Bezrcátko jsem si pořídil kvůli bokehovkám, kdy jem nebyl schopný s pentaxem mnohé měkčí objektivy zaostřit, a samozřejmě jsem ji začal postupně brát i na jiné věci, nižší váha je při dlouhém nošení příjemnější

Moderátor: Moderátoři
BenaCZ píše:Tak at ti slouzi ke spokojenosti. Pisu si do kalendare tento den a odpocitavam, kdy se vratis zpet k Pentaxu
ano, toto bude asi prvy krat v zivote, co budem citat od zaciatku do konca navod k dakej technikeportvis píše:Z toho menu si nič nerob, je úplne na hlavu, všetky tlačítka si musíš nastaviť po svojom, ja som po dvoch týždňoch zistil že tým kruhovým voličom sa dá aj otáčať... tá vodováha to sa prepína displej medzi myslím 4 obrazovkami kde si môžeš vybrať zobrazenie. Nebyť youtube doteraz by som veľa veci nestavených nemal... a to som ešte nenabral odvahu na nastavovanie režimu videa
![]()
![]()
![]()
Mali tam aj tie betis ? tie si skúšal ?
odpocitavaj odpocitavaj, ked nebol FF Pentax, isiel som do Nikonu, ked nie je FF bezzrkadlovka Pentax, idem do Sony, takze do roka je tu nova masinka Pentax, skla budem matBenaCZ píše:Tak at ti slouzi ke spokojenosti. Pisu si do kalendare tento den a odpocitavam, kdy se vratis zpet k Pentaxu
ano, Sony FE 85/1,8 je v pohode sklo, pomerne male na svoje parametre, aj lahke, ostrenie mi prislo tiche a slusne rychle, ostry na plnu dieru vyborne.Twin píše:To sklo vypadá velmi slušně, už vím na co začít šetřit
presne si to trafilpeppe píše:Ja tipujem, ze dake male ojete Pentaxatko apsc neskor dokupi k sirôtkam LMT
On asi myslel, ze ta cena bude bombbovaJan67 píše:Byl by to zázrak aby hned první generace byla bomba. Je to tak všude, včetně nikon Z7.
Odesláno pomocí Tapatalk