Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Dušan (váza) - podľa vázy by som si tipol, že to nebolo o váze ako takej, ale o spomienkach. Dobrý nápad, pekne naaranžované.
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Z dnešní procházky

Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
@jarok ďakujem.. Nieje to naj fotka hlavne zle odfotené, spodok tam chýba, Narýchlo odfotená a keď fotím narýchlo je to vždy naprd. Istotne každú fotku ktorú mám a hlavne s témou príroda, kvety, mesto vyvolá vo mne spomienku na dané obdobie a myslím, že u každého z nás.
Táto je z Heliosom 44m na K3 pri Terchovej z rána a skúšal, porovnával s Tamronom 90mm macro. Kým každý ešte spal.

Táto je z Heliosom 44m na K3 pri Terchovej z rána a skúšal, porovnával s Tamronom 90mm macro. Kým každý ešte spal.

-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkné světlo jsi měl. Líbí!
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Alf: Škoda, že jsi nepřiclonil, já bych uvítal u tohoto snímku i trochu toho pozadí,
abych viděl co je na konci té cesty...

abych viděl co je na konci té cesty...

Nikdy ma nenapadlo fotiť zastarané veci, zaostalé domy, palety.. No vyzerajú tie fotky dobre na zamyslenie čo je dobré. Táto stará vetrieska myslím praga je fajn.
Dnes je pekne možná sa prejdem a donesiem nejaké fotky.
Dnes je pekne možná sa prejdem a donesiem nejaké fotky.
-
- V.I.P člen

Kakost krvavý - pro mne jedno z nej lučních květů

-
- V.I.P člen
-
- V.I.P člen
Skvělá ostrostDusan píše: ↑24 kvě 2019, 16:49@jarok ďakujem.. Nieje to naj fotka hlavne zle odfotené, spodok tam chýba, Narýchlo odfotená a keď fotím narýchlo je to vždy naprd. Istotne každú fotku ktorú mám a hlavne s témou príroda, kvety, mesto vyvolá vo mne spomienku na dané obdobie a myslím, že u každého z nás.
![]()
-
- V.I.P člen
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
@toulavej - Kakost - Moc pěkný. Líbí moc
Přidám také květinku název neznám, roste to tady všude a je to moc krásný. Kvítky maj totiž dvě barvy

Přidám také květinku název neznám, roste to tady všude a je to moc krásný. Kvítky maj totiž dvě barvy

@Alf Lantana menlivá.. svoj názov dostala na základe toho, že farba kvetov sa počas kvitnutia mení.
Nie som expert na kvety ale google hej
aj ja sa dakedy mením no už nekvitnem.
@toulavej54 ďakujem za pozitívny názor.
Helios no keď som mal K3 v pohode som ho nasadil. Potom som sa dočítal, že je Helios killer K1. Môže poškodiť zrkadlo tak ho nedávam na K1.
Nie som expert na kvety ale google hej

@toulavej54 ďakujem za pozitívny názor.
Helios no keď som mal K3 v pohode som ho nasadil. Potom som sa dočítal, že je Helios killer K1. Môže poškodiť zrkadlo tak ho nedávam na K1.
-
- V.I.P člen
Alf - Přidám také květinku název neznám, roste to tady všude a je to moc krásný. Kvítky maj totiž dvě barvy
https://www.zahrada-cs.com/foto/cz/20179/ Tohle bude ono
https://www.zahrada-cs.com/foto/cz/20179/ Tohle bude ono

Vysoko v korunách Dubů je cosi...