Odolna brasna
Moderátor: Moderátoři
-
- Pokročilý uživatel
Odolna brasna
Zdravicko,
Nevim, jestli to patri do tohoto fora, ale treba mi tu nekdo odpovi.
Hledam pistolovou brasnu s moznosti upevneni na opasek, nejlepe s nejakou skorepinou pro dslr (k200d sigma 17-70, pozdeji mozna P 12-24). Predpokladane puziti bude na snowboard v zime a v lete na vandrech, taborech atd...
Mate nekdo zkusenoti s focenim na SNB? Ja myslim, ze pro fotak by melo byt nejbezpecnejsi pojezdeni na stehne zadni nohy co nejblize kolenu, vzhledem k tomu, ze na switch jezdim minimalne a bricho a zada mam otlucene vzdycky dost...
Dik O.
Hledam pistolovou brasnu s moznosti upevneni na opasek, nejlepe s nejakou skorepinou pro dslr (k200d sigma 17-70, pozdeji mozna P 12-24). Predpokladane puziti bude na snowboard v zime a v lete na vandrech, taborech atd...
Mate nekdo zkusenoti s focenim na SNB? Ja myslim, ze pro fotak by melo byt nejbezpecnejsi pojezdeni na stehne zadni nohy co nejblize kolenu, vzhledem k tomu, ze na switch jezdim minimalne a bricho a zada mam otlucene vzdycky dost...
Dik O.
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odolna brasna
No ja bud jezdim nebo fotim oboje sebou nikdy nemam. Z duvodu, bud si chci zajezdit a tak vubec nekoukam co je kolem. Vzdy mam teda v kapce malej kompakt. A nebo jdu fotit a beru zrcadlovku. Rozhodne jizda na prkne je jedna z mala cinnosti kam zrcadlo neberu.oumik85 píše:Zdravicko,
Dik O.
Tak pravil Dr.Chocholousek
Mrkni na výrobky Kata. Patří mezi nejodolnější.
Například: http://digiarena.zive.cz/default.aspx?s ... ticle=5181
Například: http://digiarena.zive.cz/default.aspx?s ... ticle=5181
K10D,Pentax12-24/4;Tamron 18-250;Pentax FA50/1.4;Tamron SPAF90/2.8 Macro;Pentax FA*300/4.5;Velbon Sherpa 200R;UltraPod;AF-360FGZ
-
- V.I.P člen
-
- Pokročilý uživatel
diky
DIk za reakce...
Nojasne, ze se zrcadlem nema cenu jezdit extremy, ale kdyz padne prasan, tak jizda v offpistu je pro me neskutecny zazitek a tam me mrzi, ze nemam u sebe poradne fotidlo.
A fotit a nejezdit... to si nedokazu dost dobre predstavit, protoze nejak se tam vzdy musim dostat a hlavne pak odtud... sneznice nemam a navic to nanich ani moc dobre nejezdi...
Kata vypada dobre...
Nojasne, ze se zrcadlem nema cenu jezdit extremy, ale kdyz padne prasan, tak jizda v offpistu je pro me neskutecny zazitek a tam me mrzi, ze nemam u sebe poradne fotidlo.
A fotit a nejezdit... to si nedokazu dost dobre predstavit, protoze nejak se tam vzdy musim dostat a hlavne pak odtud... sneznice nemam a navic to nanich ani moc dobre nejezdi...
Kata vypada dobre...
Záleží jak jezdíš a jak padáš a kde máš brašnu. Já s foťákem jezdím turisticky a extrémy bez něj. To stejně na focení není čas. Brutální kamenité sjezdy například na Gardě jsem jezdil jen s malým kompaktem. Na sněhu je to vcelku ok. Všechno je přecejen měkčí.
K10D,Pentax12-24/4;Tamron 18-250;Pentax FA50/1.4;Tamron SPAF90/2.8 Macro;Pentax FA*300/4.5;Velbon Sherpa 200R;UltraPod;AF-360FGZ
No já mám Bagmáster a to tu červenou verzi a jsem s ním spokojenej. Místa dost dole na techniku a nahoře prostor na ostatní dělenej na půl přepážkou. Dám tam šustku,kalhoty a petku,do druhý půlky nějaký jídlo. Na bok se vejde bez problémů stativ a na druhou stranu dávám trekový hůlky. Tady je link: http://www.fotobatohy.cz
Verne
Pentax K 100 D,Ricoh KR 10,Pentax DA 18-55 AL II.Pentax DA 50-200 ED ,Pentax A 50/2,Pentax A 35/2,8,Pentax K 24/2,8,Sigma 70-300 DL, Velbon Sherpa 435 a nějaký filtry HOYA a COKIN. vernar@orlice.cz
Pentax K 100 D,Ricoh KR 10,Pentax DA 18-55 AL II.Pentax DA 50-200 ED ,Pentax A 50/2,Pentax A 35/2,8,Pentax K 24/2,8,Sigma 70-300 DL, Velbon Sherpa 435 a nějaký filtry HOYA a COKIN. vernar@orlice.cz