K-3 PRESTIGE EDITION
Moderátor: Moderátoři
Re: K-3 PRESTIGE EDITION
aha fakt, to logo je bez farby. no tak dame zlepsovak, ze Ricoh bude k tej edicii dodavat 5 odtienov farbiciek + sablonu a stetec a kazdy si domaluje logo podla gusta. ja si vyberiem zltu
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
-
- V.I.P člen
mne sa to praveže pači... nadpis pentax na svojej k1od som povýšil z bielej farby na striebornu... a zvazujem na bežnej ciernej na cierny napis
Asahi Pentax & Lomo & Ricoh
-
- V.I.P člen
V Prestige edition Pentax ponúka:
Telo + BG5 + 2batérie + špeciány popruh
Telo + BG5 + 2batérie + špeciány popruh
-
- Pokročilý uživatel
Nemozem si pomoct, ale z tych troch sa mi zda obycajna cierna verzia najpodarenejsia ....akurat to logo Pentax by mohli zmenit - ten font co mali K10, K20 sa mi zdal omnoho lepsi nez k7,k5,k3....ked uz sa mame pitvat v takych malickostiach
-
- V.I.P člen
Zavisí od nasadeného objektívu. Na čiernu sedia všetky čierne, na silver edition sedia krásne strieborna ale DA* vyzerajú hrozne
Ale naživo v rukách som mal iba čiernu, vždy som túžil po striebornej, a gunmetal je pre mňa prekvapením... Čakal som skôr Titan alebo Gold verziu
Ale naživo v rukách som mal iba čiernu, vždy som túžil po striebornej, a gunmetal je pre mňa prekvapením... Čakal som skôr Titan alebo Gold verziu
Správne logo má z nových len K-01, na ostatných by mohlo byť čierne na čiernom štandardne...