Vtipy
Moderátor: Moderátoři
-
- Moderátor
Re: Vtipy
Ve školní jídelně si přisedl student k profesorovi a ten říká: "Prase si nezaslouží, aby sedělo s labutí."
Student se zvedl s odpovědí: "Tak já letím."
Čímž samozřejmě pana profesora namíchl a ten se rozhodl, že mu dá zabrat u zkoušek. Bohužel pro něj, student na vše odpověděl bezchybně.
Proto mu dává poslední otázku: "Kdybyste si mohl vybrat ze dvou pytlů a v jednom bylo zlato, ve druhém rozum, který byste si vybral?"
Student po chvíli řekne, že by si vzal ten se zlatem. Profesor vítězoslavně: "No vidíte, a já bych si vybral ten s tím rozumem."
Student neváhá: "Vždyť jo, každý si vybere to, co mu chybí."
Profesor už je tak vytočený, že na studentův test napíše BLBEC a pošle ho pryč.
Student odchází, aniž by se podíval na hodnocení, ale za chvíli se vrátí s otázkou: "Pane profesore, Vy jste se mi tu sice podepsal, ale nenapsal jste tu žádnou známku..."
Student se zvedl s odpovědí: "Tak já letím."
Čímž samozřejmě pana profesora namíchl a ten se rozhodl, že mu dá zabrat u zkoušek. Bohužel pro něj, student na vše odpověděl bezchybně.
Proto mu dává poslední otázku: "Kdybyste si mohl vybrat ze dvou pytlů a v jednom bylo zlato, ve druhém rozum, který byste si vybral?"
Student po chvíli řekne, že by si vzal ten se zlatem. Profesor vítězoslavně: "No vidíte, a já bych si vybral ten s tím rozumem."
Student neváhá: "Vždyť jo, každý si vybere to, co mu chybí."
Profesor už je tak vytočený, že na studentův test napíše BLBEC a pošle ho pryč.
Student odchází, aniž by se podíval na hodnocení, ale za chvíli se vrátí s otázkou: "Pane profesore, Vy jste se mi tu sice podepsal, ale nenapsal jste tu žádnou známku..."
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
Tři nymfomanky vedou debatu.
Němka: "Já bych to chtěla zkusit najednou
s deseti mužskými."
Francouzka: "To já rovnou s dvaceti!"
Slovenka se zasní a povídá: "A ja by som
chcela syna."
"Co to tady žvaníš, my se bavíme o sexu!"
"Veď práve. Porodím syna, vychovám ho,
on vyrastie, bude z neho futbalista,
bude mať zápas a dá si vlastný gól! Vtedy
celá tribúna začne kričať: "Jebem
tvoju mater!" . A tu vstávam ja, pripravená...
Němka: "Já bych to chtěla zkusit najednou
s deseti mužskými."
Francouzka: "To já rovnou s dvaceti!"
Slovenka se zasní a povídá: "A ja by som
chcela syna."
"Co to tady žvaníš, my se bavíme o sexu!"
"Veď práve. Porodím syna, vychovám ho,
on vyrastie, bude z neho futbalista,
bude mať zápas a dá si vlastný gól! Vtedy
celá tribúna začne kričať: "Jebem
tvoju mater!" . A tu vstávam ja, pripravená...
K-30,K-5; DA 35/2,4, DA 50/1,8, DA 55-300;
Sigma 10-20/4-5,6; DA 18-135 WR, Tamron 18-200, Metz MB 44 AF-1,
Sigma 10-20/4-5,6; DA 18-135 WR, Tamron 18-200, Metz MB 44 AF-1,
Tesne po neuspesnej skuske sa stretnu student a profesor na zachode. stojac obaja pri pisoari student hovori:
"Aspon tu sme si rovni."
Profesor mu na to odpoveda:
"Ako tak pozeram, aj tu tahate za kratsi koniec."
"Aspon tu sme si rovni."
Profesor mu na to odpoveda:
"Ako tak pozeram, aj tu tahate za kratsi koniec."
Fuji X-T3, X-T1 - Fuji 23/1.4, Fuji 27/2.8, Fuji 90/2, Fuji 10-24/4, Fuji 18-55/2.8-4
2x Fringer, Canon 50/1.8 STM, Canon 200/2.8 USM, Canon 55-250
Fuji X70
2x Fringer, Canon 50/1.8 STM, Canon 200/2.8 USM, Canon 55-250
Fuji X70
Pridze dzedo ku zubarovi a hutori:
-pan dochtor, ja še čujem bic nočny motyľ....
- ta ja dentista, zos takym dačim mušice isc ku psychiatrovi dzedku....
- šak ja to dobre znaaam...
- ta potim čomu sce prišľi do mojej ordinacii...???
- ta....še tu švicilo.....
Rytmusova hudba zachránila chlapčeka, ktorý ležal v kóme 3 mesiace. Náhodou hrala v rádiu jeho skladba, keď tu zrazu....chlapček vstal a vypol rádio.
-pan dochtor, ja še čujem bic nočny motyľ....
- ta ja dentista, zos takym dačim mušice isc ku psychiatrovi dzedku....
- šak ja to dobre znaaam...
- ta potim čomu sce prišľi do mojej ordinacii...???
- ta....še tu švicilo.....

Rytmusova hudba zachránila chlapčeka, ktorý ležal v kóme 3 mesiace. Náhodou hrala v rádiu jeho skladba, keď tu zrazu....chlapček vstal a vypol rádio.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
yoli
Tak tos mě dostal. Po vyhodňarsky jsem už dlouho nečetl
Tak tos mě dostal. Po vyhodňarsky jsem už dlouho nečetl

"Mít příležitost, mít dar vidění a umět zachytit..."
http://www.flickr.com/photos/106356772@N02/
http://www.MartinVozka.zonerama.com
https://picasaweb.google.com/1174281399 ... 136/JenTak
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
"Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známo, že je to tvrďák.
Poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o
zeď a jen tak kouká.
Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, kteří
se flákají.Jde k onomu muži a nahlas se důrazně ptá: "Jaký máš plat?"
Muž na to, trochu překvapeně: "12.000,- korun měsíčně... proč ?"
Šéf vytáhne peněženku, podá mu 6.000,- a zařve: "Tady máš dvoutýdenní
plat a teď vypadni a už se tady neukazuj !!!"
Muž vezme peníze a odejde.
Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí
lenochy a přitom se ptá:
" Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo to líný hovado ?"
A jeden zaměstnanec mu s klidem odpoví: "Dovezlo nám pizzu....""
Poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o
zeď a jen tak kouká.
Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, kteří
se flákají.Jde k onomu muži a nahlas se důrazně ptá: "Jaký máš plat?"
Muž na to, trochu překvapeně: "12.000,- korun měsíčně... proč ?"
Šéf vytáhne peněženku, podá mu 6.000,- a zařve: "Tady máš dvoutýdenní
plat a teď vypadni a už se tady neukazuj !!!"
Muž vezme peníze a odejde.
Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí
lenochy a přitom se ptá:
" Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo to líný hovado ?"
A jeden zaměstnanec mu s klidem odpoví: "Dovezlo nám pizzu....""
"Mít příležitost, mít dar vidění a umět zachytit..."
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Manažerské lekce, nejen pro šéfy, ale i jejich podřízené ..
Lekce číslo 1:
Vrána si sedí na stromě a celé dny nic nedělá. Králíček uvidí vránu a ptá se jí:
"Můžu taky sedět jako ty a celé dny nic nedělat?"
Vrána odpověděla:
"Samozřejmě, proč ne."
A tak se králíček posadil na zem pod vránu a odpočíval. Zničeho nic se objevila liška, skočila na králíčka a sežrala ho.
Manažerská lekce:
Abys mohl jenom sedět a nic nedělat, musíš sedět hodně, hodně vysoko.
Lekce číslo 2:
Krocan si povídal s býkem. "Strašně rád bych se dostal až na vršek tohodle stromu," vzdychl krocan, "ale nemám na to dost sil."
"Podívej, já mám tasemnici?" odpověděl byk. "Je plná živin, zkus ji vytáhnout a sezobnout."
Krocan tedy strčil hlavu býkovi co nejhlouběji do zadku, vytáhl tasemnici a celou ji sezobl. Zjistil, že mu opravdu dodala dostatek energie, a tak vyletěl na vršek stromu. Brzy byl ovšem spatřen farmářem a ten ho sestřelil dolů ...
Manažerská lekce:
To, že lezeš velkému zvířeti do prdele, tě sice může dostat až na samý vršek, ale nepomůže ti se tam udržet.
Lekce číslo 3:
Malý ptáček letěl na zimu na jih. Byla taková zima, že ptáček zmrzl a spadl doprostřed pole. Zatímco tam tak ležel, šla kolem kráva a vykadila se přímo na ptáčka. Jak zmrzlý ptáček lečel v tom hovně, začal si uvědomovat, že to vlastně hřeje. Hovno ho začalo rozpouštět! Tak si tam ležel hezky v teple a samou radostí si začal prozpěvovat. Kolem však šla kočka, uslyšela ptačí zpěv a začala zjišťovat, odkud jde. Šla po zvuku a objevila ptáčka v hovně. Vyhrabala ho a sežrala.
Manažerská lekce:
1. Ne každý, kdo se na tebe vysere, je tvůj nepřítel.
2. Ne každý, kdo tě vytáhne ze sraček, je tvůj přítel.
3. A když už se dostaneš do pěkných sraček, aspoň drž hubu.
Lekce číslo 4:
Leze šnek lesem a přileze ke stromu. Začne na ten strom lézt. Deset let leze nahoru a v polovině jedenáctého roku, těsně pod vrcholkem, se něco stane a šnek spadne dolů.
Manažerská lekce:
Práce kvapná, málo platná.
Lekce číslo 5:
Plaval si takhle pětikilový kapr po rybníčku a potkal malého půlkilového kapříka, který ho uctivě pozdravil. Velký kapr ani neodpověděl a jen se mu namyšleně vysral na hlavu. Nevšiml si ale, že kolem náhodou plaval dvoumetrový sumec, který zrovna plaval za malým kaprem a kterého proud taky zasáhl. Velkého sumce to stašně naštvalo a rozbil velkému kaprovi hubu.
Manažerská lekce:
I když jsi velká ryba, nesmíš těm malým srát na hlavu. Nikdy nevíš, jestli za nimi nestojí větší ryba než jsi ty.
Lekce číslo 6:
Vůdce vlčí smečky se pohádal s mladým vlkem a bili se na život a na smrt. Mladý vlk vůdce smečky přemohl a zabil. Aby smečce dokázal svoji sílu, tak ho navíc sežral. Starý vlk měl ale strašně dlouhé drápy a tak když se šel srát, strašně ho to škrábalo a bolelo.
Manažerská lekce:
Než si něco začneš se svým představeným, nejdříve se podívej, jak dlouhé má prsty. Čím delší prsty má, tím větší budeš mít problémy, až ho začneš srát.
Lekce číslo 1:
Vrána si sedí na stromě a celé dny nic nedělá. Králíček uvidí vránu a ptá se jí:
"Můžu taky sedět jako ty a celé dny nic nedělat?"
Vrána odpověděla:
"Samozřejmě, proč ne."
A tak se králíček posadil na zem pod vránu a odpočíval. Zničeho nic se objevila liška, skočila na králíčka a sežrala ho.
Manažerská lekce:
Abys mohl jenom sedět a nic nedělat, musíš sedět hodně, hodně vysoko.
Lekce číslo 2:
Krocan si povídal s býkem. "Strašně rád bych se dostal až na vršek tohodle stromu," vzdychl krocan, "ale nemám na to dost sil."
"Podívej, já mám tasemnici?" odpověděl byk. "Je plná živin, zkus ji vytáhnout a sezobnout."
Krocan tedy strčil hlavu býkovi co nejhlouběji do zadku, vytáhl tasemnici a celou ji sezobl. Zjistil, že mu opravdu dodala dostatek energie, a tak vyletěl na vršek stromu. Brzy byl ovšem spatřen farmářem a ten ho sestřelil dolů ...
Manažerská lekce:
To, že lezeš velkému zvířeti do prdele, tě sice může dostat až na samý vršek, ale nepomůže ti se tam udržet.
Lekce číslo 3:
Malý ptáček letěl na zimu na jih. Byla taková zima, že ptáček zmrzl a spadl doprostřed pole. Zatímco tam tak ležel, šla kolem kráva a vykadila se přímo na ptáčka. Jak zmrzlý ptáček lečel v tom hovně, začal si uvědomovat, že to vlastně hřeje. Hovno ho začalo rozpouštět! Tak si tam ležel hezky v teple a samou radostí si začal prozpěvovat. Kolem však šla kočka, uslyšela ptačí zpěv a začala zjišťovat, odkud jde. Šla po zvuku a objevila ptáčka v hovně. Vyhrabala ho a sežrala.
Manažerská lekce:
1. Ne každý, kdo se na tebe vysere, je tvůj nepřítel.
2. Ne každý, kdo tě vytáhne ze sraček, je tvůj přítel.
3. A když už se dostaneš do pěkných sraček, aspoň drž hubu.
Lekce číslo 4:
Leze šnek lesem a přileze ke stromu. Začne na ten strom lézt. Deset let leze nahoru a v polovině jedenáctého roku, těsně pod vrcholkem, se něco stane a šnek spadne dolů.
Manažerská lekce:
Práce kvapná, málo platná.
Lekce číslo 5:
Plaval si takhle pětikilový kapr po rybníčku a potkal malého půlkilového kapříka, který ho uctivě pozdravil. Velký kapr ani neodpověděl a jen se mu namyšleně vysral na hlavu. Nevšiml si ale, že kolem náhodou plaval dvoumetrový sumec, který zrovna plaval za malým kaprem a kterého proud taky zasáhl. Velkého sumce to stašně naštvalo a rozbil velkému kaprovi hubu.
Manažerská lekce:
I když jsi velká ryba, nesmíš těm malým srát na hlavu. Nikdy nevíš, jestli za nimi nestojí větší ryba než jsi ty.
Lekce číslo 6:
Vůdce vlčí smečky se pohádal s mladým vlkem a bili se na život a na smrt. Mladý vlk vůdce smečky přemohl a zabil. Aby smečce dokázal svoji sílu, tak ho navíc sežral. Starý vlk měl ale strašně dlouhé drápy a tak když se šel srát, strašně ho to škrábalo a bolelo.
Manažerská lekce:
Než si něco začneš se svým představeným, nejdříve se podívej, jak dlouhé má prsty. Čím delší prsty má, tím větší budeš mít problémy, až ho začneš srát.
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
-
- Moderátor
Největší odborníci z daných oblastí dostali zákeřnou otázku:
- Kolik je 2x2?
Strojař vytáhl logaritmické pravítko, chvilku s ním laboroval a potom odpověděl: - Je to 3.99.
Fyzik nahlédl do tabulek, vložil problém do svého počítače a po chvíli oznamuje: - Výsledek leží mezi 3.98 a 4.02.
Matematik se chvíli soustředí a nevnímá vůbec nic okolo, a potom říká: - Odpověď nevím, ale jsem si jistý, že existuje.
Filozof: - Co tím myslíte, 2x2?
Logik: - Prosím, definujte 2x2 přesněji.
Účetní zavřel všechna okna a dveře, opatrně se rozhlédl a ptá se: - A kolik chcete, aby to bylo?
- Kolik je 2x2?
Strojař vytáhl logaritmické pravítko, chvilku s ním laboroval a potom odpověděl: - Je to 3.99.
Fyzik nahlédl do tabulek, vložil problém do svého počítače a po chvíli oznamuje: - Výsledek leží mezi 3.98 a 4.02.
Matematik se chvíli soustředí a nevnímá vůbec nic okolo, a potom říká: - Odpověď nevím, ale jsem si jistý, že existuje.
Filozof: - Co tím myslíte, 2x2?
Logik: - Prosím, definujte 2x2 přesněji.
Účetní zavřel všechna okna a dveře, opatrně se rozhlédl a ptá se: - A kolik chcete, aby to bylo?
Tomáš
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:

Ever-patient PENTAX 
"Any photographer who says he’s not a voyeur is either stupid or a liar."
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS

- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Pasová kontrola na Ruzyňském letišti :
- Nationality?
- Russian.
- Occupation?
- No, no, just visiting ..
- Nationality?
- Russian.
- Occupation?
- No, no, just visiting ..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
-
- Moderátor
Povídají si Američan, Rus a Čech.
Američan říká: "Vidíte to červené Ferrari?"
Ostatní: "Hmm, dobré."
"No, tak takové jsem dostal na Vánoce."
Rus říká: "A vidíte to zelené Porsche?"
Ostatní: "Hmm, také dobré."
Rus: "Tak takové jsem pro změnu dostal na Vánoce, já."
A Čech: "No a vidíte to Infiniti G35 GTO?"
Ostatní: "Nádhera!"
"Tak stejné barvy jsem dostal manšestráky."
Američan říká: "Vidíte to červené Ferrari?"
Ostatní: "Hmm, dobré."
"No, tak takové jsem dostal na Vánoce."
Rus říká: "A vidíte to zelené Porsche?"
Ostatní: "Hmm, také dobré."
Rus: "Tak takové jsem pro změnu dostal na Vánoce, já."
A Čech: "No a vidíte to Infiniti G35 GTO?"
Ostatní: "Nádhera!"
"Tak stejné barvy jsem dostal manšestráky."
Tomáš
-
- Moderátor
Opilec zavolal na policii, že mu vykradli auto: "Člověče, ukradli mi přístrojovou desku, volant, brzdu, plyn, dokonce i řadící páku!"
Než stihli policajti začít něco dělat, zazvonil telefon znovu: "Ech, kašlete na to, omylem jsem vlezl na zadní sedadlo."
Než stihli policajti začít něco dělat, zazvonil telefon znovu: "Ech, kašlete na to, omylem jsem vlezl na zadní sedadlo."
Tomáš
-
- Moderátor
"Tak, jaká byla zkouška?"
"Velice nábožná."
"Jak to, nábožná?"
"No, profesor v černém, já v černém. Profesor položil otázku, já se pokřižoval. Za chvíli jsem mu odpověděl a pokřižoval se on."
"Velice nábožná."
"Jak to, nábožná?"
"No, profesor v černém, já v černém. Profesor položil otázku, já se pokřižoval. Za chvíli jsem mu odpověděl a pokřižoval se on."
Tomáš
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Ever-patient PENTAX 
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS

- Helmut Newton
Moje fotky na PFS