Kolečka a tečky ve fotce při dlouhých časech

Moderátor: Moderátoři

miro-s
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro-s » 04 bře 2010, 11:00

BlackM: To sa kludne naucis cistit aj sam, aj mokrou cestou. Ja som zacinal tiez s balonom, fukal jak dabel, a rozviril vsetky male prkotiny nielen po cipe, ale aj na matnicu, tak som potom musel cistit vsetko. Matnicu najlepsie vybrat a len ofukovat, ani sa jej nedotknut. Na to uz teraz kaslem, par bodiek na matnici uz znesiem a balonom akorat tak ofukujem prach z cocky.
Na senzor pouzijem asi tak raz za pol roka GreenClean mokro-suche spachtlicky, ked uz vidim bordel na f11. Na prvy krat pruser, ja som bol zdeseny, zdalo sa mi to este horsie ako predtym, no uz asi pri tretom cisteni som to vycistil za chvilku a bol znovu na par mesiacov pokoj. Popravde tu v UK sa mi neoplati nosit to do servisu, naposledy som videl, ze pytaju za cistenie asi 35 libier a 3 baliky spachtliciek wet + dry ma stoja asi 15libier.
Este chcem vyskusat tie samolepiace peciatky, ktore spominal Elho_cid, to sa mi vidi ako dobry napad, aj ked mne tam pri makre casto asi vleti aj pel a to uz ide dole len moktou cestou.

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Odpovědět

Zpět na „Fotografování“