Pro zajemce o street foto
Moderátor: Moderátoři
Re: Pro zajemce o street foto
matak77: Nejsem si jist jestli se dá o některé fotografické disciplíně tvrdit že je nejtěžší. Tím spíš o street foto. Namítneš neopakovatelný okamžik? A co třeba takoví wildlife fotografové? Ti to mají ještě těžší. Řekl bych že street je dost o náhodě a o štěstí. Samozřejmě že jde o to trefit okamžik, ale ty dva faktory tam taky hrají podstatnou roli. Street foto obdivuju, sám bych na to neměl ty nervy. Zkoušel jsem to se 100mm manuálním objektivem, ale tam to ostření trvá a lidi si všimnou. Když jsem s tím experimentoval v Chorvatsku tak na mě vyběhlo pár lidí Kromě jiného i dvě blonďatý kočky, takže to má i pozitiva
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, že je velký rozdíl mezi fotit lidi na ulici a street fotem. Asi něco jako fotit nahou ženskou a akt. No a jestli je těžší sedět ve stanu nebo na posedu a čekat na srnku, než se flákat celej den po městě s foťákem? Tuten názor nemám ze svojí hlavy, nicméně s ním souhlasím. Samozřejmě nechci znevažovat ničí práci. Každá dobrá fotka je o štěstí/nápadu a o momentu kdy se pořídí.
Ever-patient PENTAX
"Any photographer who says he’s not a voyeur is either stupid or a liar."
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
"Any photographer who says he’s not a voyeur is either stupid or a liar."
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
Parádní fotky, takhle kontrastní street mám moc rád. dík za odkaz
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele: