Olympus Friend Site
Moderátor: Moderátoři
Olympus Friend Site
Všimli jste si:
http://olympus.digitalne.eu/?
Jakoby nám to z oka vypadlo. Je to s námi nějak spřízněné Zbyňku?
http://olympus.digitalne.eu/?
Jakoby nám to z oka vypadlo. Je to s námi nějak spřízněné Zbyňku?
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
@asdf je Jsem autorem obou stránek, protože mám Olympus i Pentax. Udělala se tam zajímavá parta lidí, byl bych rád kdyby se tomu stalo i tady. Nicméně někteří Pentaxáci tam choděj (ale i nikonisti, canonisti), dokonce jsem se s jendím klukem od nás potkal na jednom srazu (Ady).
Rád bych o tom začal i diskuzi, je tam hodně supr kvalitních fotografů, kteří rádi poradí. Komentuje se tam častěji a možná by nebylo naškodu mít společnou galerii. Hodně by se nováčci naučili a jak znám kluky z Olympusu společná galerie by jim nevadila. Vždyt to první co nás spojuje je fotografování a až na druhém místě je nějaká značka. Přemýšlejte o tom. Není to nutné, ale vaše fotografie by dostávali mnoho upřímných komentářů, jde jen o to, jestli by byl u vás zájem.
Rád bych o tom začal i diskuzi, je tam hodně supr kvalitních fotografů, kteří rádi poradí. Komentuje se tam častěji a možná by nebylo naškodu mít společnou galerii. Hodně by se nováčci naučili a jak znám kluky z Olympusu společná galerie by jim nevadila. Vždyt to první co nás spojuje je fotografování a až na druhém místě je nějaká značka. Přemýšlejte o tom. Není to nutné, ale vaše fotografie by dostávali mnoho upřímných komentářů, jde jen o to, jestli by byl u vás zájem.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Hm, hm, hm, to jsou velmi "smělé" myšlenky. Tak ti nevím, jaké by to nakonec plodilo ovoce..? Ale výhody v podobě "posunujících" komentářů by nemuseli být jistě na škodu. Faktem je, že Olympus je podobně jako my mimo hlavní proud, takže určitá společná mentalita by tady byla. Ale jak se na to budou tvářit ostatní..?maZec píše: ... Rád bych o tom začal i diskuzi, je tam hodně supr kvalitních fotografů, kteří rádi poradí. Komentuje se tam častěji a možná by nebylo naškodu mít společnou galerii. Hodně by se nováčci naučili a jak znám kluky z Olympusu společná galerie by jim nevadila. Vždyt to první co nás spojuje je fotografování a až na druhém místě je nějaká značka. Přemýšlejte o tom. Není to nutné, ale vaše fotografie by dostávali mnoho upřímných komentářů, jde jen o to, jestli by byl u vás zájem.
Zase na druhou stranu, pro dobré komentáře lze zajít třeba na jiné stránky, tak nevím.
Za sebe můžu říct, že by mi nevadilo, ani kdyby to bylo, ani kdyby to nebylo...
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ja take proti te spolecne galerii nic nemam, spise naopak. Kdyby to galeri ozivilo, proc ne. Pokud by slo o Can, Nik tak asi ne. Tam je ta komunita lidi prece jenom jineho razu, az moc komercni. Tak teda pridavam hlas pro. Mohli by jsme vyzkouset hlasovani na strankach kdo je pro a kdo ne. Jen takovy napad
Preji dobre svetlo, v roce 2008. Jde prece hlavne o to, koho foceni bavi a ne cim foti.
Sipas
www.sipasweb.com
Preji dobre svetlo, v roce 2008. Jde prece hlavne o to, koho foceni bavi a ne cim foti.
Sipas
www.sipasweb.com
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
maZec píše:@asdf je Jsem autorem obou stránek, protože mám Olympus i Pentax. Udělala se tam zajímavá parta lidí, byl bych rád kdyby se tomu stalo i tady. Nicméně někteří Pentaxáci tam choděj (ale i nikonisti, canonisti), dokonce jsem se s jendím klukem od nás potkal na jednom srazu (Ady).
...jo pozóóór... tady se to pomalu začíná tváří jak v parlamentu.. menší strany vytvoří opozici větším... nejsem proti, to ne... ale aby se to nezvrtlo k podobným manýrům, jako tam "nahoře"... ...no jo no.. mluví ze mě hrdý Pentaxák ..byť teď dočasně jen teoretik...
Pentax
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele: