alda: prázdné ulice mě baví, navíc se sněhem... parádní

Ještě kousek výš a s kočující kadeřnicí byl i zrcadloselfie

Mobil se zachrankou a GPS nepodceňovat, jako sranda pro okolí taky dobré, ale až bude třeba, tak je k nezaplacení (na všechno ostatní je mastercard

). Stačí si zlomit nohu v lese, nebo zhučat do nějaké díry, nebo něco co popisuje isaac, ani infarkt to nemusí byt.
Já zase nosím mobil do auta, předloni v zimě sem šel na garáže pro auto, tašku s mobilem sem pověsil na kliku garáže, vlezu do auta, chcu nastartovat, napsalo to klíček nenalezen, říkám si co je, tady ho mám, cvaknul sem na zámek a zamknul auto zevnitř, to bylo to poslední, co ta baterka dala... Klika zevnitř nefungovala, asi ji to nějak blokuje, přes "zabudovanů televizu" či jak sa to odborně jmenuje to otevřít neumím, tak mi nezbylo než čekat na nějakého kolemjdoucího...náhodou si všimnul křiku ze zamlženého auta v otevřené garáži

. Na mobilu zafungovalo odemknutí ksichtem i přes sklo

, doma sice nikdo nebyl, ale švagrová šla do práce pozděj, tak mě došla vysvobodit. Nic moc zážitek, díky bomba technologíím. Zlaté klíče...
isaac: sloup mi připomenul pokusy s ND filtry a moji neschopnost kupeckých počtů, experimentům se meze nekladou

Já mám jen sestavy, které se na krku snad ani nosit nedají

tak je nosím v batohu. Není to sice tak praktické a pohodlné jako na krku na ruce nebo za opaskem, ale zase necvakám všechno a někdy si to i rozmyslím, abych nemusel sundávat batoh.
Jeden vzor z minulého týdne, asi sem neměl sundávat batoh