Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Re: Krajinný detail
Dík atti , je to spíše vlastnost Oly objektivů, moje úpravy jsou max na 4 kroky
Vše dobré příznivcům PXF , proč ten vláček, ať nejedeme z kopce
Vše dobré příznivcům PXF , proč ten vláček, ať nejedeme z kopce
-
- V.I.P člen
BW olym
Mám niekolko čerstvých cvakov.
Foto dokumentujúce čaro maďarského jazyka:
Život v strielni:
Kučeravé fantázie pani námrazy:
Foto dokumentujúce čaro maďarského jazyka:
Život v strielni:
Kučeravé fantázie pani námrazy:
-
- V.I.P člen
Parádní série JoV
přidám se z konce minulého roku 3 fotečkami, letos jsem byl již 3 dny po sobě venku (vždy tak na 2 hodiny kolem poledne). Dnes jsem byl v takové zajímavé lokalitě poblíž UH (cca 10 km), ale tam na mě jako bývalého vojáka ZVS - strážní rota padl divný pocit, že jsem se raději zdekoval blíže k obydlím, asi 3 km daleko. Bodláky vyšší než já, funění divokých prasat atd., tak si říkám, toto neuběhnu, vyhlížel jsem přijatelné stromy a po svých vlastních stopách, trochu sněhu včera napadlo, jsem se vrátil na normální cestu. Ještě je to na kartě. Už jsem tam byl několikrát, ale jaro či léto. Bylo ta jak v tom filmu Záhada Blair Witch .
vinohrad
dřevopes
v křoví
přidám se z konce minulého roku 3 fotečkami, letos jsem byl již 3 dny po sobě venku (vždy tak na 2 hodiny kolem poledne). Dnes jsem byl v takové zajímavé lokalitě poblíž UH (cca 10 km), ale tam na mě jako bývalého vojáka ZVS - strážní rota padl divný pocit, že jsem se raději zdekoval blíže k obydlím, asi 3 km daleko. Bodláky vyšší než já, funění divokých prasat atd., tak si říkám, toto neuběhnu, vyhlížel jsem přijatelné stromy a po svých vlastních stopách, trochu sněhu včera napadlo, jsem se vrátil na normální cestu. Ještě je to na kartě. Už jsem tam byl několikrát, ale jaro či léto. Bylo ta jak v tom filmu Záhada Blair Witch .
vinohrad
dřevopes
v křoví
-
- Významný člen
isaacu - super sa činíš, len tak ďalej
JoV - Ak som dobre pochopil tak nápis vo venci " Postavené " a pod tým " obnovené a presunuté " ... tá zmena polohy si nie som istý, ale s ostatným istý som
Keď je smäd, ale treba chladiť
JoV - Ak som dobre pochopil tak nápis vo venci " Postavené " a pod tým " obnovené a presunuté " ... tá zmena polohy si nie som istý, ale s ostatným istý som
Keď je smäd, ale treba chladiť
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc 15/4.0 ltd, smc 21/3,2 ltd, hd da 35/2,8 Macro ltd, smc 40/2,8 ltd, smc 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Dnes jsem viděl zajíce.
Docela detailně.
Stál jsem na kraji lesa u stromu. Přišel, zstavil se nedaleko a koukal na mně. Přímo pózoval.
No,nevyfotil jsem ho.
Ani tím mobilem , co jsem měl u sebe, páč jsem ..., no nemohl jsem se moc pohnout, třímaje v ruce...no,,,,však víte co.
To já jen tak, aby jste si nemysleli, že si detailů nevšímám
Docela detailně.
Stál jsem na kraji lesa u stromu. Přišel, zstavil se nedaleko a koukal na mně. Přímo pózoval.
No,nevyfotil jsem ho.
Ani tím mobilem , co jsem měl u sebe, páč jsem ..., no nemohl jsem se moc pohnout, třímaje v ruce...no,,,,však víte co.
To já jen tak, aby jste si nemysleli, že si detailů nevšímám
-
- Významný člen
likelayk - najlepší krajinný detail v tomto vlákne!
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc 15/4.0 ltd, smc 21/3,2 ltd, hd da 35/2,8 Macro ltd, smc 40/2,8 ltd, smc 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Trochu mi to pripomenulo nedávnu situáciu, kde ma pri "obdobnej prístromovej činnosti" zaujato pozoroval susedov kocúr a ja som celý čas dúfal že nedostane chuť na nejaké sprosté hry.
A hlavně aby nebyly orální
-
- V.I.P člen
Pěkné chladící foto atti a pochopitelně i příspěvky kolegů , opatrně s kočkami , u mě už promlčeno
přidám k tomu mému příspěvku z 4.1. dva obrázky
přidám k tomu mému příspěvku z 4.1. dva obrázky
-
- V.I.P člen
Přidám 2 další lednové
-
- Významný člen
Isaacu - tie skorozimné sa mi páčia... snehu niet ani u nás ... celkom tragédia...
Jedna s mojou milovanou K-3II v zimnej krajine pred dvomi týždňami...
Jedna s mojou milovanou K-3II v zimnej krajine pred dvomi týždňami...
Pánové. Dobře, že fotíte.
Já se poslední dobou k tomu ne a ne dokopat. Je zvláštní, že chuť na focení dostávám až v průběhu pozdních večerů, ale ne takovou, abych raději nešel spát
Nicméně jedné noci, kolem půlnoci, mi nějak zastrašilo ve věži a přece jenom jsem vzal aparát do ruky a "střihnul" jsem si jeden detail.
Takže, tady je - vycentrovaný na pozadí TV Nebe s.r.o.
Já se poslední dobou k tomu ne a ne dokopat. Je zvláštní, že chuť na focení dostávám až v průběhu pozdních večerů, ale ne takovou, abych raději nešel spát
Nicméně jedné noci, kolem půlnoci, mi nějak zastrašilo ve věži a přece jenom jsem vzal aparát do ruky a "střihnul" jsem si jeden detail.
Takže, tady je - vycentrovaný na pozadí TV Nebe s.r.o.
-
- Významný člen
žížeň je veliká ...
Ja som dal manželke foťák do ruky a ona ma odfotila ...
Ale aspoň mi nevidno vrásky
Ja som dal manželke foťák do ruky a ona ma odfotila ...
Ale aspoň mi nevidno vrásky