Njn... ta indikace zaostření asi dost zamrzí. Ta cena a obrazová kvalita (zejména poměr těhle dvou věcí) je ale bezkonkurenční.cunesk8 píše:jo KX vypada suprove,ale par veci me na ni S**E. Jelikoz prevazne fotim manualnimy skly, tak indikace zaostreni na stred se sem tam hodi. pak se mi nelibi volic rezimu na prave strane, jeste nejakou chybku sem nasel, ale uz si nevzpominam :roll: Stajne na zadne telo v nejblizsi dobe mit nebudu, i kdyby pentax krachnul tak mi to je jedno. koupil bych pak aspon nejaky stary stroj za levnocha a s tim bych si vystacil do konce zivota :D
Kdyby mel prachy, tak zacnu skupovat stredoformatove skla a pak je zacnu prodavat za nekolika nasobnou cenu. 8) :D Cena techto skel podle me poleze dost nahoru.
S těma 645 sklama bych to neviděl tak jednoznačné. Bude záležet na hodně faktorech.
Pakliže bude Pentax spolu s 645D dodávat nová AF skla s centrálníma závěrkama za rozumné ceny, bude ze starých skel zájem max o dlouhé AF telata.
Kromě toho, cena 645D nůže být taková, že se to trhu s ojetejma sklama ani nedotkne (v ČR budou třeba 3 lidi, kteří si 645D koupí).
Já jsem si pro jistotu ale nakoupil co se dalo... takže teď s 7x 645 sklama mam na 645D alespoň základní přípravu. A bylo to "za babku" :o).