Chatsworth, najobľúbenejších vidieckych domov v Derbyshire. Záhrada s rozlohou 105 hektárov je výsledkom starostlivého pestovania takmer 500 rokov a zahŕňa arborétum, skalku, fontány, sochy a ďalšie.
Dom Chatsworthovcov je domovom vojvodu a vojvodkyne z Devonshiru a bol odovzdaný 16 generáciám rodiny Cavendishovcov.
Viac ako 30 izieb v dome vrátane Maľovanej sály, Štátnych izieb, Galérie sochárstva.
Vždy jsem se domníval, že pavoučí sítě mají nějaký systém a řád, ale asi to tak není.
Tuto síť musel tkát nějaký ožralý pavouk, bo je to takové "cik cak"...
Je to moc pěkné podívání, od všech bez vyjímky , skutečně taková alternativní galerie (a to je dobře ). Mohl bych požádat o odrážkový postup pro vkládání foto? Študoval jsem to od první stránky, ale přímé vkládání fotky vč. textu mě bohužel do hlavy nenaběhlo. Rád bych se přidal, díky za pomoc Dobré světlo všem.
isaacasimov: Já to dělám tak, že zde v Kraj. detailu kliknu vlevo nahoře na liště na Nahrát obrázek.
Otevře se Sekce nahrání obrázku, pak kliknu v bílém obdélníku na Vybrat soubor, otevřou se mi
složky s fotkami, z jednoho si vyberu fotku a kliknu na Odeslat a fotka se přesune do Nahraných
obrázků. No a když zde napíšu příspěvek, tak kliknu na Tvé nahrané obrázky vlevo dole, otevře se
mi malý náhled fotky a pod ní je text v šedém obdélníku na který kliknu a pak už jen klik na Odeslat
a příspěvek i s fotkou se uloží do Kraj. detailů...
isaacasimov píše:... ukáže se, že to je nahráno, a potom nic.....
Potom zkopíruj odkaz IMG: - klikni na to šedé copy - a vlož do okna kde píšeš text (Ctrl V)
Mělo by to fungovat. Alf to vkládáni někde zkraje vlákna popisuje, ale nehledal jsem to.
Hodně štěsí
Moc dík i Jo? za pomoc, ale pořád mi to nejde , chlapci příčina bude určitě u mě a hodím to i na mou techniku a HW. Ale ještě jednou díky oběma za rady , zítra to zkusím znovu Nejsem sice žádný IT expert, ale zároveň vzhledem k tomu, že internet mám přes 20 let....sám jsem ze sebe zklamán Zítra bude další pokus. Pěkný večer .
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
Totals
Celkem příspěvků 133519
Celkem témat 5199
Total Announcements: 2
Total Stickies: 12
Total Attachments: 2445
Topics per day: 1
Posts per day: 26
Users per day: 0
Topics per user: 2
Posts per user: 52
Posts per topic: 26