likelayk:

to je úprava, nebo přímo z foťáku? kdysi sem zkoušel černobílé fotky s barevnými filtry, ale moc mi to nešlo.
isaac: Boskovice, tam se na těch barvách museli domlouvat

i drátová je zajímavá křížením se stopami letadel.
Cvakal sem to asi na Moravské Ostravě, správný název části neznám, někde mezi Fifejdami a Mariánkami. Ostravu vůbec neznám, je to pro mě velká neznámá, ale jezdí se tam líp jak v Brně nebo v Praze

.
Taky si můžu vystavit glejt pro sebe, ale zatím sem si nevystavil nic neoficiálního, ani kvůli cestě za doplněním zásob

. Pokud by uvázání k boudě trvalo dlouho, konec dubna, květen... asi bych si napsal výjezdní doložky i na zábavu

. Teď mám práce okolo baráku zatím dost

. Je pravda, že osobní nákup má své kouzlo a člověk si rád poslechne příběhy spojené s vínem a někdy i od vína

. To eshop nemá šanci dodat. Alkoholismus...jak říká sestřenice, já nepiju protože musím, já to mám jako koníček

. A ještě jeden, na vojně sem byl v Hodoníně a jeden místní, co tam sloužil říkal, já nerozlišuju barvu, mě stačí když je dobré
tady jsem zkoušel širokáč, příště si kleknu nebo lehnu, aby sloup vypadal delší ... takto je tam vidět jen spousta prachu a odlesků
ps: dneska sem poprvé symbolicky přispěl na tento web, protože nemám paypall tak to bylo složitější než daňové přiznání

, už sem to zkoušel i dřív, ale nikdy sem neměl trpělivost to dovést až do konce.