Můj nový PENTAX
Moderátor: Moderátoři
Můj nový PENTAX
Nedávno jsem prováděl ve sklepě generální úklid a narazil na pár velice zajímavých věcí. Nedá mi to se s vámi o jednu nepodělit. Nevím jak dlouho to tam mohlo být a kde jsem k tomu přišel a kolikrát se to se mnou stěhovalo .Původně to neslo jiný název tak jsem si dovolil to přejmenovat na ten náš na PENTAX. Bude to nejspíš nejlevnější PENTAX všech dob. Jsou tady dlouhé večery tak bude malinko času to dát dohromady a na jaře vyrazit na nějaký PENTAX acký work shop
-
- Pokročilý uživatel
Re: Můj nový PENTAX
dierková komora pentax, , no nebudeš veriť ale pred týždňom som zlepil 2 kusy tohto klenotu z ABC,
večer priložím aj foto
večer priložím aj foto
Kdepak jsi uklízel ty že jsi na to narazil ??? Já mám v plánu to vytisknout na nějaký černý papír o větší gramáži než je kancelářská 80. Když už se s tím budu piplat tak ať to něco vydrží Fotečky sem určitě dej rád to uvidím pohromadě dřív než se do toho pustím
-
- Pokročilý uživatel
tak tu sú obrázky hotového dirkonu, robil som ho na hranie pre syna. No a keď mu to pôjde aj film mu kúpim
- Přílohy
-
- z lava.jpg (25.96 KiB) Zobrazeno 4667 x
-
- clona zatvorena.jpg (27.5 KiB) Zobrazeno 4667 x
-
- clona otvorena.jpg (26.84 KiB) Zobrazeno 4667 x
-
- Pokročilý uživatel
ďalší text som nechcel písať ale musím lebo bez neho nejdú tie ďalšie tri obrázky odoslať, pretože moja správa obsahovala málo znakov. Dúfam že teraz je to už v poriadku
- Přílohy
-
- zo zadu.jpg (27.37 KiB) Zobrazeno 4664 x
-
- zhora.jpg (25.74 KiB) Zobrazeno 4664 x
-
- z prava.jpg (26.54 KiB) Zobrazeno 4664 x
dobra prace, hod sem pak i fotku z toho vytvoru ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Pěkná práce povedlo se ti to.Já momentálně moc času nemám tak to malinko odsunu na později ale už se těším na nějaký snímek. Vyzkoušel sis to sám ??? Kdyžtak sem dej nějakou fotku z Dirkonu a napiš nějakou mini recenzi.
-
- Pokročilý uživatel
Jak drží ten zadní díl? Gumičkou?
Pentax na prodej!
Pentax K-r + seťáky cena 2500,-
Fuji X-T1 XF 35/1,4 s redukcí pentaxí Sigma 18-50/f2.8 ; Sigma 70-200/f2.8
Fuji X-30
Pentax K-r + seťáky cena 2500,-
Fuji X-T1 XF 35/1,4 s redukcí pentaxí Sigma 18-50/f2.8 ; Sigma 70-200/f2.8
Fuji X-30
-
- Pokročilý uživatel
ešte ho treba zvnútra podlepiť čiernym semišom vrátane zadnej steny, pôvodne som nechel skúšať ako fotí, taký frajer nie som, ale keď už je žiadosť o recenziu , hmmm.... asi to prehodnotím
ten zadný diel naozaj drží gumička
inak tá stavba je nenáročná, necelé poobedie cez víkend
ten zadný diel naozaj drží gumička
inak tá stavba je nenáročná, necelé poobedie cez víkend
No recenzi určitě s novým strojem to musí být .Vím že stavba není zas tak náročná ale přeci jenom na to chci mít klid tak na to nespěchám Zkusím to jak sem již psal vytisknout na silnější papír jelikož ten původní z ABC mi přijde dosti tenký.Pokud se mi to povede tak aby papír byl černý ,vyřešilo by to zatírání bílích míst uvnitř (sklady a přehyby ) a až bude hotovo tak se také pochlubím .Dám sem poté fotky výtvoru a poté také foto vytvořené výtvorem.Tak se snad povede