http://www.fotografovani.cz/art/nov_df_ ... -EP-1.html
Moderátor: Moderátoři
Ja mám na focení pod vodou Canon S80 a zaujalo mě, jak má tenhle olympusík podobný styl ovládání. Na 4/3 zrcadlovky dělá Oly podvodní pouzdra, a kdyby tohle i s případným pouzdrem bylo cenově srovnatelné se samotným pouzdrem na Pentaxe (jak časem předpokládám) tak bych tím tu S80 možná jednou nahradil.spachal píše: Byt to cenove na polovine, asi bych prekousnul i ten crop 2x, ale takhle to je opravdu jen zajimavost. Nejaka zaloha zrcadlovky je treba, to je fakt, ja to napriklad vyresil kompaktem od canonu, je to G10, take to nebylo nic levneho, ale foti na ty penize super (a navic to mam take kvuli foceni pod vodou, zrovna dnes mi prisel kejz za vice nez lidove penize :]..).
Podvosni Pentaxy dobry, ale potapim se bezne do hloubek kolem 30m a tam by tenhle fotak asi protestoval. Ale uznavam ze na kanoe a na snorchl je W60 asi idealni a doporucil bych ji.cocik píše:kamarad ma podvodniho pentaxe, fotky se skupine lidi, co s nimi byl, tak libili, ze hned sel k aaronovi pro tri dalsi kusy.copirku at chvali copirkari.
pokud najdu jeho dvd s fotkama, tak par obrazku dam do galerie.