O pentaxu tam nezpiva prakticky nic...jen se v posledni vete o nem zminuje: "ze se lze na to podivat ze te lepsi stranky...aspon ze to neni pentax!"
Jinak si dela srandu o tom jak on s Canon mark III. muze vychazet s nekym kdo ma nikon D200 i kdyz je to pekna zenska...
Konkurenční boj ...
Moderátor: Moderátoři
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konkurenční boj ...
presne tak-- kazdy mpix navysse je v pohode, tiez fotim na 100, max 200 a nic mi nechyba.. az na ten ff moznomiky_lbc píše:Nj... tak to je tu pro Tebe D700 nebo D3 . S těma by jsi byl happy.lubo píše:Ved prave. Dufal som, ze nezmyselny hon za MPix uz skoncil, zda sa, ze nie... Moj ideal z hladiska sumu je max 10MPix CMOS fullframe... a nemusis sa starat o vyhladzovanie a 10 MPix je podla mna az-az... Zial marketing je vsak vsemocny a tak predpokladam, ze o dva-tri roky tu budeme mat 50MPix na APS-C a sum pri 200 ISO ako prasa...miky_lbc píše: Co by? Bude to to samé... jen ještě více SW přežehlené než u 50D. To je prostě fyzika. S tim se nic udělat nedá :-/.
Já třeba fotim jen na ISO 100, takže mě šum moc nebere... a každé MPX navíc se hodí.
svetu mier!
Jen BTW... Hlavní interpret... Joey Lawrence není úplně "noname" puberťák. Je něco jako náš Standa Petera (tedy fotograf, který udělal už spoustu dobrých fotek - ale většinu za své vlastní peníze a pro své vlastní sebepromo, které využívá komerčně až při seminářích, různejch výukovejch DVD atd., což spousta jinejch fotografů neuznává a plivou na něj špínu, že nic ve fotografii nedokázal apod. - ostatně jako v ČR se Standou).
Když si budete chtít udělat radost, kupte si jeho DVD o zákulisních fotkách... pokud možno 2. sérii. Je to fakt prdel. Třeba jak vznikají "wildlife portréty s P65+" nebo jak se v divočině transportují generátory. Ohromně jsem se bavil... vřele doporučuju :o).
Když si budete chtít udělat radost, kupte si jeho DVD o zákulisních fotkách... pokud možno 2. sérii. Je to fakt prdel. Třeba jak vznikají "wildlife portréty s P65+" nebo jak se v divočině transportují generátory. Ohromně jsem se bavil... vřele doporučuju :o).