Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Re: Krajinný detail
Z údolí Kaunertal
-
- V.I.P člen
Pro alda: v takové lesní chaloupce v lužním lese u řeky Moravy jsme si jako kluci hráli , fotku jsem se pokusil poslat přes SZ
Pro toulavej54: jak z indiánky
Obě moc pěkné
Pro toulavej54: jak z indiánky
Obě moc pěkné
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Také něco staršího...
-
- Významný člen
Máte to super všetci...
Ja rybacie oko moc nemusím
toulavej- vidím, že už i na horách schádza sneh...
tak niečo teplé ...
Ja rybacie oko moc nemusím
toulavej- vidím, že už i na horách schádza sneh...
tak niečo teplé ...
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
hombre: nepodařilo se mi identifikovat, co se v té trávě ukrývá...
Já to rybí oko mám na takové to fotografické odlehčení, baví mě si s ním hrát...
Naše náměstí z dnešního odpoledne - 7artisans 7,5/2,8
Já to rybí oko mám na takové to fotografické odlehčení, baví mě si s ním hrát...
Naše náměstí z dnešního odpoledne - 7artisans 7,5/2,8
-
- V.I.P člen
Alda - v té trávě od Hombreho je jablko a žluté listy .
Ja rybacie oči (oka? oká?) tiež nemusím. Ani smrady
Kdysi dříve jsem nemusel ani aldova fototémata. Ale pokorně přiznávám, že po té době, co je zde soustavně tlačí a troše seznamování se s konceptem konceptualismu je pomalu začínám akceptovat. Holt někdy je si věci třeba zprocesovat.
A za téma jsem rád.
Kdysi dříve jsem nemusel ani aldova fototémata. Ale pokorně přiznávám, že po té době, co je zde soustavně tlačí a troše seznamování se s konceptem konceptualismu je pomalu začínám akceptovat. Holt někdy je si věci třeba zprocesovat.
A za téma jsem rád.
toulavej: Díky, už to jabko vidím, musel jsem si to ale pořádně zvětšit...
Zátiší s lodičkou má příjemnou atmosféru, pohled na fotku navazuje klid a pohodu...
like: Také se přiznávám, že některé mé fotky nevzbuzují v divácích zrovna libost a nadšení. Ale já
nefotím primárně proto, aby mé obrázky vzbuzovaly jen pozitivní reakce a někdo je akceptoval.
Ona i ta negativní reakce na fotku vlastně vypovídá o tom, že někomu stála za to, se nad ní rozčílit.
Každý fotograf (i ten hobby) si postupem času podvědomě vytváří jakýsi vlastní "rukopis", který je
mu vlastní a vypovídá o jeho přístupu k focení. Už jsem to zde asi zmiňoval, že nejsem krajinář a ani
nikdy asi nebudu. Jen se rád potloukám v krajině a při tom si jen tak cvakám, to co mě zaujme. Letos
končím čtyřleté studium fotografie na UTV a ještě jsem si podal přihlášku na Lidovou konzervatoř -
výtvarná fotografie. Rád bych se totiž zaměřil více na autorskou fotografii, tam mám mezery ve vzdělání . Jinak si myslím, že konceptualista nejsem, já vlastně ani nevím co jsem...
Hezkou sobotu všem, co zde občas nakouknou...
Zátiší s lodičkou má příjemnou atmosféru, pohled na fotku navazuje klid a pohodu...
like: Také se přiznávám, že některé mé fotky nevzbuzují v divácích zrovna libost a nadšení. Ale já
nefotím primárně proto, aby mé obrázky vzbuzovaly jen pozitivní reakce a někdo je akceptoval.
Ona i ta negativní reakce na fotku vlastně vypovídá o tom, že někomu stála za to, se nad ní rozčílit.
Každý fotograf (i ten hobby) si postupem času podvědomě vytváří jakýsi vlastní "rukopis", který je
mu vlastní a vypovídá o jeho přístupu k focení. Už jsem to zde asi zmiňoval, že nejsem krajinář a ani
nikdy asi nebudu. Jen se rád potloukám v krajině a při tom si jen tak cvakám, to co mě zaujme. Letos
končím čtyřleté studium fotografie na UTV a ještě jsem si podal přihlášku na Lidovou konzervatoř -
výtvarná fotografie. Rád bych se totiž zaměřil více na autorskou fotografii, tam mám mezery ve vzdělání . Jinak si myslím, že konceptualista nejsem, já vlastně ani nevím co jsem...
Hezkou sobotu všem, co zde občas nakouknou...
-
- V.I.P člen
Pěkné fotky v BW i barvě, vč. názorů . Dobré světlo všem , ať nás to focení hlavně ještě dlouho baví.
Přidám jednu Olym Pen-f a poměrně širokým obj. 17mm, 1,8 ze čtvrtka (občas velmi pěkné světlo i počasí ).
Ještě doplním, že je to opět nad řekou Moravou.
Přidám jednu Olym Pen-f a poměrně širokým obj. 17mm, 1,8 ze čtvrtka (občas velmi pěkné světlo i počasí ).
Ještě doplním, že je to opět nad řekou Moravou.
-
- Významný člen
Ano ano - Jabko...
čln je pecka...
Gumy patria na detské ihrisko, ak sa deti ešte vôbec hrajú vonka...
Pučiaca zima je tento rok realita
Zamyslenie-fungoval by ešte keby naozaj horelo?
čln je pecka...
Gumy patria na detské ihrisko, ak sa deti ešte vôbec hrajú vonka...
Pučiaca zima je tento rok realita
Zamyslenie-fungoval by ešte keby naozaj horelo?
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
asimov: Hm, půlka února a kvetou ovocné stromy .
hombre: Pěkný záběr hydrantu. Jestli by fungoval, tak to by se poznalo, až by poblíž hořelo...
hombre: Pěkný záběr hydrantu. Jestli by fungoval, tak to by se poznalo, až by poblíž hořelo...
-
- V.I.P člen
Pěkný hydrant Atti , raději nezkoušet, ale být vždy na pozoru. Mě minulý rok blaflo jedno nejmenované technické zařízení na balkoně, naštěstí byl doma syn a k mému překvapení si vzpomněl, že mám v garáži zásobu takových hasících sprajů ( Pyrocool, nebo tak nějak podobně se to jmenuje) a uhasil to. Kolem polystyrén, dřevěné podbití atd. Nakonec zavolal i hasiče, Ti to projeli termokamerou, synka pochválili a vydali potvrzení pro pojišťovnu. Ty Pyrocooly vozím v autě a parkrát už jsem pomohl kamioňákům, když jim něco dýmilo v brzdném systému apod. Tož, to tak na okraj k požární technice .
Alda: Jako vždy super v BW .
Alda: Jako vždy super v BW .
Fotky nemám bo vonku "víchrica" tak som radšej doma v suchu a vytvoril takúto haluz bez marišky .
-
- V.I.P člen
Pěkné Dušane
Přidám manželčinu oblíbenou pochutinu, já ji konzumuji výhradně v tekuté podobě .
Přidám manželčinu oblíbenou pochutinu, já ji konzumuji výhradně v tekuté podobě .