Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Spousta hezkých obrázků od všech, užijte si jarního počasí a zajímavých obrázků s aparáty .
Jeden z likvidace dolů z Ostravy...třeba je budeme znovu budovat
Jeden z likvidace dolů z Ostravy...třeba je budeme znovu budovat
-
- V.I.P člen
Modřínová...
-
- V.I.P člen
Velmi hezké fotky ode všech likelayk, atti, kp0 a toulavej54 . V barvě a BW . Přidám 2 z minulého týdne, z moravské džungle Olym a Sigmou 19mm, 2,8, po dlouhé době jsem ho vzal na procházku, počasí parádní, ale větrno. Dnes jsem ho taky používal, nyní nastal opět čas střídání .
Takže jsem použil při manuálu časy pro mě dost krátké, 1/2500 a a 1/3200 sek.
Takže jsem použil při manuálu časy pro mě dost krátké, 1/2500 a a 1/3200 sek.
Džungle mi připadá docela udržovaná , hezká jasanová i modřínová verze.
Džungle v Ostravě, kdysi asi udržovaný potok...
Džungle v Ostravě, kdysi asi udržovaný potok...
Přidám se k toulavejovo a isaacovoasimovovo halůzkování
Fajne fotky od všech přispěvovatelů...
-
- V.I.P člen
Pěkné fotky ode všech kp0, likelayk a Aleši
přidám květnové minuloroční bodláky, pěkný víkend všem
přidám květnové minuloroční bodláky, pěkný víkend všem
-
- V.I.P člen
Štístko
Májí ubývá, asi kůrovec sežzal smrky ...
Bodlák dlouhověký Bodlák sem si letos obkosil asi tak půl metru od družstevního pole, jestli mi ho nepostříkají nějakým bordelem, tak bych mohl mít letos vlastního bodláka...
Pavučina s pavoukem je super .
Kuří noha, světelná, líp by vypadala kdybych odsunul stůl, ale takovou drzost sem neměl
Bodlák dlouhověký Bodlák sem si letos obkosil asi tak půl metru od družstevního pole, jestli mi ho nepostříkají nějakým bordelem, tak bych mohl mít letos vlastního bodláka...
Pavučina s pavoukem je super .
Kuří noha, světelná, líp by vypadala kdybych odsunul stůl, ale takovou drzost sem neměl
-
- V.I.P člen
pěkná pavoučí toulavej54 a světelná kuří noha kp0 , já jsem dnes (letos již počtvrté) posekal svoji zahrádku (cca 2000m2), hřbet mám v hajz.. , tak ho po slovácku léčím RV , zabírá to lépe než Ibalgin . Přidám pampelišky ze začátku května
-
- Významný člen
Tá prírodná séria sa mi páči od všetkých... pridám sa ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
-
- V.I.P člen
slovy LZ pěkná fotka atti schodů do nebe
přidám jednu řepkovou
přidám jednu řepkovou
Když už jsem dal do galérie variace na Heliosa, dám i sem.
Stricte klackovité I. a II.
A i když pořádně nevím konkrétně čím, dost mně oslovila atmosféra aldovy májky (mraky, vítr, přepálená kvítka, ostatní tónování, nedbale odbytá kompozice? fakt nevím )
Stricte klackovité I. a II.
A i když pořádně nevím konkrétně čím, dost mně oslovila atmosféra aldovy májky (mraky, vítr, přepálená kvítka, ostatní tónování, nedbale odbytá kompozice? fakt nevím )
like: Tak to prrr, kompozici snímku májky jsem řešil velmi dbale, přepal je jen v té
bílé kládě, na které sa třepoce májka, kvítka na jabloni jsou ok a tónování je poplatné mému stylu...
Stricte vypadá zajímavě i když nevím co to je...
bílé kládě, na které sa třepoce májka, kvítka na jabloni jsou ok a tónování je poplatné mému stylu...
Stricte vypadá zajímavě i když nevím co to je...
Však jsem psal o tom , co se mi líbí a na konci své úvahy o nejistotě dal otazník Nekritizuji. Tónování máš jednoznačně oku lahodící
A opravdu by mně zajímalo podebatit o té kompozici někde nad sklenicí něčeho chutného. Ale k tomu asi bohužel nikdy nedojde
Stricte jsou větve keře černého bezu? bzu? osvětlené lúčami zacházejícího slunce tak, jak je podal právě ten i v galerii prezentovaný Helios + drobné úpravy.
Dám ještě jeden kousek z toho rusa:
A opravdu by mně zajímalo podebatit o té kompozici někde nad sklenicí něčeho chutného. Ale k tomu asi bohužel nikdy nedojde
Stricte jsou větve keře černého bezu? bzu? osvětlené lúčami zacházejícího slunce tak, jak je podal právě ten i v galerii prezentovaný Helios + drobné úpravy.
Dám ještě jeden kousek z toho rusa: