Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Večerné jesenné svetlo.
-
- V.I.P člen
Starý pařez ...
Prečo dolava? Je to mierne orezané, tak sa s tým dá ešte trochu čarovať.
chcel by som vidieť koniec zábradlia.
alebo zväčšiť výrez, doľava a hore, ak sa dá
alebo zväčšiť výrez, doľava a hore, ak sa dá
Lavé ukončenie toho zadného zábradlia nemám ani na neorezanej fotke. Zrejme tam bolo niečo rušivé, keď som to neodfotil celé.
-
- Významný člen
pařez paráda...
Unavená...
Unavená...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
-
- V.I.P člen
Pěkné fotky od všech , dovolím si přidat jednu městskou z Krakova (konec letošního října), je to pohled přes řeku Vislu na takový velký smutný hotel (foceno pár minut od židovské čtvrti). A pak se mi v paměti rozjasnilo , před pár lety jsem nocoval v hotelu kousek od vyfoceného hotelu. Byli jsme s kamarádem a manželkami na výletě v tomto městě, celý den na nohách, ale ty ženské jsou neúnavné (bylo nám +- 50) a tak jsme nemohli vydržet jejich nápor ve smyslu, ještě není tak pozdě, a kdy se sem zase dostanem atd. . Tak říkám kamarádovi, kur.. tak pojďme, ať máme klid . A pod tímto hotelem byla obrovská síť barů, my jsme byli absolutně nejstarší.......a když jeden barman poznal podle řeči, že jsme Češi, tak říká, vy si dáte rum...........My všichni vinaři...., ale říkáme si tak dobře, dáme si pár rumíků. Ostudu jsme neudělali, my jsme šli po svých, ale mladí poláci už tak zdatní nebyli . A od té doby mám rád rum . Jinak jsem se dozvěděl, že v tomto hotelu proběhla v 80 letech schůzka Reagana s Gorbačovem, ale to jsem si již dále historicky neověřoval .
-
- V.I.P člen
isaacasimov
Isaac: Zajímavá a poučná historka i foto...
Detail v krajině, nebo portrét...?
Detail v krajině, nebo portrét...?
Obojí - ale kvalitka.
K-1, K-30,
Sigma 35/1,4 Art, Pentax 70/2,4, Pentax 100/2,8, Pentax DFA 70-200/2,8
AF-540 FGZ II
Sigma 35/1,4 Art, Pentax 70/2,4, Pentax 100/2,8, Pentax DFA 70-200/2,8
AF-540 FGZ II
-
- V.I.P člen
Malý , bílý detail
Ja si sem dovolím dať zas niečo z mojej tvorby. Technika ala prima mi ako tak nejde ešte.
Najblbšiu vec som spravil v polovici natierania, keď som vymenil výbojku (prdla) za led.
Zrazu sa mi vyjasnilo čo je to WB. Neexistuje žiadny posuvník čo by jedným ťahom od saturoval zelenú
Pôjdem aj fotiť "krajina detail" len je tak mizerne vonku, že ani psa by som neposlal von.
Najblbšiu vec som spravil v polovici natierania, keď som vymenil výbojku (prdla) za led.
Zrazu sa mi vyjasnilo čo je to WB. Neexistuje žiadny posuvník čo by jedným ťahom od saturoval zelenú
Pôjdem aj fotiť "krajina detail" len je tak mizerne vonku, že ani psa by som neposlal von.
@alda ja som mal predstavu o tebe, že ty po krajine za čb beháš v niečom športovom a ty nahodený jak do kostola.