A7III ma zvacsenie 0,78x, co je asi stale dobra hodnota ci? inak kedysi som v Prolaike skusal prvu generaciu A7, normalne som trpel, ked som pozeral do toho "televizora", teraz Klingova A7II mi prisla v pohode. A7III ma ale tiez take iste rozlisenie hladacika ako predosle dve generacie, ale ratam, ze kazda nova generacia prisla s vylepseniami a je ten hladacik fakt lepsi.
casom si urcite kupim aj original sony sklo, ale nesuri ma to. ved ja uz tak malo fotim, ze casto iba mobil beriem na vylety.
a vcera som mal v robote brasnu s K-1 II + FA43/1,9 Limited, tj. nechal som doma DA*300, aj FA31 a FA77 a furt sa mi zdalo,ze nic nenesiem, ze mam prazdnu brasnu. tak toto sa mi paci, budem mat lahsie telo a stale tie male objektivy a dobre sa mi to bude nosit.
som zvedavy ako sa zadari s bezzrkadlovkami Canonu a Nikonu. akosi sa teraz roztrhlo vrece v tejto casti trhu. no ved tak ide vyvoj do predu, ze aj mobily su cim dalej tym pouzitelnejsie (napr. moj Huawei P20 PRO foti do 40MPx RAWu a ma snimac 1/1.7", to mali kedysi spickove a drahe kompakty, dokonca mam aj 3x opticky zoom ked tak).
vsetko ukaze cas. vsetko bude. len aby nam zdravie sluzilo, mali sme dobry zivot a lasku. znie to ako klise, ale tak to beriem ja