No mne sa aj pri obycajnom plateni v obchode uz stalo, ze sa zmenil pin kod karty. od vtedy radsej opatrnost.. Ale kazdopadne na dealextreme maju super veci, teda tie veci co tu predajcovia predavaju za niekolkonasobne ceny a o samotnom obchode nepochybujem... Tiez to mozno najoniec objednam. Je to par dolarov.. ale to je vsetko tu troska mimo povodnu temudopr píše:peet: nevidim v tom zadny problem, krome tvych predsudku
Na dealextreme jsem nakupoval / platil kartou uz asi 5x a nikdy nebyl problem
IR dálková spoušť pro K-x (nemá konektor)
Moderátor: Moderátoři
Re: IR dálková spoušť pro K-x (nemá konektor)
Pentax K-x White
DAL 18-55mm F3,5-5,8AL
Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 Di LD MACRO 1:2
Auto Revuenon MC 1,7 50mm
-----------------------------------
Sanyo Eneloop 2000mAh
DAL 18-55mm F3,5-5,8AL
Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 Di LD MACRO 1:2
Auto Revuenon MC 1,7 50mm
-----------------------------------
Sanyo Eneloop 2000mAh
Na KX jsem kupoval tu univerzální vícetlačítkovou,funguje bez problému. Dá se sehnat i na některých našich internetových obchodech asi za 120 kč.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Mne nešla, pisal som to vyššie. Dal som to kamošovi. Na Canon fungovala.mika píše:Na KX jsem kupoval tu univerzální vícetlačítkovou,funguje bez problému. Dá se sehnat i na některých našich internetových obchodech asi za 120 kč.
Možno to bol vadný kus.
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam tu jednotlacitkovou z dealextreme a slape jak ma
Max spokojenost, hlavne to, ze je to krasne malinky
Max spokojenost, hlavne to, ze je to krasne malinky
Pentax K-r FW v1.12
18-55 D-AL + 55-200 D-AL
18-55 D-AL + 55-200 D-AL
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vyrobil jsem si tuto IR dálkovou spoušť http://diit.cz/clanek/bezdratova-spoust ... -par-korun a bezvadně funguje s mojí K5 (KX je v seznamu podporovaných). Tak pokud máte mobil s androidem a starý kabel od sluchátek s 3,5mm jackem..........
-
- Významný člen
Díky za tip. Až mi příjde telefon z opravy, tak to vyzkouším. Něco podobného jsem již zkoušel, ale se zvukovým výstupem a stejnými IR diodami.
Nešlo by něco zbastlit, aby se dala používat klasická programovatelná spoušť, která se zapojuje do konektoru, ale s IR výstupem? Nezkoušel někdo něco takového?
Nešlo by něco zbastlit, aby se dala používat klasická programovatelná spoušť, která se zapojuje do konektoru, ale s IR výstupem? Nezkoušel někdo něco takového?
Fuji X-T1, Fuji X-T2, Samyang 8/2,8, Fujinon XF 14/2,8, Fujinon XF 23/1,4, Fujinon XF 56/1,2, Fujinon XF 50-140/2,8, Manfrotto BeFree GT XPRO karbon, blesk Nissin i60A + Air 1