Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Re: Krajinný detail
Pěkné fotky likelayk a JoV , přidám se 2 bodláky z 11.1., ještě bylo trochu sněhu. Dobré světlo všem a dávejte bacha na krytky objektivů , včera jsem jednu asi vyhodil z kapsy.
JoV dal dvě jeptišky, isaac dva bodláky, tak já přidám dvé něco, co nevím, co je to
a ještě jeden kus navíc
obě ze starých, ještě pentaxovských, zásob, K30+F35-70
a ještě jeden kus navíc
obě ze starých, ještě pentaxovských, zásob, K30+F35-70
-
- V.I.P člen
Obě pěkné likelayk , přidám se s jednou před koncem minulého roku na daleko
-
- Významný člen
Mníšky, štetky, tráva a srnky sa mi páčia. Konečne som sa dostal trochu von, tak pridám i ja jeden detail...
" Čelisti " ...
" Čelisti " ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
-
- V.I.P člen
Velmi pěkná ledová atti , přidám jednu z mého oblíbeného Velehradu pohledově na hrad Buchlov. Vzdálenost vzdušnou čarou je hodně velká, ale na hradě se svítí .
Měl bys, isaacu, vyfotit ten vítr co údajně od Buchlova vějě
atii, tento vzorek čelistí bych asi Spielbergovi přímo neposílal, ale jako nápad pro provedení téměř dokonalé vraždy prohryznutím hrdla se současným rozpuštěním vražedné zbraně to stojí za zamyšlení
Dám něco detailnějšího z velmi průmyslové, bo hutní krajiny, co dokazuje, že příroda je přes všechny možné různé překážky stále mocnou čarodějkou
a taky je to místo, kde se rodí mraky
atii, tento vzorek čelistí bych asi Spielbergovi přímo neposílal, ale jako nápad pro provedení téměř dokonalé vraždy prohryznutím hrdla se současným rozpuštěním vražedné zbraně to stojí za zamyšlení
Dám něco detailnějšího z velmi průmyslové, bo hutní krajiny, co dokazuje, že příroda je přes všechny možné různé překážky stále mocnou čarodějkou
a taky je to místo, kde se rodí mraky
-
- V.I.P člen
Krásné foto abstrakce likelyak , přidám jednu z výstavby nové cesty u Starého Města (UH), kousek vpravo je schované vlakové nádraží .
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to úplně jako kdyby tam někdo hodil kostku suchého ledu nebo nalil tekutý dusík
K-1, K-1, K-3II, K-3, K-5 mod, K-7, K-30 mod
DA10-17FE; DA*11-18/2.8;DFA15-30WR; DA15/4Ltd; DA20-40Ltd;DFA24-70WR; FA31/1.8Ltd; DA35/2.8MacroLtd; A50/1.2; DFA*50/1.4; DA*55/1.4; FA77/1.8Ltd; DFA*85/1.4;DFA100/2.8MacroAW; M135/3.5; K200/2.5; DA*300/4;DFA150-450AW
a další...
DA10-17FE; DA*11-18/2.8;DFA15-30WR; DA15/4Ltd; DA20-40Ltd;DFA24-70WR; FA31/1.8Ltd; DA35/2.8MacroLtd; A50/1.2; DFA*50/1.4; DA*55/1.4; FA77/1.8Ltd; DFA*85/1.4;DFA100/2.8MacroAW; M135/3.5; K200/2.5; DA*300/4;DFA150-450AW
a další...
A ono to je,slavku, pouze výsledek opotřebení materiálu parovodu a kašlání na údržbu
A propos mraků.
Vezl jsem dnes moji paní k zubaři. Zaparkovali jsme na velkém skoro prázdném parkovišti. Paní odešla do ordinace. Mně se chtělo čůrat, tak jsem šel přes to parkoviště k takovému betonovému bloku na kraji, že se za něj tak trochu schovám a, no víte co
Dost foukalo.
Cestou jsem si všiml, že na jinak bezmračném nebi doslova stojí nevelký bílý mrak. Výkon jsem provedl a cestou jsem dumal, jestli mi stojí za to zajít do auta, zase se přes to parkoviště vrátit a vyfotit ho. Od auta to nešlo. Nijak jsem nepospíchal, došel k autu a nakonec se rozhodl, že teda jo. Vzal jsem foťák, pomalu jsem se zase odebral směrem k místu původního výkonu a ten mrak, který fakt vypadal, že čeká na zportrétovaní, vyfotil.
Zde je
A že jsem měl před sebou volnou hodinku, foťák v ruce, tak jsem se vydal do okolí na, a to se budete možná i divit ( já se tedy divil, že po asi třech, čtyřech měsících "tvůrčí krize" si stále pamatuji, co to za předmět držím v ruce), na fotovýpravu. Něco jsem pofotil, možná to i později zaprezentuji a po více než hodině jsem se vracel, z jiné strany, k autu. A podíval se směrem nahoru a ON tam stále byl. Sice v trochu pozměněné podobě a pozici, ale byl. A na to jak u země foukalo, tak vypadal, že se nikam výrazně neposunul. Ale už se mi fakt v tom větru nechtělo jít potřetí přes celé parkoviště k tomu betonu, takže jsem to vzal z místa kde jsem stál.
Proto jiný horizont.
Tož tak
A propos mraků.
Vezl jsem dnes moji paní k zubaři. Zaparkovali jsme na velkém skoro prázdném parkovišti. Paní odešla do ordinace. Mně se chtělo čůrat, tak jsem šel přes to parkoviště k takovému betonovému bloku na kraji, že se za něj tak trochu schovám a, no víte co
Dost foukalo.
Cestou jsem si všiml, že na jinak bezmračném nebi doslova stojí nevelký bílý mrak. Výkon jsem provedl a cestou jsem dumal, jestli mi stojí za to zajít do auta, zase se přes to parkoviště vrátit a vyfotit ho. Od auta to nešlo. Nijak jsem nepospíchal, došel k autu a nakonec se rozhodl, že teda jo. Vzal jsem foťák, pomalu jsem se zase odebral směrem k místu původního výkonu a ten mrak, který fakt vypadal, že čeká na zportrétovaní, vyfotil.
Zde je
A že jsem měl před sebou volnou hodinku, foťák v ruce, tak jsem se vydal do okolí na, a to se budete možná i divit ( já se tedy divil, že po asi třech, čtyřech měsících "tvůrčí krize" si stále pamatuji, co to za předmět držím v ruce), na fotovýpravu. Něco jsem pofotil, možná to i později zaprezentuji a po více než hodině jsem se vracel, z jiné strany, k autu. A podíval se směrem nahoru a ON tam stále byl. Sice v trochu pozměněné podobě a pozici, ale byl. A na to jak u země foukalo, tak vypadal, že se nikam výrazně neposunul. Ale už se mi fakt v tom větru nechtělo jít potřetí přes celé parkoviště k tomu betonu, takže jsem to vzal z místa kde jsem stál.
Proto jiný horizont.
Tož tak
Niečo z leta - Tesárska roklina.
-
- Významný člen
Buchlov, odparujúca sa močovina, obláčik i bobuľky a Hont pekne...
Ked to preženiete s čučom a neviete zaostriť
Ked to preženiete s čučom a neviete zaostriť
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Odložil...
Předčasně olyselý kuřák.
Anebo to niekto len prehnal s čučom
Předčasně olyselý kuřák.
Anebo to niekto len prehnal s čučom
-
- Významný člen
Přidávám jeden strom zakleslý v sázavském jezu, led už je teď pryč, strom zatím zůstává
Richard | KP, K70 a nějaká sklíčka k tomu (Pentax, Sigma, Samy, Meyer) | RICOH Theta S