Příspěvek
od yoli » 30 dub 2011, 19:59
Každý je tu expert na všetko. Nie som ekonón a stále na rozdiel od vás píšem stále iba o jednom o neprispôsobyvých občanoch, kde prevažná väčšina sú cigáni, nie o systéme štátnom, ale o systéme myslenia nás obyčajných ľudí a ľudí od stola niekde v riti západnej.
Tak sa ráno v.jebme vstávať do práce čo to spravý. Prestaňme platiť dane, nájom....Začnime ničiť všetko okolo nás, všetko načo sa nalepí magnet zrušme, odrežme odovzdajme do zberu. Deti posielajme na páchanie trestnej činnosti však nič im nemôžu a hlavne nadávajme, že nám štát nič nedá.
Som z východného slovenska naštastie nie zo spiša ale aj u nás je ich jedna tretina mesta a neviem si predstaviť, ako to pôjde ďalej, už teraz mesto vyzerá dezolátne po nájazde zberačov. Opakujem nie som rasista vo svojej podstate som pacifista, aj keby v osade boli bieli, žltí, červení, fialoví, transparentní to je jedno ide o to, že ich krédom je brať brať brať a ničiť. Známa pracuje s deťmi z týchto osád v špeciálnej škole učí ich, no učí ich základným hygienickým potrebám, lebo ich rodičia nato zvysoka kašlu, kašlu čo bude potom a aj väčšina učiteliek prístupuje k týmto deťom, ako ku niečomu strašnému a práve tu je podľa mňa základ, ako nato. Nech tam idú aj z mojích peňazí euráky, lebo keď ich rodičia majú byť príkladov a vzorom tak to dovidenia. Ich rodičia čakajú iba na dávky, ktoré z 50% celkového mesačného obnosu končí u úžerníka ktorý keby chcel, tak vyhrá voľby v 25t meste, ale on má rozum a zarába ešte aj na hlasoch z osady a predáva ich. Polícia nič nezmôže, lebo sami nepôjdu bonzovať a svedčiť, vedia čo ich čaká a tak sa úžera "toleruje" nevidí sa, ale ľudia pred poštou keď sú dávky to vidia...Tí ktorí nie sú úplna spodina, tí sa vyberú do anglicka iba za jedným účelom a to poberať dávky, šikovnejší ich poberajú aj tu aj tam. Potom prichádzajú domov na autách s pravostranným riadením a normálny človek len závidí, lebo celý život drie jak vôl, všetko si platí a nestíha plátať staručkú felíciu. Oni sa navyše vracajú, ako po nejakom psychologickom cvičení sebavedomia, tam im neskutočne narástu krídla a dovoľujú si raz tak, sú nervózni, lebo po tom čo ich v zahraniči prekukli tu poberajú smiešne peniaze a karty čo si zadovážili tam neúnavne strkajú do bankomatov v nádeji, že aj tento geniány nápad bude fungovať stále...Je toho veľa čo v človeku vrie pri týchto parazitoch a je jedno akej sú farby ja som sa stretol na 98% s hnedou preto používam na 98% slovo cigán aj keď medzi bielymi sú parazity
Je jedno kto si čo si. Umývaj sa aspoň raz do týždňa, nájdi si prácu, keď ju nemáš, lebo doba je ťažká a ty nemáš ani základnu skončenú, tak nekradni, neobťažuj dôchodcov a aj ľudia ťa budú brať, ako tvora nie ako zviera a môžme takto fungovať v jednom meste, štáte. Demografická krivka mňa osobne vôbec netrápi lebo niesom rasista, kľudne budem menšina medzi cigánmi, ale má to obrovské ALE, ktoré som v momentálnej sociálnej dobe dostatočne opísal. Ani ja by som teraz nešiel do bytovky plnej smradľavých cigánov v strachu o svoju rodinu, jak fyzicky, tak hygienicky, to neznamená, že som rasista, keby to boli asociáli biely smradľaví odpoveď je tá istá. Keď sa na tom niekto pozastaví asi nemá všetko v hlave pokope.
Všimli ste si, ja píšem stále iba o tom jednom čo odštartoval môj pozerám nevhodne vložený vtip na Marov príspevok. Nepíšem o vyššej forme zlodejiny študovanými prevažne belošským etnikom, nepíšem o Amare, Federálnej banke ani o naších politikoch a ich len miliardové zlodejiny, ktoré stále boli a asi aj budú. Píšem o tom čo mne, ako normálneho našťastie zamestnaného človeka vadí, čo dennodenne vidím a čo vo mne zviera peste a cítim sa taky bezmocný..
Tak čo? Prestaneme všetci pracovať, či sa o nás tiež tak postará štát??? Nemusím mať foťák, PC, auto, mne stačí strecha nad hlavou, úsmev na ženenej tváry, zdravé deti a niečo pod zub....toto všetko dnes naši paraziti majú, lebo sú iní a kto má iný názor je rasista sa konečne zobudme. A tí čo stále nechápu o čom som písal, vrelo uvítam a prevediem naším krásnym mestom Trebišov, hlavne južnú časť, kde je osada a kde mám známych, ktorý žijú v úplnej blízkosti osady, ktorých domy už nemajú žiadnu predajnú hodnotu.
Chcel som ešte pridať dojčiacu cigánku do 18r. s cigou v papuli, ale asi by sa niekto chytil jej bradavky a spravil zo mňa uchyla.
Myslite si čo chcete je mi to jedno ja viem svoje. Budte zdravý, štastný a roznofarebný.
Edit: vysoko si uvedomujem, aká je tenká hranica medzi nespokojnosťou a nenávisťou, aké rôzne následky môže takéto reakcie vyprovokovať obyvateľstvo, ktoré žije v úplnej blízkosti naších neprispôsobyvých. Videl som, ako obyčajní ľudia (babky, dedkovia) vyšli pred bráničky a pridali sa k pochodom, ktoré Pospolitosť robila na Spiši, lebo boli jediní ktorí sa verejne poukazovali na kriminalitu, násilie a zlodejinu v tomto regióne, boli ich nejakou spásou kto s nimi cíti.......toho sa ja dištancujem, takto sa začínajú strašné veci, lebo nič nie je horšie, ako zneužívať ľudskú zlosť, psychozu davu a k tomu zasraných mladých extrémistov, ktorý nemajú žiaden vzor, ako sa nejak zviditeľmiť a byť v skupine za pre nich "dobrú vec".