Dmb: S tim Canonem to nebude tak horky. Nikon je fakt trida, ale jsou veci v kterych Pentax strci do kapsi i Nikon. Napr. samozrejme SMC vrstvy na obou stranach vsech cocek!! Kvalitni dilenske spracovani i u tech nejlevnejsich kit. objektivu a tel fotoaparatu!! A v neposledni rade prijemna cenova politika.
Vse je o penezich, kterych maji citelne mene nez konkurence. Presto ze maji cim konkurovat! Maji zkratka co dohanet v marketingu.
Pro me je Pentax srdecni zalezitost. I proto ze je to znacka kterou nema kazdy (neni pripad clenu PFS

). Proto si nikdy nekoupim treba Adidas nebo Nike. Ma to kazdy a tretinu ceny dela znacka. A kvalita neni proti levnejsi konkurenci citelna.
Kdyz uz jsem se tak rozepsal ..
Me je 31 let mam s mou nefotici avsak tolerantni pritelkyni 6ti letou dceru Danielku. Bydlim v mnohymi i kdysi mnou zatracovanem Usti nad Labem, avsak od te doby co fotografuji (6 let) Jsem zjistil jak je Usti samotne a hlavne jeho okoli plne krasnych fotogenickych mist. Po 11ti letech jsem utekl ze zdravotnictvi do financnictvi a me dalsi (nikoliv vedlejsi) zajmy jsou stare Mercedesy (poradam dvakrat do roka v Usti srazy ,,CLASSIC - Der Mercedestag") a mou treti oblibenou znackou je Apple.
Take si privydelavam jako Instruktor fitness a maser.
To jen tak ve strucnosti
INSTRUKTOR
Moto:
,,Mam jednoduchy vkus. Spokojim se vzdy s tim nejlepsim."
Mark Twain