Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Staré dvere do vínnej pivničky:
Trochu tej správnej plesne môže vínu iba prospieť:
A toto nemôžem nazvať inak ako "Chaos pod stropom":
Trochu tej správnej plesne môže vínu iba prospieť:
A toto nemôžem nazvať inak ako "Chaos pod stropom":
-
- V.I.P člen
Přidám 2 fotky z úterní Bratislavy, krásné počasí, procházky v centru a při Dunaji kilometrové a nádherné . Bylo to trochu narychlo a neplánovaně, o to lepší.
-
- Významný člen
Nie na všetkých stránkach to ide, ale klik pravomyš na obrázok a vyber možnosť " kopírovať adresu obrázka" alebo " kopírovať odkaz na obrázok" a tú adresu vlož medzi hranaté zátvorky- nerozdeluj- len vlož medzi ne.
Zo Zonerami to nejde, ani z google fotos - majú to ošetrené. Niečo mi hovorí, že ani z našej galerie nejde priamo linkovať fotky, ale z vlákna by to malo ísť.
Super ,že sem niekto ešte prispieva alda zo už asi vzdal
Dneska ráno v studenej krajine:
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Tak jsem to zkusil a šlo to
atti díky, jsi fakt dobrý hombre
Nedělní výprodej
atti díky, jsi fakt dobrý hombre
Nedělní výprodej
-
- Významný člen
Nejní zač příteli !
Pouličná ponuka sa mi páči ...
Ja dám niečo čo doslova odplavil čas ...a voda ... však čas plynie ako voda
Pouličná ponuka sa mi páči ...
Ja dám niečo čo doslova odplavil čas ...a voda ... však čas plynie ako voda
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Všichni co jste přispěli s fotkami, tak palec hore, máte to fajne...
Máš pravdu hombre, už jsem to zde pomalu vzdal. Nějak chybí motivace
přispívat fotkami. A také mám nyní dost nabitý program. Začal jsem opět
navštěvovat Lidovou konzervatoř v Ostravě, což znamená se učit a fotit zadání.
A začal fotokurz, co vedu pro Městské kulturní středisko, takže mám o zábavu
postaráno...
Dva vodní motivy ze včerejší, přeháňkové fotopotulky...
Máš pravdu hombre, už jsem to zde pomalu vzdal. Nějak chybí motivace
přispívat fotkami. A také mám nyní dost nabitý program. Začal jsem opět
navštěvovat Lidovou konzervatoř v Ostravě, což znamená se učit a fotit zadání.
A začal fotokurz, co vedu pro Městské kulturní středisko, takže mám o zábavu
postaráno...
Dva vodní motivy ze včerejší, přeháňkové fotopotulky...
Pltníci po novom splavujú jablká?
Ja som rozrobil tretiu plachetnicu... A žiadna dokončená.
Ja som rozrobil tretiu plachetnicu... A žiadna dokončená.
aldo, Ty jsi tady, a myslím, že nemluvím jen za sebe, takovým něco jako leaderem (nechci říkat, že přímo "Vůdcem" ) tohoto vlákna. Dokud přispíváš, něco se aspoň na tom skomírajícím webu průběžněji děje.
Takže, ač možná netušíš, chca nechca neseš určitou míru zodpovědnosti.
A myslím, že právě tím, že jsi aktivní jinde, asi fotíš více než normálně, takže máš z čeho vybírat. A vložení fotky Ti jde určitě mnohem hladčeji než třeba mně, který se furt potýká s nějakými technickými potížemi. Takže zas až tolik času snad tomu věnovat nemusíš. A fotky máš už odjinud zpracované. Takže, pokud mohu požádat, nevymlouvej se na zaneprázdněnost a vkládej.
Já jsem byl před nedávnem odevzdat žlučník, takže jsem měl myšlenky jinde, snad se to lepší, takže zlepším i svou publikační činnost.
Dávám foto někoho, kdo by ještě před nedávnem, pokud by mně vůbec napadla myšlenka na závodění, tak by mně s přehledem nechal daleko za sebou
Takže, ač možná netušíš, chca nechca neseš určitou míru zodpovědnosti.
A myslím, že právě tím, že jsi aktivní jinde, asi fotíš více než normálně, takže máš z čeho vybírat. A vložení fotky Ti jde určitě mnohem hladčeji než třeba mně, který se furt potýká s nějakými technickými potížemi. Takže zas až tolik času snad tomu věnovat nemusíš. A fotky máš už odjinud zpracované. Takže, pokud mohu požádat, nevymlouvej se na zaneprázdněnost a vkládej.
Já jsem byl před nedávnem odevzdat žlučník, takže jsem měl myšlenky jinde, snad se to lepší, takže zlepším i svou publikační činnost.
Dávám foto někoho, kdo by ještě před nedávnem, pokud by mně vůbec napadla myšlenka na závodění, tak by mně s přehledem nechal daleko za sebou
-
- V.I.P člen
Moc pěkné fotky atti, likelayk a marian , a Aleši!, taky věřím, že nás v tom nenecháš samotné. Protože jsme spolu mluvili, tak vím, že máš těch fotoaktivit opravdu hodně, ale přidávej prosím dál . Všechny zdravím z UH.
předzimní údržba zahrady probíhá (i ta hořká sůl likelayk, trvalo to cca 20 hodin), už su z toho hrbatý , tak přidám pracovní (nikoliv svou) rukavici
předzimní údržba zahrady probíhá (i ta hořká sůl likelayk, trvalo to cca 20 hodin), už su z toho hrbatý , tak přidám pracovní (nikoliv svou) rukavici
-
- Významný člen
aldo - jezerní je příjemná ...
marian - loďky mám rád už 10 rokov mám rozpracovanú Victory, ale moje trasľavé ruky už nestačia na ornamenty na zrkadle lode...
like - šnečí je boží
isaacu - hodená rukavica sa dvíha- či?
U nás vymenili " železné " rebríky za zinkované schodisko ( vodopád Bystrô - Poľana ) a už nikdy nebudú takéto výhľady pred seba
Fotka z minula... asi 1992 ...
marian - loďky mám rád už 10 rokov mám rozpracovanú Victory, ale moje trasľavé ruky už nestačia na ornamenty na zrkadle lode...
like - šnečí je boží
isaacu - hodená rukavica sa dvíha- či?
U nás vymenili " železné " rebríky za zinkované schodisko ( vodopád Bystrô - Poľana ) a už nikdy nebudú takéto výhľady pred seba
Fotka z minula... asi 1992 ...
like: Ty jsi mě teda dostal, prý Vůdce... Hlemýžďovku máš fajnovou . Tak doufám, že po ztrátě žlučníku jsi už fit. já byl v pondělí vyříznout znamínko na hrudi, kvůli
podezření na raka. Po histologickém rozboru se uvidí, zda mě odstraní celý prsní sval,
či ne. Zatím mám jen pět stehů . Já se nyní budu muset zaměřit u focení méně na množství a více na kvalitu. Ve škole máme nového pedagoga (absolvent FAMU a Institutu tvůrčí fotografie) a ten zavedl naprosto jiný styl výuky, než ten
předchozí. Mé dva úkoly mi tak rozebral, že jsem si připadal, jako úplný mimoň a neumětel. Ale má pravdu a já vlastně neumím vůbec fotit a nemám pořád vytrénováno oko, na tu výtvarnou fotografii, co po nás bude ty dva roky požadovat . No nevadí, jsem už dost starý na to, abych mohl propadnout...
Pavle, rukavice pohozená je...
hombre: Žebříková je super .
Dnes ráno jsem byl po delší době fotit s kamarádem Jirkou a tak zde plesknu hnedle několik obrázků, pořízených KP+43/1,9 .
podezření na raka. Po histologickém rozboru se uvidí, zda mě odstraní celý prsní sval,
či ne. Zatím mám jen pět stehů . Já se nyní budu muset zaměřit u focení méně na množství a více na kvalitu. Ve škole máme nového pedagoga (absolvent FAMU a Institutu tvůrčí fotografie) a ten zavedl naprosto jiný styl výuky, než ten
předchozí. Mé dva úkoly mi tak rozebral, že jsem si připadal, jako úplný mimoň a neumětel. Ale má pravdu a já vlastně neumím vůbec fotit a nemám pořád vytrénováno oko, na tu výtvarnou fotografii, co po nás bude ty dva roky požadovat . No nevadí, jsem už dost starý na to, abych mohl propadnout...
Pavle, rukavice pohozená je...
hombre: Žebříková je super .
Dnes ráno jsem byl po delší době fotit s kamarádem Jirkou a tak zde plesknu hnedle několik obrázků, pořízených KP+43/1,9 .
hombre, vždy som hovoril že zaostrovanie na oko nestačí
ako sa dá zistiť či som nejakú fotografiu sem už dal?
ako sa dá zistiť či som nejakú fotografiu sem už dal?
-
- V.I.P člen
Pěkná historická kinofilmová fotka atti , mám blízký vztah k výškám, ale tohle jsem nikdy nedal, ještě tak ořezat jabloň
Parádní série s Jirkou Aleši , držím palce a věřím, že vše bude po zdravotní stránce OK
hezká šišková Mariane
přidám 2 listopodzimní
Parádní série s Jirkou Aleši , držím palce a věřím, že vše bude po zdravotní stránce OK
hezká šišková Mariane
přidám 2 listopodzimní
-
- Významný člen
aldo - Jirkova série sa mi páči ...
marian - ako zistiť duplicitu to neviem, ja to robím tak ( keďže skleróza ), že prerolujem celé vlákno Borovicový detail je pekný
isaacu- slnko v dubine je super - srší z toho optimizmus ...
Mňa vytiahol Frigo do vlhkej krajiny ...
marian - ako zistiť duplicitu to neviem, ja to robím tak ( keďže skleróza ), že prerolujem celé vlákno Borovicový detail je pekný
isaacu- slnko v dubine je super - srší z toho optimizmus ...
Mňa vytiahol Frigo do vlhkej krajiny ...
Máš, aldo, fotogenického kámoše.
Držím palce, ať se Ti ta potvora vodní vyhne. A trochu závidím tu lidovou konzervatoř, taky bych si ji dal.
A díky, pánové, za ohlasy na šneka
Tak jsem předevčírem seděl na terase a koukal, jak slunko zapadlo a nebe bylo vysoké.
pro marian_r - já když si nejsem jistý, tak kouknu do sekce "Tvé nahrané obrázky". Tam by mělo být vše, co člověk do různých vláken dával.
Držím palce, ať se Ti ta potvora vodní vyhne. A trochu závidím tu lidovou konzervatoř, taky bych si ji dal.
A díky, pánové, za ohlasy na šneka
Tak jsem předevčírem seděl na terase a koukal, jak slunko zapadlo a nebe bylo vysoké.
pro marian_r - já když si nejsem jistý, tak kouknu do sekce "Tvé nahrané obrázky". Tam by mělo být vše, co člověk do různých vláken dával.