Těšim se, ale stále mam trochu strach, jestli ne zbytečně...
(.
30-35 kKč + další baterie + grip. A jsme na 40+ jako prd. A z toho, co je zatím venku, mě teda zatim na kolena nic neposadilo
(. Stále naivně čekám, že Px přijde s něčím v kategorii "must have" typu čtvercovej snímač apod. Z tohodle zmiňovaného by mě snad lákalo jen dramatické zlepšení AF a uvidíme, jak to s tím bude žhavé.
... tělo D700 umim koupit za 43 tis bez DPH (jasně, že bez gripu, baterky atd., kterou jsem počítal u K7)... ale najednou už to neni takovej cenovej rozdíl (o D300 za 26 nemluvě).
Px by se jim měl svým modelem alespoň vyrovnat, jinak v příštích 2 letech přijde o většinu svých "profi, skoro profi - peníze majících a fotkou alespoň občas vydělávajících" uživatelů.
Jasně, že tady zase milion lidí napíše něco ve smyslu, že TOP modely jen stojí prachy na vývoj a TOP fotografů je málo. Jenže díky TOP modelům jsou u značky TOP fotografové. A díky TOP fotografům si těla kupují začátečníci, co se jim chtějí přiblížit (což je právě ten segment trhu, co je ziskový).
Pro mě osobně je tělo jen černá krabička, která by se měla držet pěkně v ruce. Ale nové tělo (už jen třeba pro případ porochy jako náhradní) nutně potřebuju, mám na něj peníze, které jsem za něj ochotnej dát... ale zase je nechci vyhazovat do vzduchu. A jestli mám dát 40 tis za něco, mělo by to být fakt o moc lepší než něco, za co jsem dal 26 tis před 3 lety ...