Anděl strážný

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

majster333
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od majster333 » 18 kvě 2009, 10:49

HonzaT píše:To jsi měl teda opravdu velké štěstí =) taky už jsem takhle jednou nefotil, když jsem svoji K10 nechal přes noc zaplou v brašně
mimochodem, co vlastně v zapnutém foťáku spotřebovává energii, když se neexponuje? hlavní čip to není, AF to není, měření expozice se po několika vteřinách vypne, blesk neblejská..jediný co svítí je stavový displej a info v hledáčku a to přece takovej odběr nemá, ne? kamarádovy Nikon vydrží zapnutej klidně přes noc a ráno má pořád skoro plnou baterku..
mne sa bežne stáva že si nechám zapnutý foťák v brašne a nevšimol som si že by to nejak vycucávalo baterku..
od 8/2007 K10D + 18-55 -1:3,5-5,6; predtým practica L2 a ručný exp.. K10D tomu hovorím rýchlosť oproti ručnej práci :-), fotím málo ale s radosťou. už aj 40/2,8 limited

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Jeff
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Jeff » 18 kvě 2009, 13:27

Energie, to je hodně podstatný, koupil jsem z toho důvodu K200D, protože v případě nouze AA-čka koupíš všude.
Nihm akumulátory jsou problematický z důvodu, že po delším čase nepoužívání ztrácí, novinkou jsou GP recyko něco mezi lithiovými a Nihm, mám je a vcelku spokojenost, akorát je potřeba na začátku se nenechat odradit určitým výkyvem, jak se zajedou pracují bez problémů, ještě uvidím jak budou zvládat teploty pod nulou.

oumik85
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od oumik85 » 18 kvě 2009, 14:57

Tak to je hodne dobre...
Ja jednou dojel na baterky v blesku... mam nabijecku, ktera ma jen jednu centralni kontrolku a da se prepinat mezi nabijenim 2 a 4 baterek. Kamarad si jednou nabil baterky do kompaktu a od te doby to tak zustalo.
Prisel sem na to na chate bez elektriny uprostred lesu asi hodinu pred silvestrem...
No jesteze to ma interni blesk :)

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“