Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Re: Krajinný detail
Pro Alda: tu BW máš v ruce, všechny velmi hezké . Dovolím si přidat jednu ze včerejšího zamlženého rána.
Olympus E-M10MarkII , obj. OLYMPUS M.14-150mm F4.0-5.6 II.
Olympus E-M10MarkII , obj. OLYMPUS M.14-150mm F4.0-5.6 II.
isaac: Působivá "pavučinovka"...
-
- V.I.P člen
Pro alda: opět výborná v BW , zkusím ještě jednu pavučinku malým Olym
Tož opět fajna pavučinka...
-
- V.I.P člen
pro alda: opět výborná pocitově
Dnes to zkusím do podzimních barev
Opět jako předchozí malým Olym v KM.
Dnes to zkusím do podzimních barev
Opět jako předchozí malým Olym v KM.
Obdobím skok dopredu, spomienkou dozadu. Zima v Mariampole, Litva.
Podzim i zima v barvách...
Podzim v barve mám tiež
Prvý pokus s olejom. Už to nechám tak, čim viac to bastlím tým horšie. To isté jak pri PP s fotkami
Vyskúšal som si tu rôzne ťahy štetca, farby kontrast.
Ten ako, že vodopád je divoký. Špatný čas som si nastavil, chcel som ho viac mliečny
jaj ešte PS: zdiaľky to vyzerá lepšie
Prvý pokus s olejom. Už to nechám tak, čim viac to bastlím tým horšie. To isté jak pri PP s fotkami
Vyskúšal som si tu rôzne ťahy štetca, farby kontrast.
Ten ako, že vodopád je divoký. Špatný čas som si nastavil, chcel som ho viac mliečny
jaj ešte PS: zdiaľky to vyzerá lepšie
-
- V.I.P člen
Zajímavá z Litvy i podzimní v BW od aldy
Pro Dušana: dobře se bavíš, malování (ale ne pokojů ) je krásný koníček
Dovolím si přidat jednu zamlženou , asi 3 km před touhle fotkou mi došlo k na cca 100 m v autě k totálnímu zamlžení všech skel v autě (na stejném místě se mi to stalo skoro přesně před rokem). Reakce v těchto situacích mám sice poměrně nacvičené, ale nic nepomohlo, zpomalení na jízdu krokem a doma došlo k dlouhodobě odkládané očistě skel zevnitř . Všude okolo vyhloubené příkopy, že bych si do nich lehla i Tatrovka, sice plné dřeva, ale snad mají smysl .
Pro Dušana: dobře se bavíš, malování (ale ne pokojů ) je krásný koníček
Dovolím si přidat jednu zamlženou , asi 3 km před touhle fotkou mi došlo k na cca 100 m v autě k totálnímu zamlžení všech skel v autě (na stejném místě se mi to stalo skoro přesně před rokem). Reakce v těchto situacích mám sice poměrně nacvičené, ale nic nepomohlo, zpomalení na jízdu krokem a doma došlo k dlouhodobě odkládané očistě skel zevnitř . Všude okolo vyhloubené příkopy, že bych si do nich lehla i Tatrovka, sice plné dřeva, ale snad mají smysl .
-
- Významný člen
Tie čiernobiele sú super... je to fotografia a nekazia to farebné omaľovánky
Dušan- ide ti to lepšie ako mne...ja som sa na to vybodol- bralo to veľa času... maľuje ti to pekne
Dušan- ide ti to lepšie ako mne...ja som sa na to vybodol- bralo to veľa času... maľuje ti to pekne
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8