Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
osie hniezdo ?
to mi tak nepřipadá...
je to v podstatě pahýl větve na které to je.... ta větev je pod tím hodně jakoby okousaná...
je to v podstatě pahýl větve na které to je.... ta větev je pod tím hodně jakoby okousaná...
Slnko s vánkom sa zahralo alebo nemám potuchy čo. Tamron 90mm 1/6 , f/11, ISO100

@Alda skús dať tie niektoré tvoje fotky zo starou technikou, zaostalé miesta do HDR
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
@Dusan a alda - Díky to je ta rostlinka 
Jinak já dneska žádnou kytku nemám, ale mám něco podobného... dveře (s kytkma)!

Jinak já dneska žádnou kytku nemám, ale mám něco podobného... dveře (s kytkma)!

Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Dusan: Já myslím, že už ty moje čb, jsou už dost kontrastní a HDR by bylo přes čáru...
Alf: Dveře s kytkama se mi líbí a určitě by se mi líbily i v čb verzi...

Alf: Dveře s kytkama se mi líbí a určitě by se mi líbily i v čb verzi...

toulavej54: Máš na mysli to, že ta V3S je ročník 1954 a ty také...? 

-
- V.I.P člen

Je deštivo...

To je jak u mňa na dvore až nato, že popolník je plný.
Vôbec ma nenapadlo to moje okolie fotiť. Vždy hľadám a hľadám, špekulujem skôr aranžovať veci, Zabijem čas s premýšľaním a nakoniec skutek utek teda žiadna fotka.

Vôbec ma nenapadlo to moje okolie fotiť. Vždy hľadám a hľadám, špekulujem skôr aranžovať veci, Zabijem čas s premýšľaním a nakoniec skutek utek teda žiadna fotka.

Ja túto fotku sem dám Páni. Nie celkom príroda, ale hore stromy sú dole "srnka" .
Spomienka návrat z Terchovej do práce cez Blavu. V jednej ruke kufor, v druhej zmrzlina, foťák na hrudi. Desať dní som sa túlal po horách a žiadna srnka. Nakoniec posledný deň sa z ničo nič zjavila skoro mi zmrzka vypadla z ruky. Tak som sa otočil, pustil kufor, chytil kameru a cvak. Prvý krát čo som kameru udržal v jednej ruke. Spredu fotku som nestihol zazmetkoval som aj som zabudol isť trocha do podrepu.

Spomienka návrat z Terchovej do práce cez Blavu. V jednej ruke kufor, v druhej zmrzlina, foťák na hrudi. Desať dní som sa túlal po horách a žiadna srnka. Nakoniec posledný deň sa z ničo nič zjavila skoro mi zmrzka vypadla z ruky. Tak som sa otočil, pustil kufor, chytil kameru a cvak. Prvý krát čo som kameru udržal v jednej ruke. Spredu fotku som nestihol zazmetkoval som aj som zabudol isť trocha do podrepu.

Naposledy upravil(a) Dusan dne 29 kvě 2019, 16:38, celkem upraveno 1 x.
Příroda je mocná čarodějka.
K-1, K-30,
Sigma 35/1,4 Art, Pentax 70/2,4, Pentax 100/2,8, Pentax DFA 70-200/2,8
AF-540 FGZ II
Sigma 35/1,4 Art, Pentax 70/2,4, Pentax 100/2,8, Pentax DFA 70-200/2,8
AF-540 FGZ II
Dušan: Já nikdy nic nearanžuji, stačí mi, jen se dívat kolem sebe. A rád fotím
věci co nejsou zrovna líbivé. Za ty vajgly v popelníku, jsem moc pochválen
nebyl, ale mi sa to páči.
Tvá strýtovka je fajn, ale škoda, že jsi tu nohatou kočku nevzal ze předu...

věci co nejsou zrovna líbivé. Za ty vajgly v popelníku, jsem moc pochválen
nebyl, ale mi sa to páči.
Tvá strýtovka je fajn, ale škoda, že jsi tu nohatou kočku nevzal ze předu...

No ako ti to napísať.. Ako, že možno nemám to videnie ako ty. Mňa by to nenapadlo odfotiť ako je táto tvoja posledná, ale aj predošlé. Na prechádzku vždy idem s kamerou no možno to bude v tom, že sa skôr obzerám po srnkách
.