http://www.pentaxforums.com/forums/137- ... cture.html
Moderátor: Moderátoři
Jj... taky se mi to nepovedlo na první pokus. Bylo to laborování s XY různých nastavení. Ale nakonec jsem to rozchodil.Miroslav píše: Ja som pôvodné tiež očakával, že sa to normálne pripojí k sieti, ako kopec iných podobných zariadení čo mám doma. No niekde som sa potom dočítal, že to takto nefunguje. Preto som prekvapený, že to miky_lbc(mu) išlo - musím to niekedy otestovať.
8 euro?lennyl píše:..samotny WIFI adapter stoji okolo 8euro! ale flucard stoji "iba" 80euro (aj ked je tam teda pridana 16gb pamat)
Používal som kábel, ktorý bol v balení s K-5II. Ak sa teda nemýlim a ten kábel tam bollennyl píše:Miroslav: aky si mal USB kabel k tej K5II s PK_Tether, uplne obcajny len aby pasovala koncovka do fotaku? ci treba daky specialny, taky asi ani nemam.
Mne to s tým netbookom ide v pohode, len som zasa laboroval nad tým, kde je ovládanie pod náhľadom. Potom som prišiel na to, že je potrebné zmenšiť okno prehliadačamiky_lbc píše:Adhoc třeba s tabletem nebo mobilem mi taky fungovalo. S NB to bylo ale o moc horší... v podstatě se mi nepovedlo najít cestu, jak by to přežilo vypnutí K3.
Tak som otestoval ten PK_Tether s K-3 a tak ako u teba - vôbec ho nevidí. Ďalej som sa však s tým už nezapodieval, lebo ostatná verzia programu je z decembra 2012 a ani tá K-5II nebola v ňom úplne doriešenálennyl píše:naozaj nejde pripojit K3 k PC cez USB kabel ako remote, stiahol som si PK Tether, vyskusal dva typy USB kablov, zmenil protokol USB v K3, nic.l
Súhlasím s tebou. Funkčná Wi-fi by iste potešila, no pre mňa by úplne postačovala aj výrobcom podporovaná možnosť ovládania z PC cez USB. Hodilo by sa mi to hlavne v ateliéri.miky_lbc píše:Tak já bych asi Pentaxu nevyčítal, že wifi není integrované... není to standard ještě ani u jiných výrobců.