Vtipy
Moderátor: Moderátoři
Re: Vtipy
Kdyby to tak bylo, člověk by se i zasmál...
Tady je to hodně smutné... dámy jsou placené z daní nás všech, jejich práce je beze smyslu, jednoduše mlácení prázdné slámy vědecky podložené lidmi, kteří by za minulého režimu byly tak u pásu....nebýt zbytečných vysokých škol tohoto typu, byl by větší tlak na děcka se učit.
A třeba jedna z autorek by nestudovala čonkinovu filozofii o hovně, ale například jadernou fyziku a v té energetice by pak mohla smysluplně pracovat. Ale to by stálo moc námahy, lepší je vymyslet kvóty, úřad na kontrolu kvót a to se debilové jen sypou na zbytečné pozice a na ještě zbytečnější úřady... ale dost pesimismu teda reality
Tady je to hodně smutné... dámy jsou placené z daní nás všech, jejich práce je beze smyslu, jednoduše mlácení prázdné slámy vědecky podložené lidmi, kteří by za minulého režimu byly tak u pásu....nebýt zbytečných vysokých škol tohoto typu, byl by větší tlak na děcka se učit.
A třeba jedna z autorek by nestudovala čonkinovu filozofii o hovně, ale například jadernou fyziku a v té energetice by pak mohla smysluplně pracovat. Ale to by stálo moc námahy, lepší je vymyslet kvóty, úřad na kontrolu kvót a to se debilové jen sypou na zbytečné pozice a na ještě zbytečnější úřady... ale dost pesimismu teda reality
Na tuto otázku by Ti podrobně a důkladně, po seriózním hloubkovém přezkumu problematiky rasistického a potenciálně i xeno a islamo fobního významu chybějícího automobilu zcela určitě daly plnohodnotnou kvalifikovanou odpověď autorky dříve zde zmiňované neverending studie na téma genderu v energetice.
(Teda...kdyby dostaly odpovídající grant. Ale předpokládám, že s přihlédnutím na doposud vykonané dílo by, přinejmenším na úrovni EU, neměl být problém)
(Teda...kdyby dostaly odpovídající grant. Ale předpokládám, že s přihlédnutím na doposud vykonané dílo by, přinejmenším na úrovni EU, neměl být problém)
-
- Moderátor
"Izáku, až se vezmeme, budu s tebou sdílet všechny tvé obavy a starosti…"
"Ale, Sárinko, já nemám žádné obavy ani starosti!"
"Říkám, až se vezmeme."
"Ale, Sárinko, já nemám žádné obavy ani starosti!"
"Říkám, až se vezmeme."
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
-
- Moderátor
"Chci se rozvést."
"Sáro, vždyť tvůj Mojše je nejlepším a nejštědřejším člověkem, co znám. Co se stalo?"
"Když skončilo to koronavirové šílenství, tak jsem se objednala na kosmetiku a chtěla jsem od něj 100 dolarů."
"Neříkej že ti je nedal!"
"Podíval se na mě a dal mi tisícovku..."
"Sáro, vždyť tvůj Mojše je nejlepším a nejštědřejším člověkem, co znám. Co se stalo?"
"Když skončilo to koronavirové šílenství, tak jsem se objednala na kosmetiku a chtěla jsem od něj 100 dolarů."
"Neříkej že ti je nedal!"
"Podíval se na mě a dal mi tisícovku..."
Tomáš
-
- Moderátor
"Nemůžu uvěřit tomu, že jsi byl v bordelu za děvkama," křičela Sára na manžela. "Opravdu jsi mě zklamal!"
"Nemůžeš svaloval vinu jen na mne," nedal se Kohn. "S tebou to nikdy takové nebylo."
"No, to je ale tvoje vlastní vina," odpověděla Sára. "Nikdy jsi neřekl, že bys byl ochoten za to zaplatit!"
"Nemůžeš svaloval vinu jen na mne," nedal se Kohn. "S tebou to nikdy takové nebylo."
"No, to je ale tvoje vlastní vina," odpověděla Sára. "Nikdy jsi neřekl, že bys byl ochoten za to zaplatit!"
Tomáš
-
- Moderátor
Rabinovič umírá a všechno bohatství odkazuje synům. Nicméně jak?
Línému lajdákovi a nenapravitelnému opilci Izjovi nechá peníze, dům, pole, zlato, akcie…, zatímco pracovitému slušňákovi Fimovi všehovšudy hospodu.
"Prosím tě, co to je za nápady?" kárá ho Roza ještě na smrtelné posteli. "Vždyť Izja všechno do roka prochlastá!"
"Nu, a kde? Ve městě je, pokud vím, jediná hospoda!"
Línému lajdákovi a nenapravitelnému opilci Izjovi nechá peníze, dům, pole, zlato, akcie…, zatímco pracovitému slušňákovi Fimovi všehovšudy hospodu.
"Prosím tě, co to je za nápady?" kárá ho Roza ještě na smrtelné posteli. "Vždyť Izja všechno do roka prochlastá!"
"Nu, a kde? Ve městě je, pokud vím, jediná hospoda!"
Tomáš
-
- Moderátor
Na hodině matematiky se učitelka ptá dětí kolik je 2 + 2.
Dlouho se nikdo nehlásí, až tu najednou vyletí Moritzkova ruka, a tak ho paní učitelka vyvolá.
"A paní učitelko, prodáváme, nebo kupujeme?"
Dlouho se nikdo nehlásí, až tu najednou vyletí Moritzkova ruka, a tak ho paní učitelka vyvolá.
"A paní učitelko, prodáváme, nebo kupujeme?"
Tomáš
gender ENERGIE -> ono je to vtipné do doby, než k vám do práce přijde takováto <!> kombinovaná se slovákem a humanitním oborem a první den vás začne poučovat co a jak máme dělat v naprosto technickém oboru. Je poslaná do prdele, pak do <!>, samo že si stěžuje. Postupně jsou poslání do prdele všichni nadřízení a je jim položena otázka, zda naše naprosto technické pozice přebírají tito tydýti. Opakuje se 2-3 x za rok
Zaujímavé na tej genderovej publikácii je, že autorský kolektív nie je príslušne vyvážený.
vystudoval som strojarinu na univerzite. vtedy nas koncilo asi 150, z toho bolo 5 dievcat...
samozrejme mozeme za to my, muzi...
samozrejme mozeme za to my, muzi...
Fuji X-T3, X-T1 - Fuji 23/1.4, Fuji 27/2.8, Fuji 90/2, Fuji 10-24/4, Fuji 18-55/2.8-4
2x Fringer, Canon 50/1.8 STM, Canon 200/2.8 USM, Canon 55-250
Fuji X70
2x Fringer, Canon 50/1.8 STM, Canon 200/2.8 USM, Canon 55-250
Fuji X70
Zapomněls dodat "bílí"
Četl jsem teď někdy interview s někým z technické VŠ (snad ČVUT, děkan, rektor?) a ten říkal, že se situace "lepší", že dnes u nich studuje cca 10-15% dívek a že si myslí, že pokud, tak s časem by to mohlo být tak maximálně čtvrtina, že více asi ne a tak trochu zaharašil sdělením, že většinou jsou i hezké. Reakci feministek jsem prozatím nepostřehl
Četl jsem teď někdy interview s někým z technické VŠ (snad ČVUT, děkan, rektor?) a ten říkal, že se situace "lepší", že dnes u nich studuje cca 10-15% dívek a že si myslí, že pokud, tak s časem by to mohlo být tak maximálně čtvrtina, že více asi ne a tak trochu zaharašil sdělením, že většinou jsou i hezké. Reakci feministek jsem prozatím nepostřehl
-
- Moderátor
Sjednocená Evropa je klasickým utopickým projektem, pomníkem marnivosti intelektuálů, programem, jehož nevyhnutelným údělem je krach...
Margaret Thatcher
Lidé obětují zdraví, aby vydělali peníze, potom obětují peníze, aby znovu získali zdraví.
Tak se znepokojují budoucností, že si neužívají přítomnost.
A žijí tak, jako by nikdy neměli zemřít, a potom zemřou bez toho, aby předtím žili.
Dalajláma
Tahle doba je poněkud zvláštní: telefony bez tlačítek, dveře bez klik, lidi bez rozumu, vztahy bez citů...
Margaret Thatcher
Lidé obětují zdraví, aby vydělali peníze, potom obětují peníze, aby znovu získali zdraví.
Tak se znepokojují budoucností, že si neužívají přítomnost.
A žijí tak, jako by nikdy neměli zemřít, a potom zemřou bez toho, aby předtím žili.
Dalajláma
Tahle doba je poněkud zvláštní: telefony bez tlačítek, dveře bez klik, lidi bez rozumu, vztahy bez citů...
Tomáš