Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Taká klasika týchto dní.
Tie maky mi stále nedajú pokoj, takže jedna fujtajbl stredová.
-
- V.I.P člen
Hezké fotky JoV
pod mostem
pod mostem
-
- Významný člen
Pekne hoši!
Dnes by mal Alda narodky... tak sem dám nejaké ptákoviny ...
Dnes by mal Alda narodky... tak sem dám nejaké ptákoviny ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
-
- V.I.P člen
Velmi hezká (i vzpomínková na Aleše) fotka atti
přidám z konce května
přidám z konce května
Ale mohl ji udělat černobílou, isaacu
Přiznám se, že na Aleše docela často při návštěvě PxF vzpomínám. Ačkoli jeho tématika byla té mojí vzdálená a dost často jsem si říkal, co to, kurňa, ten chlap zatracená fotí, tak jeho tvorba byla pro mně jako celek díky svojí důsledné konzistentnosti zajímavá. Škoda, že už není.
Před nějakou dobou tady někdo dával fotky nějaké houby, co našel na větvích v zahradě. Dokumentačně a v detailu hlásím a dokládám , že je i na zhradě naší.
Oprašil jsem kátřicítku a DA 35/2,4
Přiznám se, že na Aleše docela často při návštěvě PxF vzpomínám. Ačkoli jeho tématika byla té mojí vzdálená a dost často jsem si říkal, co to, kurňa, ten chlap zatracená fotí, tak jeho tvorba byla pro mně jako celek díky svojí důsledné konzistentnosti zajímavá. Škoda, že už není.
Před nějakou dobou tady někdo dával fotky nějaké houby, co našel na větvích v zahradě. Dokumentačně a v detailu hlásím a dokládám , že je i na zhradě naší.
Oprašil jsem kátřicítku a DA 35/2,4
-
- V.I.P člen
Pěkná fotka likelayk , taky to na zahradě mám, obyčejně na severní či SV straně, ale je to určitě součást přírody. Při jedné debatě s manželkou mi bylo poraděno (prý se to má oškrábat např. takovým tím hrubým smetákem nebo šmirglpapírem). Po předchozí cca 3 hodinách sečení trávy jsem to okomentoval tak, že už o tom nebude doma nikdy řeč . Tak přidám z konce května něco v BW, a barvě (z minulé neděle na Drahanské vrchovině).
Ponurý svet mŕtvych ramien.
A niečo veselšie - nech je to naozaj aj o tých detailoch.
A niečo veselšie - nech je to naozaj aj o tých detailoch.
Zase nejaké detailíky z čerstvej prechádzky parkom. Tentokrát som mal pre zmenu zo sebou Panasonic FZ1000. Na takéto veci celkom šikovný stroj.
Taky u nás se o tom debatuje, isaacu. Prozatím kartáčuji části plotu, abych následně mohl radostně natírat
Dík za info, mariane.
JoV, vysmátý pařez
Nějakou dobu jsem žil u Dyje a mrtvá ramena k těm ponurým pohledům jsou někdy navíc i docela cítit. Ale mívají i fotogenickou poetiku. Třeba v mlze nebo v mrazech.
Dám dva poněkud méně slušné pohledy z našeho "parapétu"
První zadní
a druhý dolní
isaacu, kolik máš těch kytar?
Dík za info, mariane.
JoV, vysmátý pařez
Nějakou dobu jsem žil u Dyje a mrtvá ramena k těm ponurým pohledům jsou někdy navíc i docela cítit. Ale mívají i fotogenickou poetiku. Třeba v mlze nebo v mrazech.
Dám dva poněkud méně slušné pohledy z našeho "parapétu"
První zadní
a druhý dolní
isaacu, kolik máš těch kytar?
-
- V.I.P člen
Pěkné a zajímavé fotky JoV a likelayk , minulý týden jsem si s chutí poležel ve společnosti antibiotik , foto tedy šlo bokem, tak si dovolím přidat ještě z Lednice 05/23
Pro likelayk : asi +- 30, nepočítám, jen si hledám výmluvy pro lepší polovičku
Pro likelayk : asi +- 30, nepočítám, jen si hledám výmluvy pro lepší polovičku
-
- V.I.P člen
přidám pár foteček a na cca 3 týdny od pondělí zmizím v dál
Pěkné léto a dobré světlo všem .
Pěkné léto a dobré světlo všem .
-
- Významný člen
Hezky kluci!
Zelené, usmievavé, neslušné i voňavé obrázky potešili...
Jeden okap ...
Zelené, usmievavé, neslušné i voňavé obrázky potešili...
Jeden okap ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Som sa vrátil z túlačky po Slovensku, tak dám zase nejakú kvetenu z hradných múrov.