Vtipy

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Martan67
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: Vtipy

Příspěvek od Martan67 » 24 čer 2011, 15:22

To tedy jo :wink:

Škoda, nevypadá to vůbec špatně, ale pidisnímač 1/2,3" to posílá předem jen do ranku
kuriozit a zajímavostí. S touhle velikostí snímače, pokud tu srandu opravdu uvedou na trh,
to bude vždycky jen hračka bez šancí se vyvinout v něco použitelného.
Martin
Dlouho jsem fotil převážně na kinofilm (Pentax Z20, atd.). Na jaře 2011 se má fotostáj rozrostla o K200D (starší, ale ve formě) :D.
Skla: Pentax FA 50/1,7; FA 28-80/3,5-4,7; FA 80-320/4,5-5,6; Sigma 17-70/2,8-4,5 DC, a pár starších MF kousků

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

bigfoot
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigfoot » 30 čer 2011, 12:23

Účastníci sexuologického kongresu:
Hulmiho Ukolen (Fínsko)
Jari Malhomäkki (Fínsko)
Hon Si-ho (Čína)
Sergej Stokurev (Rusko)
Ivan Masturbatov (Rusko)
Oje Ballström (Švédsko)
Honza Jebavý (Česká republika)
Milorad Mrdak (Srbsko)
Michail Popičimušvihli (Gruzínsko)
Uwe Furtmustal (Nemecko)
Darko Erekčič (Chorvátsko)
Maho Jakotyč (Chorvátsko)
Sándor Gulemiházy (Maďarsko)
...K10+K5...
a rozne serepeticky

petsen
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od petsen » 01 črc 2011, 14:31

Jako jediná žena - Maji Jakojama, Japonsko
K20D
Falcon 8/3,5
DA* 16-50/2,8
FA 43/1,9 Ltd
DA 70/2,4 Ltd

bigfoot
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigfoot » 08 črc 2011, 17:19

Krásná nymfomanka ve velké krizi jde po ulici. Má obrovskou chuť na sex. Klepe na nějaké dveře, ale nikdo neotevře a nikde nikoho nepotká. Potom uvidí kostel a vejde do něj. Není tam nikdo kromě kněze.
-Co si přeješ, dcero?" ptá se farář.
-Tebe, vem si mě!"
-Prosím?" ptá se otec.
-Chci tě a už to nevydržím!!!"
-Ale dcero, jsi v domě božím!!"
-To je mi jedno, chci, abys se mnou souložil, hned!"
-Ale já nemohu! Jsem kněz!!!"
Dívka se svlékne a lehne si na oltář. Má nádherné tělo a kněz neví, co dělat, už to nemůže vydržet, poleje ho horko, pokřižuje se a ptá se Ježíše:
-Pane, co mám dělat?"
A Ježíš odpoví:
-Sundej mě z kříže, blbče, sundej mě z kříže!
...K10+K5...
a rozne serepeticky

100r
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od 100r » 08 črc 2011, 23:36

Miláčik? urobíme si pekný víkend?
- Áno Drahý :)
- Dobre tak sa vidíme v pondelok :-D
K-5II, K100D, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, DA35/2.4, SIGMA 10-20/3.5, METZ 58, HOYA Pro1D, HD; Lowepro, Apple
Obrázek
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 06 říj 2011, 05:31

Není nad šťastné manželství

1. Moje žena a já, chodíme dvakrát týdně na večeři do nějaké dobré restaurace. Nejdřív si dáme nějaký aperitiv a potom obvykle místní specialitu. Přitom si užíváme příjemné společnosti. Ona chodí v úterý, já pátek.
2. Máme oddělené ložnice. Její je v Brně, moje je v Praze.
3. Beru svou ženu všude. Ona však vždycky najde cestu zpátky.
4. Když jsem se ženy zeptal, kam by chtěla jít na výročí naší svatby, řekla, že někam kde dlouho nebyla. Tak jsem ji navrhl kuchyň.
5. Vždycky se držíme za ruce. Kdybych ji pustil, šla by nakupovat.
6. Má elektricky vyhřívanou postel, elektrický mixér, elektrický opékač topinek, elektrickou kulmu, elektrickou troubu, elektrickou myčku nádobí. Jednou povídá: „Všude spousta elektrických vymožeností a já si přitom nemám kde sednout.“ Tak jsem ji navrhl, že jí koupím elektrické křeslo.
7. Žena řekla, že ji zlobí auto. Prý má vodu v karburátoru. Vzal jsem tašku s nářadím a zeptal se, kde je auto. Odpověděla, že v rybníce.
8. Nechala si dát v salonu krásy pleťovou masku z piešťanského bahna. Dva dny vypadala skvěle. Pak bahno opadalo.
9. Ráno běžela za popelářem a volala: „Stihla bych ještě odvoz ?“ Popelář se vyklonil z okénka a řekl: „Ale jo, naskočte si !“
10. Podle statistik je manželství jednoznačně hlavní příčinou rozvodu.
11. Nemluvil jsem se svou ženou dva měsíce. Nechtěl jsem ji přerušovat.
12. Poslední hádku jsem zavinil já. Když se mě žena zeptala, co je v televizi, odpověděl jsem, že tištěné spoje, obrazovka a prach.
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

chalejkum
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od chalejkum » 19 říj 2011, 20:22

...sice v angl ale stejne pobavi...

Ken Rockwell Facts Contributed by liem, Epic|, Fufie, michel_v, neom, Wintre, Bas|k, lament, mattsteg__ and pal.

* Ken Rockwell is the Chuck Norris of photography * Ken Rockwell's camera has similar settings to ours, except his are: P[erfect] Av[Awesome Priority Tv[Totally Awesome Priority] M[ajestic] * Ken Rockwell doesn't color correct. He adjusts your world to match his. * Sure, Ken Rockwell deletes a bad photo or two. Other people call these Pulitzers. * Ken Rockwell doesn't adjust his DOF, he changes space-time. * Circle of confusion? You might be confused. Ken Rockwell never is. * Ken Rockwell doesn't wait for the light when he shoots a landscape - the light waits for him. * Ken Rockwell never flips his camera in portrait position, he flips the earth * Ken Rockwell ordered an L-lens from Nikon, and got one. * Ken Rockwell is the only person to have photographed Jesus; unfortunately he ran out of film and had to use a piece of cloth instead. * When Ken Rockwell brackets a shot, the three versions of the photo win first place in three different categories * Before Nikon or Canon releases a camera they go to Ken and they ask him to test them, the best cameras get a Nikon sticker and the less good get a Canon sticker * Once Ken tested a camera, he said I cant even put Canon on this one,thats how Pentax was born * Rockwellian policy isn't doublethink - Ken doesn't even need to think once * Ken Rockwell doesn't use flash ever since the Nagasaki incident. * Only Ken Rockwell can take pictures of Ken Rockwell; everyone else would just get their film overexposed by the light of his genius * Ken Rockwell wanted something to distract the lesser photographers, and lo, there were ducks. * Ken Rockwell is the only one who can take self-portraits of you * Ken Rockwell's nudes were fully clothed at the time of exposure * Ken Rockwell once designed a zoom lens. You know it as the Hubble SpaceTelescope. * When Ken unpacks his CF card, it already has masterpieces on it. * Rockwell portraits are so lifelike, they have to pay taxes * On Ken Rockwell's desktop, the Trash Icon is really a link to National Geographic Magazine * Ken Rockwell spells point-and-shoot "h-a-s-s-e-l-b-l-a-d" * When Ken Rockwell went digital, National Geographic nearly went out of business because he was no longer phyically discarding photos * For every 10 shots that Ken Rockwell takes, 11 are keepers. * Ken Rockwell's digital files consist of 0's, 1's AND 2's. * Ken Rockwell never focus, everything moves into his DoF * Ken Rockwell's shots are so perfect, Adobe redesigned photoshop for him: all it consists of is a close button. * The term tripod was coined after his silhouette * Ken Rockwell never produces awful work, only work too advanced for the viewer * A certain braind of hig-end cameras was named after people noticed the quality was a lot "like a" rockwell * Ken Rockwell isn't the Chuck Norris of photography; Chuck Norris is the Ken Rockwell of martial arts. * Ken Rockwell never starts, he continues
fotim tudiz jsem...a fotim pro radost :) ted te radosti moc nemam :/
PX K-3, PX 100 FA MC, Sigma 70-200 II
Fuji X-M1, XF 35 f1,4...

bigfoot
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigfoot » 19 říj 2011, 21:02

toto som uz cital aj v cestine :)
...K10+K5...
a rozne serepeticky

dalid2
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od dalid2 » 20 říj 2011, 13:02

nieco na aktualnu temu

Ked k nám v roku 863 prišli Konštantín a Metod, tak to sme ešte nevedeli, že si po 1150 rokoch Grecko vyúčtuje cestovne aj diety....
Pentax K7, FW verzia 1.10
A50 F/1.7, DA 18-55 F/ 3.5-5.6, Tamron 70-300 F/4-5.6

yoli
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od yoli » 20 říj 2011, 14:21

Klasika, boli len u nás a účtujú na celú EU :?

uray
V.I.P člen
V.I.P člen

ze života

Příspěvek od uray » 21 říj 2011, 00:27

Jdou dva cigoši. Jeden spadne do vápna a udivěně říká:
"Dopiči, co budeme robit?"
Druhý mu odpoví:
"Dyk more je chvilku bílý a už chce robit."

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 02 dub 2012, 12:20

Dva chlapi se baví o tom, co dostali k vánocům:
"Pojď k oknu... vidíš to krásný, modrý BMW?"
"No, tak to je opravdu moc pěkný."
"Tak v takový barvě jsem dostal tepláky..."
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

bigfoot
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigfoot » 22 dub 2012, 06:43

Známy fotograf sa ide navečerať do jednej z mnohých reštaurácii v New Yorku.
Ako náhle vstúpil do dverí,pribehne k nemu čašník ktorý ho poznal a hovorí: “Milujem vaše fotografie, vy musíte mať skutočne skvelý fotoaparát.” Fotograf na to nič nepovedal. Keď dovečeral poznamenal: “večera bola vynikajúca, asi máte skutočne skvelý šporák.”...
...K10+K5...
a rozne serepeticky

duves
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duves » 22 dub 2012, 10:52

heh, dobre, prelinkujem to na ephoto, teraz sme tam zapasili s jednym, čo tvrdi, že za zle fotky je na vine fotoaparat.
To si musite prečitat
http://www.ephoto.sk/forum/7/9623/mam-z ... toaparatu/

duves
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duves » 22 dub 2012, 11:53

takže vtip zabodoval

Odpovědět

Zpět na „Jen tak“