Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
isaac: Výborná Kroměřížská, líbí se mi . A na mém předchozím obrázku není
řeka, ale rybník...
Dolní Lačnovský rybník...
řeka, ale rybník...
Dolní Lačnovský rybník...
...včera večer ve smrčině...
-
- Pokročilý uživatel
Pekna hviezdicka ala 15/21 limetkyisaacasimov píše: ↑05 pro 2020, 19:55
dovolím si přidat jednu zase zkušební z lesa Oly 25 mm, cl. 22, 1/4 sec. z ruky
alda: pokračování koňské série sněhuláci, křížek i vychlazená flaška
isaac: nápis na garáži, boží muka a hvězda čtvrt sekundy z ruky to už nejsou ruce ale svěrák , kroměřížská mi připomíná resty . Blatnici taky navštívím příští víkend, RR došel, třeba se dozásobit, teď sem všechen volný čas trávil ve sklepě, bohužel jenom běžném . O olym sem přemýšlel taky, ale pak sem viděl redukci na sony a mám brouka v hlavě. Tak sem peníze utopil v betonu, abych měl chvilku na rozmyšlenou .
likelayk: jasan nebo co to je, je super
moje zábava z posledních dní, dneska večer, vlastně včera, došla baterka v mobilu, v laseru, a když sem si chtěl cvaknout podlahu před betonováním tak i v blesku. Všecko na baterky stojí za ... jak dorazím beton snad se dostanu i chvilku k zábavě ven
isaac: nápis na garáži, boží muka a hvězda čtvrt sekundy z ruky to už nejsou ruce ale svěrák , kroměřížská mi připomíná resty . Blatnici taky navštívím příští víkend, RR došel, třeba se dozásobit, teď sem všechen volný čas trávil ve sklepě, bohužel jenom běžném . O olym sem přemýšlel taky, ale pak sem viděl redukci na sony a mám brouka v hlavě. Tak sem peníze utopil v betonu, abych měl chvilku na rozmyšlenou .
likelayk: jasan nebo co to je, je super
moje zábava z posledních dní, dneska večer, vlastně včera, došla baterka v mobilu, v laseru, a když sem si chtěl cvaknout podlahu před betonováním tak i v blesku. Všecko na baterky stojí za ... jak dorazím beton snad se dostanu i chvilku k zábavě ven
kp0: Armatura...
...někde mezi Vlčnovem a Hůrkou...
-
- V.I.P člen
Výborné rybníkové , večerní lesní a cestovní aldo , Vlčnov, to už je za naším rohem
kp0 : pěkná sklepně betonážní , ať se daří . Já už mám zásoby doplněné, ale jestli vydrží do vánoc? Nejsem si jistý . Ale Blatnice je z UH 15 minut (předpisových) .
kingfisher a kp0: , je to taková výpomoc výbornou stabilizací Olyho. Ta je u všech jejich modelů asi nezpochybnitelná .
přidám ještě jeden lístek z lesa
kp0 : pěkná sklepně betonážní , ať se daří . Já už mám zásoby doplněné, ale jestli vydrží do vánoc? Nejsem si jistý . Ale Blatnice je z UH 15 minut (předpisových) .
kingfisher a kp0: , je to taková výpomoc výbornou stabilizací Olyho. Ta je u všech jejich modelů asi nezpochybnitelná .
přidám ještě jeden lístek z lesa
isaac: Vlčnov je za naším rohem . Lesním, mokrým a čb lístečkem jsi mě potěšil...
-
- V.I.P člen
Moc pěkné aldo se zimním nádechem , takže to je Vlčnov u Starého Jičína , mě první trkl do hlavy Vlčnov u nás (koná se zde tzv. Jízda králů), je při cestě z UH na Uherský Brod. Sníh cítím dnes v noci ve svém hřbetním barometru , může i pršet, zase tak přesně ho nastavený nemám, uvidíme, každopádně zítra bych chtěl pozkoušet opět toho nového Olýka. Už se mě to podařilo na cestách i v minulých dnech, zkoušel jsem pár objektivů, kartu jsem nechal do včerejška v aparátu, večer jsem to přesunul do PC a mírně mě zatrnulo . Dívám se do editoru, a říkám si, ty fotky jsou jakési malé (velikostně v Mpx). Datum, jazyk, šum, ostrost atd...., vše jsem nastavil dle svých zvyklostí, až na tu velikost, ta zůstala na tovární hodnotě (tzn. střed). No, není to poprvé.... .
Tak přidám jednu z krátké zastávky v pondělí v KM v naší oblíbené lokalitě , je to tím zákl. setovým OLYMPUS M.14-42mm F3.5-5.6 II R, 113 gr. muší váhy. Toto místo mám asi z celé Podzámecké zahrady nejraději, je mimo hlavní trasy, málo lidí a pohled přes řeku Moravu . Už jsem pohled z tohoto místa sem dal, a asi to nebude naposled . Počasí odpovídá .
Tak přidám jednu z krátké zastávky v pondělí v KM v naší oblíbené lokalitě , je to tím zákl. setovým OLYMPUS M.14-42mm F3.5-5.6 II R, 113 gr. muší váhy. Toto místo mám asi z celé Podzámecké zahrady nejraději, je mimo hlavní trasy, málo lidí a pohled přes řeku Moravu . Už jsem pohled z tohoto místa sem dal, a asi to nebude naposled . Počasí odpovídá .
isaac: Znám váš Vlčnov, párkrát jsem jím projížděl .
Podzámecká zahrada s ocelovým lanem a svorkou, nebudící důvěru
je fajna fotka, ale více by se mi to líbilo v čb verzi...
Dnes mě cérka opět vytáhla z teplého pelechu na Velký Javorník a tak
tu zítra pohodím nějaký cvak...
Mostovka nad Odrou...
Podzámecká zahrada s ocelovým lanem a svorkou, nebudící důvěru
je fajna fotka, ale více by se mi to líbilo v čb verzi...
Dnes mě cérka opět vytáhla z teplého pelechu na Velký Javorník a tak
tu zítra pohodím nějaký cvak...
Mostovka nad Odrou...
-
- V.I.P člen
moc pěkná silniční s odrazem stromů ve vodě aldo , těším se na fotky z Javorníka
Ještě se mírně bavím tím pracovním kures.... , pokud se vše podaří, tak zítra večer beru roha na chalupu (špatné připojení), ale ráno rozhodne . Přidám ještě jednu BW Olym 25mm, 1,8 z lesní stezky, vpravo kopec, vlevo sešup dolů .
Ještě se mírně bavím tím pracovním kures.... , pokud se vše podaří, tak zítra večer beru roha na chalupu (špatné připojení), ale ráno rozhodne . Přidám ještě jednu BW Olym 25mm, 1,8 z lesní stezky, vpravo kopec, vlevo sešup dolů .
isaac: Lístek barvy zbavený a na stezce focený...
Z Javorníka. Počasí jako minule, dole na nule a inverzní mlha. Asi ve dvou
třetinách kopce mlha zůstává dole a je slunečno a relativně teplo...
Z Javorníka. Počasí jako minule, dole na nule a inverzní mlha. Asi ve dvou
třetinách kopce mlha zůstává dole a je slunečno a relativně teplo...
-
- V.I.P člen
Obě výborné aldo , jak pohled do zamlženého lesa, tak i z rozhledny Krásně Vám vyšlo počasí .
U mě rozhodlo ráno, v 18.00 jsem dojel dom a už nikam nejedu , svařil jsem si víno, což běžně nedělám a už ani nenadávám tzv. bezsilové období .
Přidám si psí známku , na pařezu, v lese.
U mě rozhodlo ráno, v 18.00 jsem dojel dom a už nikam nejedu , svařil jsem si víno, což běžně nedělám a už ani nenadávám tzv. bezsilové období .
Přidám si psí známku , na pařezu, v lese.
isaac: Pes bez známky není psem...
V bučině...