Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Re: Krajinný detail
Pěkné cesty od aldy i toulavej54
Přidám jednu trochu mimo téma, ale snad to nebude vadit . Dnešní páteční dopoledne v KM.
Přidám jednu trochu mimo téma, ale snad to nebude vadit . Dnešní páteční dopoledne v KM.
I u nás jsou ulice vesměs vylidněné...
...dnešní podvečer u monitoru a dumání, jak to bude v budoucnosti s cenami fototechniky. Porostou, či naopak poklesnou...
...dnešní podvečer u monitoru a dumání, jak to bude v budoucnosti s cenami fototechniky. Porostou, či naopak poklesnou...
za co, aldo, plánuješ vyšpulit skoro padesát litrů?
like: Tož totok by mě bavilo. Ale padesát litrů za to nedám, bo nemám. No a tak by mě právě zajímalo, kam se to vše bude s tou naší fototechnikou ubírat. Asi všeobecně se bude většina zemí starat o žrádlo, zdravotnictví a jiné věci, než o foťáky a objektivy. Takže otázka zní, kolik toho je na skladech a zda se toho budou chtít výrobci a distributoři zbavit i za nižší ceny a nebo to právě zdraží, aby z toho získali co nejvíc prostředků na přežití...
Fujifilm X-Pro3 + objektiv
Fujifilm X-Pro3 + objektiv
Naposledy upravil(a) alda dne 21 bře 2020, 07:46, celkem upraveno 1 x.
-
- V.I.P člen
Aldo, já tosprávně viděl na Fuji . Ale obecně, růst cen u fototechniky (mimo novinek, které mají svou zaváděcí cenu) bych asi nečekal, spíše naopak. O ekonomických důsledcích se mluví v poslední době dost, a budou z pohledu makro čísel asi hodně veliké. Bohužel, všichni se v tom vymácháme. Někdo víc, někdo méně. Z hlediska střídání hosp. cyklu by k tomu stejně došlo (a vše tomu nasvědčovalo), ale asi málokdo očekával takový překotný vývoj. Uvidíme, a já se rád budu mýlit .
No jo, většina z nás má s čím fotit a tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Já plánoval v dubnu koupit nové kolo,
ale asi se to bude muset také odložit na neurčito...
...jeden dlabanec, vydlabaný nějakým opeřencem...
ale asi se to bude muset také odložit na neurčito...
...jeden dlabanec, vydlabaný nějakým opeřencem...
-
- V.I.P člen
Na Nový rok 2009 pěkně mrzlo
toulavej: Pěkná zamrzlina s prima atmosférou...
a zase, zase a zase
do výtečné WB podoby zpracované absolutně pro mně nezajímavé téma totálně ničeho
jen tak dál, aldo, jen tak dál
do výtečné WB podoby zpracované absolutně pro mně nezajímavé téma totálně ničeho
jen tak dál, aldo, jen tak dál
like: Totální není nic, pro někoho jsou různá témata, různě nezajímavá a o ničem, pro mě třeba naopak.
Už se to zde přetřásalo dřívě, že je to zde o krajinném detailu a že by se zde nemělo vkládat něco
jiného, tak jak to s oblibou činívám já. Takže jestli to někomu vadí, tak se rád odporoučím, s tím
problém nemám. Stejně jednou všechno skončí na smetištích...
Už se to zde přetřásalo dřívě, že je to zde o krajinném detailu a že by se zde nemělo vkládat něco
jiného, tak jak to s oblibou činívám já. Takže jestli to někomu vadí, tak se rád odporoučím, s tím
problém nemám. Stejně jednou všechno skončí na smetištích...
-
- V.I.P člen
Pěkné fotky Toulavej i aldo . Aldo, já věřím, že to likelayk myslel jinak, v dobrém
Páteční Olym od rybníka.
Páteční Olym od rybníka.
Isaacu, jasně a jednoznačně.
Aldo - žádném případě jsem se Tě dotknout nijak nechtěl a ani odrazovat od dávání toho, co fotíš, sem. To byla reakce s úsměvem.. Žádná odrazovací akce. Jen jsem emotivně reagoval na něco, čeho bych si, procházeje kolem, ani nevšiml, a i kdyby, tak nenafotil. Však jsme tu o tom už mluvili. A že Tvá soustavnost a důslednost v konečném důsledku nemalý smysl má. Což Ti (v dobrém) závidím (viz poslední odstavec) Takže jen tak dál.
A k tomu bych dodal, a to vážně - jak to tak v tomto vlákně sleduju - že by stálo za to udělat reprezentativní výběr těch věcí "co nechápu" a vystavit. Dle mého by to mohla být velmi zajímavá záležitost. Mít galerii, tak Ti to navrhnu. Ale bohužel nemám.
A obecně vám všem co tu něco vkládáte, ať už se mi to líbí více nebo méně, dost závidím, že fotíte. Já si před několika měsíci pořídil nový stroj a od té doby ani ťuk. Dost hrozný pocit, přiznám se
Aldo - žádném případě jsem se Tě dotknout nijak nechtěl a ani odrazovat od dávání toho, co fotíš, sem. To byla reakce s úsměvem.. Žádná odrazovací akce. Jen jsem emotivně reagoval na něco, čeho bych si, procházeje kolem, ani nevšiml, a i kdyby, tak nenafotil. Však jsme tu o tom už mluvili. A že Tvá soustavnost a důslednost v konečném důsledku nemalý smysl má. Což Ti (v dobrém) závidím (viz poslední odstavec) Takže jen tak dál.
A k tomu bych dodal, a to vážně - jak to tak v tomto vlákně sleduju - že by stálo za to udělat reprezentativní výběr těch věcí "co nechápu" a vystavit. Dle mého by to mohla být velmi zajímavá záležitost. Mít galerii, tak Ti to navrhnu. Ale bohužel nemám.
A obecně vám všem co tu něco vkládáte, ať už se mi to líbí více nebo méně, dost závidím, že fotíte. Já si před několika měsíci pořídil nový stroj a od té doby ani ťuk. Dost hrozný pocit, přiznám se
toulavej54: pěkný potok,
alda: odvrácená tvář ...
isaacasimov: pěkné mandarinky
Dnešní jarní pavučinka
alda: odvrácená tvář ...
isaacasimov: pěkné mandarinky
Dnešní jarní pavučinka
Jo? Špica pavučina...
like: Ok, nic se neděje . Já jen, že někomu se nemusí zamlouvat, že se toto vlákno plevelí
takovou nějakou všehochutí...
...názorný příklad, jak se zbavit vlhkosti ve zdivu...
like: Ok, nic se neděje . Já jen, že někomu se nemusí zamlouvat, že se toto vlákno plevelí
takovou nějakou všehochutí...
...názorný příklad, jak se zbavit vlhkosti ve zdivu...
Šak plevel jest též detailem krajinným, byvše jeho součástí nedílnou, není-liž?
a je-li- liž, jako že je-liž, zhusta ať se plevelí, zavládne pak veselí...ehm
a je-li- liž, jako že je-liž, zhusta ať se plevelí, zavládne pak veselí...ehm