedničku jsi fotil vleže?
A díky za kladné ohlasy k chaotičnostem. Potěšilo
Už tu dlouho nebylo nic z lingvisticky bohatého industriálního žánru Dělnická literární tvorba
Všimněte si, jak tvůrce operoval s grafickou podobností písmen "G" a "C s háčkem" (mimochodem Poláci tomu říkají "Ce z ptaszkiem (ptáčkem)) a vyjádřil tím v podstatě dvojjediné spojení jednoho anglického slova a jednoho no, našeho...
(Sdělení je trochu přihlazeno pokusem o smajlík a telefonním číslem s dvěma klapkami pro případné dotazy).
Tompax, znalec místního tvůrčího prostředí, podle charakteristického způsobu vedení štětce a pokládání linky, autora bezpečně rozeznal a došel k názoru, že to přec jen tak nenechá a trumfovací odpovědí je následující literárně ikonický počin, stvrzující slova klasikova, že jeden obrázek je za tisíc slov.
Je třeba ocenit, jak zde autor graficky operuje se zvukomalebnou formou písmen "H" a "M" s cílem zdůraznit záměr cílit přímo na autora předchozího obrazu se zmíněnými počátečními písmeny jména a příjmení tak, aby nedošlo k záměně s "HM...", citoslovcem naznačujícím možná i jakési uvažování a třeba i vlahou zadumanost nad předmětem znázorněným onou všem známou a zde do nejmenších podrobností vyvedenou ikonou a tím i k případnému rozmělnění údernosti sdělení.
Tož asi tak...
aldo, tu kájedničku jsi fotil vleže?
A díky za kladné ohlasy k chaotičnostem. Potěšilo
Už tu dlouho nebylo nic z lingvisticky bohatého industriálního žánru Dělnická literární tvorba
Všimněte si, jak tvůrce operoval s grafickou podobností písmen "G" a "C s háčkem" (mimochodem Poláci tomu říkají "Ce z ptaszkiem (ptáčkem)) a vyjádřil tím v podstatě dvojjediné spojení jednoho anglického slova a jednoho no, našeho...
(Sdělení je trochu přihlazeno pokusem o smajlík a telefonním číslem s dvěma klapkami pro případné dotazy).
Tompax, znalec místního tvůrčího prostředí, podle charakteristického způsobu vedení štětce a pokládání linky, autora bezpečně rozeznal a došel k názoru, že to přec jen tak nenechá a trumfovací odpovědí je následující literárně ikonický počin, stvrzující slova klasikova, že jeden obrázek je za tisíc slov.
Je třeba ocenit, jak zde autor graficky operuje se zvukomalebnou formou písmen "H" a "M" s cílem zdůraznit záměr cílit přímo na autora předchozího obrazu se zmíněnými počátečními písmeny jména a příjmení tak, aby nedošlo k záměně s "HM...", citoslovcem naznačujícím možná i jakési uvažování a třeba i vlahou zadumanost nad předmětem znázorněným onou všem známou a zde do nejmenších podrobností vyvedenou ikonou a tím i k případnému rozmělnění údernosti sdělení.
Tož asi tak...
Naposledy upravil(a) likelayk dne 10 čer 2022, 19:39, celkem upraveno 5 x.
like: Fasádní fotografika velmi stručných "esemeskových vzkazů" včetně
tvého popisu této lidové tvořivosti mě pobavila a líbí se mi...
K1 byla odfocena jak v leže na zádech, tak ve stoje na kolenou a velmi zblízka...
tvého popisu této lidové tvořivosti mě pobavila a líbí se mi...
K1 byla odfocena jak v leže na zádech, tak ve stoje na kolenou a velmi zblízka...
Ovce hladajúce tieň. Na živo to bolo srandovnejšie, ale aj tak mi nedá aby som sa nepodelil ...
Návštěva profesora Parkinsona
Ovce, jak vidno, vynalézavé
Ovce, jak vidno, vynalézavé
-
- Významný člen
kájedna super - ktovie či by sa to nedalo nosiť pod sukničkou ako tenistky loptičky ...
Ovce sú tiež len ľudia a chládok je chládok ...
Tá esej nemá chybu ... ja som si z fotiek myslel, že je to recenzia na Renault
Zvlnil sa mi sen
Ja dám jednu zimnú ... pazúrik a ocielka v zimnej krajine ...
Ovce sú tiež len ľudia a chládok je chládok ...
Tá esej nemá chybu ... ja som si z fotiek myslel, že je to recenzia na Renault
Zvlnil sa mi sen
Ja dám jednu zimnú ... pazúrik a ocielka v zimnej krajine ...