Pavel41 píše:SeaBear píše:kolouch píše:je to ale ku*va male telo :-/
Koukal jsem na K-7 na youtube a buď má ten chlap pazoury jako medvěd nebo je to ale ku*va male telo :-/ ...
Jinak ten senzor shifting nevypadá zle
Opravdu to je malý foťák: "Tělo má rozměry 130,5×96,5×72,5 mm a hmotnost 750 g včetně akumulátoru a SD karty."
Ale když si lidi zvykli na Canon450...
Pavle máš na svojí K20D nasazený grip ? Jestli jo, tak jsou jakékoli nářky a velikost liché, protože K7 a K20 jsou skoro stejně velké, rozdíly jsou jen pár mm.
A jesli grip nemáš, tak ti musí zákonitě připadat malá i K20D. Mě aspon K10D špatně parkovala malíček a s gripem parkuju malík v pohodě.
Pořád dokola někdo píše, že je K7 malá. Vzhledem k tomu, že rozměry K7 jsou zveřejněné tato věta nepřináší přidanou informaci do fóra a bylo by super, kdybych to nemusel číst každých X příspěvků znova.
Až ji někdo vezme s gripem do ruky a řekne, že je to v háji, že neparkuje malík a že je nespokojený, to potom bude informace, která bude nová a fórum obohatí.
Neber to Pavle jako útok, je to myšleno všem. A myslím si, že nejsem sám, kdo bude rád za konkrétní zkušenosti místo dedukcí z fotek a dohadů.
Osobně si mi K7 líbí a souhlasím se Stealthem.
Mno jak to po sobě čtu, mezi řádkama to zní dost blbě. No berte to jako nešikovně zabalené povzdechnutí nad mírou negativních reakcí