Mike-K píše:Zkoušel jste někdo porovnat Photo Me a tuto aplikaci, zda to vyhodí stejné číslo? Já tu možnost nemám, nejsem u svého compu kde mám PM...
Tak jsem to stáhl, nainstaloval a za kusil a.... 130499...

Tak nevím.
Moderátor: Moderátoři
Mike-K píše:Zkoušel jste někdo porovnat Photo Me a tuto aplikaci, zda to vyhodí stejné číslo? Já tu možnost nemám, nejsem u svého compu kde mám PM...
Jo, je to stejné.Mike-K píše:Zkoušel jste někdo porovnat Photo Me a tuto aplikaci, zda to vyhodí stejné číslo? Já tu možnost nemám, nejsem u svého compu kde mám PM...
Ak fotíš pre radosť, no dajme tomu...ak za peniaze, moja skúsenosť hovorí, radšej 10 obrázkov navyše aby bolo z čoho vybrať...Moja napr. piatková skúsenosť, obyčajné pracovné stretnutie 5 ľudí sediacich v kreslách - úloha odovzdať 3 publikovateľné zábery/technicky dobré, ale najmä ľudia na nich sa musia "normálne" tváriť a vyžarovať zaujatosť a nasadenie...Výsledok - aj zo 40 technicky vydarených fotografií som mal problém vybrať 3.Antonín Hladík píše:Moje K-7 ukazuje 3348. To je vidět, kdo nad záběry přemýšlí a kdo jen cvaká![]()
![]()
U mne je to jedno, ať přemýšlím, nebo ne, výsledek je stejný, tj. fotka nestojí za nic. Ale fotím pouze pro radost.bobo2 píše: Ak fotíš pre radosť, no dajme tomu...ak za peniaze, moja skúsenosť hovorí, radšej 10 obrázkov navyše aby bolo z čoho vybrať...Moja napr. piatková skúsenosť, obyčajné pracovné stretnutie 5 ľudí sediacich v kreslách - úloha odovzdať 3 publikovateľné zábery/technicky dobré, ale najmä ľudia na nich sa musia "normálne" tváriť a vyžarovať zaujatosť a nasadenie...Výsledok - aj zo 40 technicky vydarených fotografií som mal problém vybrať 3.
S tím taky souhlasím, u mě je to navíc ještě často hodně užíváním MF skel, kde toho radši cvaknu víc a vyberu nejostřejší na f1.2, tam je odpad větší:)bobo2 píše:Ak fotíš pre radosť, no dajme tomu...ak za peniaze, moja skúsenosť hovorí, radšej 10 obrázkov navyše aby bolo z čoho vybrať...Moja napr. piatková skúsenosť, obyčajné pracovné stretnutie 5 ľudí sediacich v kreslách - úloha odovzdať 3 publikovateľné zábery/technicky dobré, ale najmä ľudia na nich sa musia "normálne" tváriť a vyžarovať zaujatosť a nasadenie...Výsledok - aj zo 40 technicky vydarených fotografií som mal problém vybrať 3.
...tak sa zas nepodceňuj, neverím, že by to "nestálo za nic".....Antonín Hladík píše:U mne je to jedno, ať přemýšlím, nebo ne, výsledek je stejný, tj. fotka nestojí za nic. Ale fotím pouze pro radost.
bobo2 píše: ...tak sa zas nepodceňuj, neverím, že by to "nestálo za nic".....