Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
no tak to je typický příklad takové depresivní / melancholické fotky.. Bez té mlhy a s krásným žlutočerveným listím na stromech by byla hezká.
Že život není jen radostný a barevný? To je mi jasné, ale snad každý normální člověk se snaží aby toho neradostného bylo co nejmíň, a aby na to co nejdřív zapomněl ne? Aspoň když s tím stejně nemůže nic udělat.
A naopak to radostné a pěkné si chci zvěčnit na památku, abych si to pozdějc mohl připomínat.
Fotky jsou pro zábavu, to jo, no a zábava má právě vyvolávat příjemné emoce, no a to třeba fotka bezdomovce nikdy nevyvolá, naopak čím bude dokonalejší, tím spíš se mi u ní začne zvedat žaludek. Kdežto krásná spoře oděná dívka na fotce nebo videu mi vyvolá emoce mnohem příjemnější.
Jo a deprese se dá chytnout, spousta lidí chytne depresi třeba z toho když jim někdo umře, když se s nima někdo rozejde apod. A když se nenasadí včas antidepresiva, tak můžou zůstat v depresi spoustu let. A depresi může vyvolat i dlouhodobé působení třeba typicky sledování zpráv na TV Nova, nebo koukání na depresivní filmy, nebo podobné fotky.
Že život není jen radostný a barevný? To je mi jasné, ale snad každý normální člověk se snaží aby toho neradostného bylo co nejmíň, a aby na to co nejdřív zapomněl ne? Aspoň když s tím stejně nemůže nic udělat.
A naopak to radostné a pěkné si chci zvěčnit na památku, abych si to pozdějc mohl připomínat.
Fotky jsou pro zábavu, to jo, no a zábava má právě vyvolávat příjemné emoce, no a to třeba fotka bezdomovce nikdy nevyvolá, naopak čím bude dokonalejší, tím spíš se mi u ní začne zvedat žaludek. Kdežto krásná spoře oděná dívka na fotce nebo videu mi vyvolá emoce mnohem příjemnější.
Jo a deprese se dá chytnout, spousta lidí chytne depresi třeba z toho když jim někdo umře, když se s nima někdo rozejde apod. A když se nenasadí včas antidepresiva, tak můžou zůstat v depresi spoustu let. A depresi může vyvolat i dlouhodobé působení třeba typicky sledování zpráv na TV Nova, nebo koukání na depresivní filmy, nebo podobné fotky.
Ládo, nechci se tě nikterk dotknout, dělat si z tebe legraci, či do tebe rýpat. Upřímně mě mrzí, že trpíš depresemi a tak doufám, že poctivě bereš antidepresiva. A opravdu nesleduj v TV zprávy, černobílé filmy,
ani nechoď zde, do "krajinného detailu", protože se tu vyskytují čb fotky a já bych si určitě nepřál, aby se ti přitížilo...
Tuto fotku nechť nikdo nebere jako návod, "hodit si mašli, či přetnout si žíly", což opravdu není, to správné řešení problémů...
ani nechoď zde, do "krajinného detailu", protože se tu vyskytují čb fotky a já bych si určitě nepřál, aby se ti přitížilo...
Tuto fotku nechť nikdo nebere jako návod, "hodit si mašli, či přetnout si žíly", což opravdu není, to správné řešení problémů...
černobílé filmy mi nevadí, třeba ty s Burianem dokážou náladu pěkně zlepšit. Ale kdybych se měl dívat na nějaké nové akční filmy nebo horory v černobílém, tak bych z toho moc zážitek neměl.
Depresi nemám, ale měl jsem kdysi, tak už vím čemu je potřeba se vyhýbat, abych ji nedostal znovu.
Depresi nemám, ale měl jsem kdysi, tak už vím čemu je potřeba se vyhýbat, abych ji nedostal znovu.
-
- Významný člen
Chlapi, s těma depresema opatrně, nezaměňovat za špatnou náladu, smutek nebo splín... Když jsem byl po silném krvácení do mozku - bral jsem cca 1/2 roku extra léky proti epilepsii a ty měly dva hlavní vedlejší účinky: deprese a vypadání zubů - ani jedno bych vám nepřál
Přidávám fotku z léta - barevnou, veselou Vranské jezero (HR):
Přidávám fotku z léta - barevnou, veselou Vranské jezero (HR):
Richard | KP, K70 a nějaká sklíčka k tomu (Pentax, Sigma, Samy, Meyer) | RICOH Theta S
richard: Pěkná smůla , ale já raději zůstanu u své čb klasiky...
-
- V.I.P člen
pěkný budoucí jantar od Richarda a tajuplný pohled od aldy
A ještě něco mlhoviny...
Dobré to máš alda. Tak akčná s autom. Tu ti vyšlo asy všetko, okraj chodníka - línia nasmerovana na ľudí v pozadí, zvislé línie domov a auto s reflektormi. S foťákom aj spávaš?
Dušan, raději spávám se svojí ženou a foťáky mám jen na focení...
-
- V.I.P člen
Tuten detail jsem potkal v parku
PS : Parádní obrázky z N. Jičína
toulavej: Pěkné detaily potkáváš v parku, to by se mi také líbilo...
Hezké, není nad to si lehnout pod lavičku já většinou zůstávám u toho že se plazím v trávě
Od doby co mám na aparátech polohovatelné displeje už na zemi nelehávám, ale jen
klečívám...
klečívám...