Krajinný detail

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
likelayk
V.I.P člen
V.I.P člen

Re: Krajinný detail

Příspěvek od likelayk » 04 bře 2021, 23:00

a za oknem

bylo bilo...

Obrázek

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

kp0
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od kp0 » 05 bře 2021, 02:00

isaac: ty námrazové jsou super, to moc neumím, spíš vůbec :). Až bude čas, tak to příští zimu znovu zkusím, teď sem nestíhal. Furt sem někde musel ... ani zásoby sem nedoplnil, ještě že mám rozumné množství :).

Kam zmizel alda? Snad nedostal bacila od kočovné kadeřnice.

marian: je to z nějakých Karpat?

jabloň v posledním tažení
Obrázek

JoV
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od JoV » 05 bře 2021, 18:01

Zase niečo z našej záhrady - po zime som oprášil 300ku.
Obrázek

isaacasimov
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od isaacasimov » 05 bře 2021, 22:23

zajímavá jabloňová fotka kp0, krásné počasí :) :? , na zastřihávání jabloní jsem kadet :) , můj kolega a díky bohu i podřízený, mě chtěl svého času zlomit pracky :) , potom mě koupil knihu o této problematice, ale je to marné, vytvářím z nich (viz minulý víkend) takové podivné bonsaje. Ale zatím se drží :) . Zásoby není radno podceňovat, doplnil jsem včera v naší oblíbené destinaci :) :? . Dobré světlo Ti přeji při RR, a pochopitelně i ostatním :? . Dojel jsem domů před cca hodinou a nutně potřebuji doping :) .

přidám ještě jednu z půlky února, opět s tou Karosou v pozadí :) .

Obrázek

toulavej54
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od toulavej54 » 06 bře 2021, 00:31

Obrázek
Jedno podzimní ohlédnutí

kp0
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od kp0 » 06 bře 2021, 02:36

jov: to je u vás tak pěkně už po zimě? :?
toulavej: barevné listí i pozadí s borovicí :?
isaac: tady je ten autobus nenápadný a sníh na trávě je super :? stěžoval bych si na čsad na barevnost autobusů, a chtěl bych aby vrátili zpátky bílé autobusy :lol: :mrgreen:
Já sem sice poslední týden toho najezdil víc než dost, ale na Hradiště nemám propustku. Další měsíc v pohodě vydržím. Ještě že sem dal na doporučení a zvýšil množství zásob :?. Jestli byl doping do ruda a už v klidu, určitě splnil očekávané :lol:

Nemám nic zajímavého, tak proti názvu vlákna sem vrazím panorama z pondělního barevného ostravského sídliště v nudně šedivém počasí
Obrázek

isaacasimov
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od isaacasimov » 06 bře 2021, 20:06

pěkné lístky toulavej54 :) :?

velmi pěkný široký záběr sídliště z Ostravy kp0 :) :? , přesto, že jsem v tomto městě strávil hodně času (ale taky před mnoha lety), nepoznal jsem konkrétní místo. Trochu mi to připomíná Dubinu, Poruba to asi nebude? Ty sídliště prošli revitalizací, změnily se barvy :) .....atd. Zajímalo by mě skutečně místo focení, už z osobního nostalgického pohledu :? . Zásoby dobré držet na stabilní výši a za každé situace doplňovat :) . Já si propustky vystavuji sám sobě (dost divný pocit), ale nyní nemám díky bohu nutnost jezdit mimo UH (nemá to žádnou souvislost s obecným stavem). Tak jsem buď v práci, nebo doma, bavím se v pokročilém středním věku stavbou mini hudebního studia, pozemek mám dost velký (manželka má radost :) ), údržba se sama neudělá, že :) . Vrátím se k těm zásobám :) , i přesto, že jsem na červené, nyní mám krátkodobou etapu bílého. V Blatnici jsem vedl zajímavou debatu s paní prodavačkou o růstu prodeje přes jejich e-shop, závěr byl, že přes víno se nedá stát alkoholikem :) . No, snad je to pravda, poněvadž je to radostné požívání :? . Pěkný a klidný večer všem :) :?

přidám z 19.2. z Boskovic pohled na dobrou kavárnu s velkým výběrem kávy různého druhu, nyní je to tak, jak to je všude.

Obrázek

likelayk
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od likelayk » 06 bře 2021, 22:32

to já jsem si dnes dovolil trochu hrubší dramátično :D

Obrázek

isaacasimov
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od isaacasimov » 07 bře 2021, 00:36

velmi pěkná dramatická obloha likelayk :) :?

přidám jednu zimní drátovou :)

Obrázek

kp0
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od kp0 » 07 bře 2021, 02:43

likelayk: :? to je úprava, nebo přímo z foťáku? kdysi sem zkoušel černobílé fotky s barevnými filtry, ale moc mi to nešlo.
isaac: Boskovice, tam se na těch barvách museli domlouvat :? i drátová je zajímavá křížením se stopami letadel.
Cvakal sem to asi na Moravské Ostravě, správný název části neznám, někde mezi Fifejdami a Mariánkami. Ostravu vůbec neznám, je to pro mě velká neznámá, ale jezdí se tam líp jak v Brně nebo v Praze :mrgreen: .
Taky si můžu vystavit glejt pro sebe, ale zatím sem si nevystavil nic neoficiálního, ani kvůli cestě za doplněním zásob :). Pokud by uvázání k boudě trvalo dlouho, konec dubna, květen... asi bych si napsal výjezdní doložky i na zábavu :). Teď mám práce okolo baráku zatím dost :). Je pravda, že osobní nákup má své kouzlo a člověk si rád poslechne příběhy spojené s vínem a někdy i od vína :lol: . To eshop nemá šanci dodat. Alkoholismus...jak říká sestřenice, já nepiju protože musím, já to mám jako koníček :mrgreen: :lol: . A ještě jeden, na vojně sem byl v Hodoníně a jeden místní, co tam sloužil říkal, já nerozlišuju barvu, mě stačí když je dobré :lol:

tady jsem zkoušel širokáč, příště si kleknu nebo lehnu, aby sloup vypadal delší ... takto je tam vidět jen spousta prachu a odlesků
Obrázek

ps: dneska sem poprvé symbolicky přispěl na tento web, protože nemám paypall tak to bylo složitější než daňové přiznání :mrgreen:, už sem to zkoušel i dřív, ale nikdy sem neměl trpělivost to dovést až do konce.

atti.hombre
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atti.hombre » 07 bře 2021, 09:04

Super fotky naprieč časom čo som sem neprispel :-)

U nás síce ráno ešte mrzne, ale inak je už jar.

Aldo- Posielam ti energiu nech si kdekoľvek :-)

Obrázek
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc 15/4.0 ltd, smc 21/3,2 ltd, hd da 35/2,8 Macro ltd, smc 40/2,8 ltd, smc 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8

isaacasimov
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od isaacasimov » 07 bře 2021, 23:59

velmi pěkné fotky i komentáře kp0 a atti :) :? Jak říká moravský klasik, alkohol se musí ničit.....pitím :) , přesto trvám na svém názoru, víno není alkohol :) . Přesto, že doba je kure..., a bude to bolet (to jsem již zmínil před časem snad v tomto vláknu?), těžké je hledat pozitivní pohled na situaci, já si dovolím přidat spíše hledat nadhled, a ten se najít určitě dá :) . Za sebe, byl jsem v práci i dnes, a přesto jsem se i zabavil (prací na zahradě, ale to bylo za trest :) ), a poté třeba jiným koníčkem :? . Pěknou a klidnou noc všem.

přidám ještě jednu zavřenou hospůdku pod zámkem v Boskovicích

Obrázek

richard_strouhal
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od richard_strouhal » 08 bře 2021, 10:30

Jeden namrzlý ostnatý drát v krajině - foceno "Meyer Optic Oreston" :-)

Obrázek
Richard | KP, K70 a nějaká sklíčka k tomu (Pentax, Sigma, Samy, Meyer) | RICOH Theta S

isaacasimov
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od isaacasimov » 08 bře 2021, 23:44

pěkná fotka Richarde :) :?

přidám padající kapku z rampouchu z 10.2., čekání na okamžik :)

Obrázek

likelayk
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od likelayk » 08 bře 2021, 23:48

Taky jsem chvíli letos čekal, ale nezachytil tak jsem se na to.... :D

Dám takové trochu kompoziční cvičení

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Fotografování“