Můžu si rejpnout? Konečně ve vlákně "Krajinný detail" vidím krajinný detail a v barvě... Toulavej - děkuji.
K-70, Pentax HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR, smc Pentax DA 15mm F4 ED AL Ltd, smc Pentax DA 55-300mm F4.5-5.8 ED, HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Ltd., Pentax SMC D FA 50 mm f/2.8 Macro
Tak já už rejpat nebudu. Ta poslední aldova se mi náhodou líbí, i když je černobílá. A ocásek ptáčka jarabáčka je taky fajn, mě by to vyfotit nenapadlo.
Dám jeden rozcestník. Jen nevím, jestli je to dost detail, když se na směrníkách nedá ani přečíst, kam která cesta vede...
K-70, Pentax HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR, smc Pentax DA 15mm F4 ED AL Ltd, smc Pentax DA 55-300mm F4.5-5.8 ED, HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Ltd., Pentax SMC D FA 50 mm f/2.8 Macro
Můžu si rejpnout? Konečně ve vlákně "Krajinný detail" vidím krajinný detail a v barvě... Toulavej - děkuji.
Já už se taky chtěl zeptat, proč tolik čb fotek když svět kolem nás je plný barev, zejména teď na podzim. A i když je ten náš svět občas divné místo k žití, já ho nevidím černobíle...
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
TomášFencl: Odpovím na tvou otázku, také otázkou. Ano, svět kolem nás je plný barev a barevných fotek.
Takže když stále vidím kolem sebe jen ten barevný svět, tak proč ho nezobrazovat naopak bez barev...?
Tomáš Fencl: Ono to, Tome, bude nejspíš tím, že vlákno zásobují hlavně dva vyznavači čb fotek. Ti "barevní" se postupně stáhli. Včetně mě. U aldy asi hlavní důvod čb fotek znám a beru. I když mám barevné fotky raději, jeho fotky z přírody mě baví. Co k čb vede ostatní, nevím. Co ale nechápu vůbec, je to, co má s krajinným detailem společného náměstí nebo padlý holub na dlažbě a podobné fotky. Možná měl maZec (teda vlastně Alf) tehdy založit spíš vlákno Černobílý detail, bylo by bývalo mělo větší perspektivu... Ostatně, Alf už se tu taky prakticky nevyskytuje.
HonzaC: Jasně, každého "fotiče" baví něco jiného v čem se realizuje a nic není jen černobílé .
A samozřejmě, že většina mých cvaků zde, nemá s krajinným detailem nic společného. Já "čistokrevný"
krajinný detail vlastně ani nefotím a tak sem postupem času začal zde "cpát" spíše takový guláš všehochuti.
A také jsou to cvaky nejen z Pentaxu, ale i ze dvou Fuji. No a jestli s tím má někdo problém, tak já se klidně odtud vytratím...
Jeden nekrajinný detail z dnešního hřbitovního kolečka s babičkou - Valmez-Hovězí-Lidečko
Totals
Celkem příspěvků 133517
Celkem témat 5199
Total Announcements: 2
Total Stickies: 12
Total Attachments: 2445
Topics per day: 1
Posts per day: 26
Users per day: 0
Topics per user: 2
Posts per user: 52
Posts per topic: 26