isaac: Už běž k šípku s těmi šípky

. S tím přemýšlením za volantem za ostatní, máš naprostou
pravdu. Předpokládat nejen co asi mají v úmyslu a co udělají ostatní řidiči, ale i cyklisté a chodci.
Také děti, včetně puberťáků se sluchátky a mobily v ruce, jsou hodně nevyzpytatelní. Jednou jsem
sledoval mladou maminu, která vedla dítě, asi 2-3 roky za ruku, v druhé mobil a kecala. Dítě ale
vedla ke straně vozovky, zatímco ona byla ke zdi baráku. Děcko se ji v ruce zmítalo, nechtělo se asi
nechat držet. Byl jsem asi 15-20 metrů za nimi a říkal jsem si, kdy se ji to děcko vytrhne a spadne
do vozovky? A také se tak stalo. Holčička se vyškubla a hapala na cestu. Naštěstí tam nebyl silný
provoz a řidič stačil zabrzdit. Jak málo chybělo k tragédii. A reakce maminy, popadla děcko, dala mu
na zadek a seřvala ho. Prostě slepice. A když jsem ji řekl, že se holčičky chce asi zbavit a že děti se
vedou vždy na straně od vozovky, tak na mně hleděla jak kdybych byl z jiné planety...
Velmi významný člen likelayk

. On ten přírodní chaos mívá většinou svůj řád a logiku, jen je někdy
obtížné to vidět a ještě těžší to vyfotit, což ale neznamená, že se o to nemůžeme pokoušet. Takže za
mě, máš to fajne...
Také chaos, ale dávající smysl. Vertikální kmeny stromů spolu s horizontálními stíny tvoří logický obraz.
Alespoň se to domnívám...